|
![]() |
#211 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Sampdoria : Vojvodina 0:4! O.o Albanci su napravili sranje, prekid utakmice.
#212 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Razlika u posjećenosti hajdukovih i dinamovih europskih utakmica je žalosna i tragikomična. Koliko god Alač bio antipatičan, teško je osporiti mu neke stvari. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Alac je jedan obican nedoreceni trol. Sto se tice hajduka, pogledao sam cijelu utakmicu. I iako protivnik nije neka 'prava' europska klasa, hajduk me ugodno iznenadio. Nakon valjda 10 godina vidio sam jednu njihovu utakmicu gdje je gotovo svaki igrac odigrao kako je to trener i zamislio. Imali su glavu i rep. Mozda su mogli cak i vise pobjediti, ali mogli su i primit koji tako da je rezultat odlican. Vojvodina utrpala 4 komada talijanima. Iako su talijani u ovo doba godine inace najlosiji (ta faza priprema), redovito se skrumpaju i prodju na gol u gostima. No ovi ih ubise, volio bih da sam i to pogledao, no na zalost jos nisam ni sazetke stigao pronaci (na odmoru sam). Albanci ko albanci, nastavljaju dobru staru tradiciju. Mozda nisu slaveni kako sami kazu, ali jesu definitivno balkanci ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Treba navijati za sve naše klubove u europskim natjecanjima. Koeficijent lige puno znači. Osobno mislim da Hajduk a i Dinamo ako će igrati kako zna i može, mogu proći bez problema. Šteta je za Rijeku jedino. |
![]() |
![]() |
#216 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
A da se ne zaboravi ,sutra je engleski superkup! Ajmo Chelsea!
![]() |
#218 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako misliš Chelsea-Arsenal ,na sport klub 1 u 16 sati! Jao ,Kako je Wolf dobio Bayern u zadnjoj minuti im spašili gol,i dobili na penale!Fulao samo Xavi Alonso!Ode prvi trofej!
![]() |
#220 |
Premium
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kakva golcina Oxa u superkupu ![]() Arsenal 1 : 0 Chelsea
#226 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa moj komentar je takav bas zbog toga sto se ponio nesportski, nekorektno. A nije da bi meni bilo zao da se ostvari takav rasplet ![]() Osrednja tekma inace, zagrijavanje za sezonu. Arsene ga je pobijedio njegovim oruzjem, autobusom ![]()
#227 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Prvo kaže da je to jedina medalja koju će ove sezone osvojit i onda još kaže da nije velik trener. Lik dođe u Chelsea, napravi dar mar i eto ti lige a kakav je Chelsea bio zadnjih godina u ligi? Možeš ti nekog ne volit ili čak mrzit ali ne možeš osporavat njegove uspjehe. |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Vraga rutinski, nema kod Dinama nikakve rutine ![]() Lol, koja tekma. Taman sam pomislio - e ovo je "pravi" Dinamo - od gotovog veresija, i onda frajeri fulaju još jedan penal.
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 04.08.2015. u 19:49. |
![]() |
![]() |
#232 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jbga. Nekad se ne zabije iz 10 sansi, a nekad 3/3 zabijes i jos ti protivnik fali 2 penala. Stas bolje.😆
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Priprema Moldea za utakmicu: Čujte dečki, dogovorio sam tri penala, jednog ćemo valjda zabit. Druga stvar. Da je Sudani na svjetskom zabio bar jedan gol, Mamić bi ga lijepo prodao, zaradio nofce, a ovdje bi možda igrao netko tko može zabit iz mrtve šanse.
#234 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Taman pogledam na rezultate - 3:3 ![]()
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez uvrede, ali ekipa koja ne zna zabiti gol iz milijun šansi i protiv koje dosude 3 opravdana penala ni ne zaslužuje da prođe.
#237 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovaj Dinamo je magija. Trebali bi promijenit profesiju i sport. Recimo, vaterpolo bi bio idealan sport za igrace Dinama koliko plivaju po terenu. ![]()
![]() |
#238 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#239 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|