|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sve radi na novoj app Ja vec 6mj ne koristim staru Predlosci rade |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Tnx na info. nadam se da su je složili kako treba jer zadnji put kad sam ju koristio nije ni predloške imala bila je u kršu sva krešala se non stop nije bilo history-a od uplaćenih stvari itd.
![]() |
#215 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Taman stigao updejt... ![]() Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#219 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Neki dan sam prvi puta platio sa ApplePayom. na iPhoneu sam dodao u mPBZ aplikaciji VISU od tekućeg računa u Apple Wallet. Dvostruki klik dok je mob zaključan i platio parking na automatu. Fora stvar. Sad mi počinje biti nezamislivo mobitel bez NFC-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U to ti slučaju Xiaomi automatski otpada kao budući mob
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja čekam hoće li omogućiti direkt spajanje VISA kartice za apple payom, jer nemam pbz bankarstvo
![]() |
#225 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
haha i web je isto smeće ko amexov myaccount https://myway.pbzcard.hr/MyWay/login.html ![]()
![]() |
#226 |
1
|
Instalirao aplikaciju danas, znači nisu me unaprijedili nego unazadili s njom. Za nešto šta mi je prije trebalo 3min sad mi treba 10min da platim i to najviše zato jer mi predloške neće iz nekog razloga sejvat nego baci neku 131 interna grešu. Također je glupo šta ne mogu na već odrađenim nalozima samo editirat i uplatit opet da ne moram ispočetka sve pisat ime prezime... da si olakšam, užas.
![]() |
#228 |
1
|
Da to ti koji već neko vrijeme koristiš, ja sam friški tek ju danas instalira oi od prijašnje aplikacije šta sam imao tj. od onog šta oni imaju u serveru od zadnjih uplata itd. šta je povukla nova aplikacija mogu obrisat guzicu s tim, neće ni sejvat ni editirat da ponovnu uplatu napravim sa postojećeg naloga od prije, to mi je užasno glupo.
![]() |
#230 | |
1
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#233 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne može se još ova nova VISA dodati u gpay Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Trenutno se nalazim u Srbiji i koristim Google Pay, od kad sam prešao granicu ugasio sam mobile data ali sam primjetio da nakon svakog plaćanja imam sve manje i manje novaca na Tele2 računu. Da li plaćanje Google Payom forsira mobile data iako sam u romingu s mobitelom na kojem sam ugasio sve roming opcije?
![]() |
#239 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Il ti troši podatke u roamingu il ti ne radi gpay, trećeg nema. Sad, zašto ti radi gpay s isključenim podacima na mobitelu ... vjerojatno imaš uključene iznimke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Koristio sam ga više puta u Srbiji i Bosni s isključenim podatkovnim podacima u roamingu i nikad mi nije trošio podatke niti odbijao transakcije, ali nijednom nije bilo više od recimo 5 uzastopnih transakcija offline. Dual SIM mobitel i lokalna data kartica s nekoliko gigabajta koju za manje od 50 kuna uzmeš na kiosku i miran si, posebno ako ideš na par dana ili duže. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|