|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gledam Čehe malo na youtube kako su igrali kroz kvale, ljudi moji nisu oni šala. Kad smo pričali prije EP, glavno sranje su mi bili Turci (računam poraz od Španjolske). No kad vidim kako Česi igraju, brzo okomito, podvaljuju, pucaju, nema straha od nikoga. I da, ne cijepaju igru, no brzi su u transformaciji, a protiv Turaka se vidjelo da smo tu dosta spori. Bit će ovo grdo, premda mislim da ćemo i to dobiti bez previše truda (korektna igra minimalno). Treba svakako duplirati Strinića, ako ništa drugo, bar kako je kolega naveo s Jedvajem, a Srnu mijenjati Vrsaljkom. Česi ne trgaju igru, tu Srna nema što tražiti, trebaju nam brzi bekovi za pokrivati prostor.
#212 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Strinic van, Vrsaljko in. Badelj van, Brozovic na njegovo mjesto, a Pjaca na krilo. Mandzo van, moze i drvo unutra, ali bila bi steta Kramarica onda drzati na klupi, pa moze i on umjesto drva. Eto mojih razmisljanja. Nerealno, i nece se dogoditi. Ali jbg, ima covjek pravo nadati se ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Guest
|
Dajte ljudi, poderat ćemo Čehe, pa nemaju izgleda |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo, dobili prosječne Turke, novine pune najbolje hrvatske svih vremena ![]() Česi su čvrsti, prava momčad u kojojs vi znaju što im je činiti, ali nije da ne možemo s njima, samo ne treba sad poletit. Dobru repku imamo, dobru tekmu smo jučer odigrali, ali to može i mora bolje. Španjolci su mi upitnik. Miks starih osvajača titula i novih lica. Za očekivati je opet Barcin nogomet, a za to zadnjih godina ima rješenja ![]()
#218 |
Premium
|
Mene takodjer cude medijski naslovi i silni hvalospjevi. Ok, dobri smo bili. Ali ono jebote, citajuci textove imam osjecaj da cemo se prosetati do naslova. I ovakve stvari se dogadjaju na svakom prvenstvu kad nasi nekoga pobjede. Nikako da naucimo iz svojih pogresaka.
#220 |
Premium
|
Ne treba ni u drugu krajnost ići. Turci su momčad koja nema velku kvalitetu, ali ako su nabrijani mogu skoro svakog dobit na fanatizam i borbu. Mi smo bez daljnjeg dobri. Jako dobri. Ali ima tu stvari koje nisu štimale. Treba uz optimizam poraditi na tome i ispravljati propuste. Mediji moraju prodavat novine, ovakva euforija im paše. Po meni je problem to što naši igrači vole pasti pod njihov utjecaj, pomno prate sve što se piše, i tu se bojim da ne polete. Dosadna tekma ŠPA-ČEH.
|
Oglas
|
|
![]() |
#225 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ceske se treba paziti kod prekida.
![]() |
#226 |
Guest
|
|
![]() |
#233 |
Premium
|
Cech i Iniesta su carevi. Unatoc godina i danas briljiraju. Iniesta je i dalje minimalno duplo bolji od svih svojih mladjih kolega. Imam osjecaj da njega izbace iz reprezentacije da bi spanjolci bili 50% losiji. Spanjolci kao barca. Sve isto, igra, pritisak, trka... Samo osjetno jaca obrana, i jedno 10x slablji napad. No zato mogu igrati i na ubacivanja kako bi probili bunker, jos samo da barcini pulenovi to skuze ![]() Cesi organizirani i borbeni. Nisu nikako za podcjeniti. Protiv nas ce to biti vec druga prica, ocekujem da ce uci u utakmicu otvorenog garda. Bit ce sigurno zanimljiva utakmica ![]()
#234 |
Premium
|
Sad cesi nemaju puno izbora, morat ce se otvorit protiv nas bar malo. Inace, po kojem sistemu se odredjuju parovi zavrsnice s treceplasiranima? Nalazim da pobjednik nase grupe ide s treceplasiranim iz C E ili F? Drugi iz nase igra s pobjednikom iz E.
#238 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Koji vrag je ovom njemackom izborniku? prvo kopanje nosa pa u usta i sad ovo mešanje muda. Sad samo cekam da napenavi nekoga, tipa Kristinu ![]() Zao mi je Srne, jer jucer uopce nije bio los, kao u zadnje vrijeme. Nadam se samo da cemo skodama utrpati dva komada i onda mozemo laganini s macho spancima. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#239 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
U 21h se gleda Italija protiv Belgije. Forza Italia! ![]() (P.S. Druže Brko, ispričavam se na pitanju, ali kad će se otključati ona druga tema? Ne mogu nigdje napisati da je Pjanić danas potpisao ![]()
#240 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imat ćemo frke s Česima. Dosta su bolji od Turaka.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|