|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
gdje se unosi ovaj kod za popust? |
![]() |
![]() |
#212 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo danas je nakon 12 kalendarskih dana od plaćanja na vrata došao Mi4c iz GrossoShopa. Bez carine, uz touch pen potpis na dostavljačev ručni skener. Iznenađen sam da je od sinoć navečer kad je paket ušao u HR dospio do mene u Pulu danas popodne. Treking sam pratio na SF i DPD, oba prihvaćaju isti broj. SF se češće ažurira, a DPD točnije pokazuje unutar HR. Dodaću slike trekinga. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Mindfreak
|
inace je meni, nevezano za GS, DPD jedna od najboljih ako ne i najbolja spediterska sluzba.. narucivao sam neke stvari koje su dolazile preko njih i uvijek su tocni u pola sata kada kazu. cak imaju foru da gledas preko njihovog sajta koliko ima Zvonko (da pise ime i prezime dostavljaca i broj mobitela) dostava prije nego dode do tebe.. po meni vrhunski profesionalci.. from my x500
#217 |
Guest
|
Hmm meni nis tracking ne pokazuje, a poslali su u ponedjeljak. Na sf express pise samo destination croatia, a na dpd pise HK. Valjda nece biti carine... Samo ne znam zasto ne azurira, a vec je 2 dana proslo Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#219 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Narucen redmi note 3 pro ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Mindfreak
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#225 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Došao i meni danas MI4C sa SF Express, bez carine. Još sam dobija i tempered glass, zaštitu za mobitel i foliju za mobitel potpuno besplatno. Mobitel radi bez problema, na njemu skuhani rom bez kineskih aplikacija i google playom, sa xiaomi.eu onaj international version.
#226 | |
Mindfreak
|
Citiraj:
from my x500
![]() |
#228 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Nekak vam je slab popust. Pa za 100 mobitela iz Kine bi dobio ispregovarao bar 20% popusta, a vama je cijena sa popustom ista ko u ostalim webshopovima bez popusta, ali se izvlacite na garanciju. ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Guest
|
|
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Kaj sam krivo rekao? Zašto nekaj nazivati akcijom ako to nije? Billa prodaje Ariel 3 kg za 49.99, ali ljudi ga idu kupiti u Plodine jer je tamo na akciji, a isto košta 49.99. Ak sam dobro skužio, 60ak ljudi misli kupiti mobitele, pa nisu to 2-3 moba da ti skinu još 2-3% ko fol za količinu. |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
ak je 60 ljudi kupilo mob, onda je ocigledno bio dovoljno dobar popust, zar ne? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
#235 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
I to je ok, čisti group by ... nije nužno uvijek da mora biti najeftinije ili puno jeftinije od ostalih, ovaj topic je čisti dokaz. Imaš sellera koji je most između distributera/izvora i imaš kupce koji će ić kupit jer i ostali idu, ovi šta ganjaju lude popuste ti će i dalje tražit dok ne dođu na poziciju sasha2511 jer im je vjerojatno malo krivo što nisu oni brokeri ![]() Al da su tipično hrvatski komentari - da tu se slažem ![]() Mislim došo sam i ja u napast nešto uzet iako mi ne treba ali to je to - support dovoljan broj grupe ljudi - hype itd. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#237 |
Mindfreak
|
heh, zanimljiva rasprava je proizasla.. kad dodemo na 60 ma na 50 mobitela onda cemo se moci drugacije postavit tj. trazit bolje uvjete.. za sada nismo ni blizu tome pa dobijemo ovo sta nudim.. hrvatski komentari, da to treba patentirat.. ![]() from my x500
#238 |
Mindfreak
|
#240 |
Mindfreak
|
onda je, nis cudno ako su fulali.. pise i da je stock kineski gore tako da bi to trebalo bit to.. from my x500
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|