|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2015
|
Battlefront ne podržava cross platform play i to je vidljivo na PC-u, gdje se u jutranjim satima čeka queue (ili vas dočeka prazan server..) Ovdje možete pratiti statistiku po platformama: http://swbstats.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Je li itko provao Outer rim? Tko voli infantry only ko stvoren je. Mape su dobre sa odlično pogođenim star wars feeling-om. Extraction mod je odličan možda čak i najbolji mod u cijeloj igri. Objective base je pa nije bezglavo tračenje i napucavanje.Jedina zamjerka, koja je poveća, je kad već igraš extraction mod, igra te na kraju partije prebaci na neki drugi mod? |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
|
Ma ja sam kupio tu na forumu, prvih par dana je bila igra brutalna, ali jednostavno je u par dana samo došlo do toga da ju niti neću pokrenuti više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Igra je postala totalno van balansa pojavom Berserker traita. Igrači koji imaju taj trait preživljavaju bombe, iz blizine cyclerom u glavu itd....IMHO totalno blesavo. Kužim da imaš više healha, ali headshot bi ipak trebao ostati headshot. Edit: zaboravih, i matchmaking je postao teški kaos...ne znam kaj su napravili, ai u zadnjih tjedan dana se totalno raspada igra Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 31.05.2016. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
meni nekako u zadnjih tjedan dana užasno šteka igra , prije mi je sve normalno radilo i ostale mi igre preko neta rade normalno ali star wars mi šteka nekad toliko da ne možeš nekoga ni pogoditi pa poludim |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 | |
Premium
|
Citiraj:
kao da imam 386-icu a ne gamerski komp sve radi super onda nakon pola sata počne štekati pa nekada se ne mogu okrenuti a da ne zatrza pa ne možeš pogodit nekoga a sve ostale igre mi rade normalno na netu tako da nije do veze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Premium
|
Citiraj:
Meni recimo od prvog dana sve radi ko beba, osim Origin in game, to mi nikako ne radi. Citiraj:
Jučer je bilo, od njih 10, minimum trojica sa wallhackovima. Prijavio ih, samo su nestali iz igre, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
navodno Star Wars Battlefront - Bespin izlazi 21.06 bili živi pa vidjeli na šta će to ličiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
|
Update je bio prije par dana, igra je dosta drugacija. Oruzja rade drugaciji damage.... Berserker trait vise nije toliko dobar naspram ostalih..... Ima dosta izmjena. Vizualno je igra malo drugacija, izgleda malo ljepse... I ono najbitnije, vec 2-3 dana nisam vidio niti jednog cheatera. Edit: samo se nadam da ce potrajati to razdoblje bez cheatera Sent from my HTC One using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
|
ja sam počeo igrati jučer bespin i potvrđujem da nema chetara za sad ![]() mapa mi je malo bila preeeeogromna pa sam se gubio sa koje strane me tko napada i sl. ali inaće ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
I tako ti bude sljedećih par dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Odigrao 7-8h u multiplayeru, i mogu reć da sam se baš ufurao! Tek sam zapravo lvl 10. Znam bit na samom vrhu, čak rasturim i poneki Walker Assault sa 35-40 killova, ipak nisam toliko ispario ![]() Fora su mi nekad i manje partije, tipa Cargo ili Droid Run. Grafički igra izgleda prelijepo, stvarno znam ponekad samo stat i divit se okolo ![]() Šteta kaj ne igrate baš, bilo bi fora imat neku domaću ekipu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
Kao što sam ti rekao, vidjeti ćeš, mene pralo 20-tak sati, i jedan dan došao doma i više mi se nije dalo upaliti. Od tada ne igram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Registered User
|
Rogue One DLC mi za sada nije ništa specijalno. Imam oko 1h u svakom modu i jedini razlog zašto ću se igri vratiti još koji sat (ali ne tako skoro) je rogue squadron mod kojeg mogu igrati iz fotelje s gamepadom ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|