|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledao malo Lets Playa, za ispisat se od smijeha sta su napravili. Prica..pocelo je odlicno (sarkazam), brod sta nosi 20k kolonista je uletio u oluju, jer naravno, nitko ne vozi, ni osobe ni Ai koji je state of the art. Plot hole na startu. Djelovi broda gore...ok, izgasi struju, tako se gasi vatra u Andromedi, ok, dok nas ovdje je malo drukcije. Likovi i animacije....BWAHAHAHAHAH. Ona asari na pocetku, prica a pola lica paralizirano da je je mocap od Stalonea. Kad otvori usta i gleda u kameru, usta su samo neka beskonacna supljina. ![]() Radi na konzoli, okrene glavu da kaze 2 rijeci liku, glava se okrene ko da kicme nema, a oci gledaju na trecu stranu. ![]() Kad hoda ima raskorak ko da je slon a ne zensko, tj, nije ni najmanje zenstvena u kretnjama. Kako su uspili ovako ovo zajebat...ko da nitko nije probao ovo girat il usporedit sa ME1 koji je to imao 100x bolje napravljeno u ono doba. 5 minuta Lets Playa i vec placem od smijeha kako je lose napravljeno. Tako plitko i nedovrseno nisam vidio od doba Daikatane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni je najjače, kada gledam review, kaže lik, dođem na planet gdje pada kiša. Ali ne pada po viziru od kacige nego kroz vizir po faci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
stavit ću ovo tu https://www.facebook.com/HCLgaming/v...3730596212325/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
|
Neo, ovo je super za zapocet dan. Isplaka sam se smijajuci, toliko bugova i problema, ko da gledam prve dane bilo kojeg battlefielda ![]() Lica su komedija, pola lica mrtvo. Kretanje i hodanje, uzas. A tek dijalog...bwahahaha. Sve gore od goreg, a kad je isao povalit onu turijanku, razgovor na razini meksickih sapunica...i to C kategorije. Peebee ide pucat a cijev gleda prema njoj, ono....WTF? Jel ovo uopce imalo ikakav QA? Jel znaju sta je QA uopce? ME3 kraj je remekdjelo prema ovome, a svi znaju sta mislim o ME3 kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Kolega s posla ju kupio, prvo sam mu se poceo smijat jer je bacio pare al me gledo cudno pa kaze njemu super, grafika, priča, mass effect filing odlični, animacije i govor ne toliko al da mu ne smeta xD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
to je ta ekipa koju nije briga za recenzije i circlejerkanje ![]() ja nisam nijedan ME odigrao, a već mrzim andromedu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
Jbg, imam frenda koji u životu nije otvorio ni jedan forum. Nije neki PC freak, kupi svakih 5 godina konfu novu da može igrati sve igre, zna instalirati Win, osnovni setup kompa i čovjek igra. Nikakvi moding, nikakvi fps-ovi, uživa i igra. Ima 30 godina, igra igre zadnjih 15, igra samo RPG. Igra ono što mu godina pruža, npr. sad igra witchera već jedno 400h. Prije witchera je jedno 2-3 puta prošao DE: Origins, a prije toga 3-4 puta odigrao ME triologiju. Rekao je da ga ne zanima što ljudi pričaju o Andromedi, ne čita, ne sluša, instalira i igra. On je zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam među onima kojima grafika uopće nije toliko važna,samo da je priča odlična. ali da ću kupnjom ovakve nakupine bugova dodatno motivirat izdavače da puštaju u prodaju poluproizvode, to bome neću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo odigrah 2-3 sata... i ono sto cu rec vam se nece svidjet... igra je super ako zanemarimo grafiku i facijalne ekspresije (ilitiga animaciju lica)... super, stvarno... izgubio sam se u prvoj misiji na prvom planetu, sve izgleda jednako, mapa je katastrofalna, sucelje odvratno, ali ima onu draz Mass Effecta... jedva cekam rijesiti ovu prvu misiju da mi unlocka inventory... znaci prvi dojam je pozitivan i to je nesto. Danas valjda zavrsim tu prvu misiju pa budem mogao nesto vise napisati, ali za sad je sasvim ok. Ako zanemarimo glave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
Mene zanimaju dojmovi nakon xx+ sati igranja. Kažu ovi jutuberi da postaje monotona i dosadna, tj. da se sve ponavlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma dojmove o igri dobijes ako pogledas par gameplay videa. I dosadna naravno postane jer je grind fest s tim planetima. Za glavne misije kažu da su ok. A skeniranje planeta i te pizdarije su uvijek bili najdosadniji dijelovi ME franšize. I kao sto sam rekao prije vec, ako je combat najbolja stvar u igri koju je napravio Bioware onda je stvarno sve u k otislo. Animacije, likovi, dijalozi i priča su ono što čine tu igru, a ne borba. A kako netko tu igru može shvatiti ozbiljno nakon što pathfinderi izgledaju creepy as fuck i dijalozi su na razini 12-godišnjaka, neću razumjet ![]() Btw Mommistake, jesi odigrao prva tri dijela? Ako nisi, nemoj se jos ni zamarat Andromedom i radije njih odigraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
e nemam vremena za igre zadnjih mjeseci kao prije, al ovaj nastavak mi je prva liga. vidim hejta i gorcine ovdje ko u prici, meni osobno igra dobra, stovise odlicna. nije revolucionarna kao witcher 3, al je dovoljno dobra da me oduzme vecinu slobodnog vremena ovih dana. |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
Tako ti je to kad danasnji "gameri" imaju goli qrac od kriterija. Godine rada, u svemu losije od prethodnika. Na stranu texture koje su kao bolje, ovo je bioware igre, jebes texture. Firma koja je radila odlicne price, odlicne svjetove je postala EA stancaona nastavaka koji su smece i radnjom i izradom. Ovo ima vise bugova u prvih sat vremena nego ME1-2-3 skupa. I sad pocnu sa day one patch da mozes "mozda" imat lika koji je bjelac, jer je onaj rasista sta hoce ubijat bjelce bio izvrsni idiot za ovaj projekt, odgovor je? A da, nismo mogli jer texture imaju ogranicenje. Opravdanje dostojno svakog idiota, mozes stavit 16 miliona nijansi kafene al nemos nijednu drugu? Kako su to prije igre imale? Borba? Borba koju su hvalili? Likovi stoje ko kreteni pored tone zaklona okolo. DICE engine, jel to sramota da im svaka igra ima iste probleme sa fizikom i divljanjem likova. BF3, BF4, BFH, BF-SW (jer se nemogu sjetit imena), BF1 i sad MEA.... svugdje likovi totalno podivljaju. Ovo je kao da nitko nije probao igrat igru prije lansiranja, jos bolje, nitko je nije usporedio sa ME1-2-3 u prokletom biowareu. 5 godina poslije, toliko napretka u hardwareu i ovo je najbolje sta su mogli napravit? Je, bas zasluzuju pare za ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da ih je prelazak na Frostbite sjebo. Ne znam kako drugačije objasniti toliku količinu failova, ipak nisu to baš amateri developeri od jučer, ali prelazak na novi engine je ko da počinješ sve od nule. I ne znam zašto su odabrali Frostbite, Unreal engine 4 izgleda jednako dobro, a funkcionalniji i ispoliraniji u startu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
Jer imaju upravu ko mi vladu, nitko nezna sta radi al se prave pametni. Unreal mozda nema sve feature frostbitea, al nikoga nije bilo briga za engine onda. Sad vidis igru, i kao sta i sam znas, jedno je design levela, modeliranje enviromenta, kretnje lika, mocap itd. Oni su uspili zakazat u svim sektorima. Dok je art ekipa radila level design i to, ovi 5 godina nisu bili u stanju vidit da se likovi krecu ko majmuni i to popravit? Mocap tim nije primjetio da, kao sta lik gore kaze, imaju lepezu izraza lica koji se krecu od neutralnog, do neutralnog nazad na neutralni. Likovi popravljaju nevidljive stvari, NPC te zaglavi da moras reloadat igru.. hej, imat takve probleme nije kriv samo engine. Ti ingame nemas opciju da kliknes na lika da se makne ako ti smeta za proc kroz vrata ili objective il whatever, to je mehanika igre koja totalno nedostaje, ako je NPC lik takav da nije objekt sta se dogodi ako te taj lik zaglavi? Nemozes nista? I nikome u razvojnom timu to nije palo na pamet? Garant su uz frostbite engine dobili dokumentaciju, nisu samo skinili prokleti torrent enginea. Ovo su problemi koji se vide iz daljine, ovo je traljava izvedba kao i sta je Arkham Knight bio. Uzmi lovu, zivi na staroj slavi, jebes kupce. Koliko znam, dosta ekipe je otislo iz biowarea, sama cinjenica da je onaj kreten, pored svih BW veterana (a gdje li su sad) dobio ovaj projekt da vodi pokazuje koliko im je strucnog kadra ostalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Nego, recite mi vi koji igrate jel istina ovo da nema quicksavea nego samo kroz checkpointe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|