|
![]() |
#211 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#212 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako sam nekom obrisao post, a nisam trebao...jebi ga. Nemam volje čitati spamaru o bakljadi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo sprema se nova utakmica, u subotu u 18h na Maksimiru susreću se nogometne supervelesile Hr i Norveška. Nismo planirali ići na tekmu (iz prije navedenih razloga), no uletjela je ponuda koja se ne odbija tako da smo na sjeveru. Koliko vidim cijene su astronomske i nikako mi se ne sviđa taj potez HNS-a. Platio bih 50kn za tekmu, ali ne i 70.
#214 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kad god se igra u Zagrebu cijene budu 2x vece barem i onda se cude kaj nema ljudi |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
|
Radi nekoliko razloga: 1. I kad smo bili treći i kad smo bili pedeseti, cijene za sjever su varirale između 30 i 50 kuna (osim ekstra kul utakmica vs netko jako vrlo poznat). 2. Igramo na istom stadionu zadnjih 25 godina na kojem je uloženo ništa i pruženo nam je ništa, sve što imamo je betonska tribina, to bi po meni bilo džabe, ali nećemo cjepidlačit, nek je 50 kuna top. 3. Igramo protiv Norveške. I 50 kuna je previše. 4. Ljudi s 50 kuna žive cijeli tjedan. Bar iz poštovanja prema "kruha i igara" narodu, mogli su staviti niže cijene da se ljudi vesele nogometu kad je već sve oko njih raspad sustava. 5. HNS pliva u parama. Utapaju se u govnima od naših para. I onda nas još žele cijepiti na ulaznicama. Ne može. i nešto jako bitno 5. s obzirom na zalaganje i volju naših reprezentativaca koji u biti dolaze na odmor i igraju tekme poput tetkica, oni bi nama trebali platiti da mi gledamo njih. I HNS nonšalantno, u ovim kvalifikacijama, digne cijene ulaznica. Uopće se ne obazirući na ove gore faktore. Nije ni čudo da ih se vrijeđa na svakoj tekmi, rade sprdnju iz nogometa.
#218 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
A to onda možemo povući koliko "zanimaciju" radi depresivnom hrvatskom narodu utakmice hrvatske reprezentacije. Pa jel ti vidiš di mi živimo? Kreteni iz južne Hrvatske izaberu osuđenog kriminalca za gradonačelnika?? Ništa vratit Ivu i Milana iz tvorza i cirkus je potpun. ![]()
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sve to nema veze s igrom i reprezentacijom. Mene zanima nogomet a ne pozadina. Sve sto ste naveli stoji ali ako ljude zanima tekma,ici ce na los stadion. A mi zelimo da nam je repka u top 5 a ne zelimo dati 70kn. Hocete li dati 300 kn ako budemo u top 5? Necete jer cete vristati da je to preskupo,da je drzava u krizi (ja se sjecam ove recenice jos iz 80-ih). Na iphone 6 od 600 eura na crno ne vicemo. A na tekmu od 70kn vicemo. |
![]() |
![]() |
#220 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma zapravo me zaboli više objašnjavat. Ja osobno ne idem niti na Dinamo niti na reprezentaciju, dok ne vidim Mamića u reštu zajedno sa ivom da si puše ispod kreveta. Pa dijete u vrtiću zna tko slaže kovaču momčad, tko amenuje igrače itd. Takvim govnima ja svoje kune ne dam, previše se cijenim. Bila ulaznica 100 ili 10kn.
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
|
#223 |
Premium
|
Ajde jedna lijepa stvar se dogodila jučer, nakon treninga igrači su dijelili besplatne karte svima tko je htio. I to zapad dolje. Mislim, gesta je odlična. No, isto tako šaka u oko svima koji su kupili karte za, koliko, 150kn? ![]()
#224 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ubo kartu za istok, ispalo me preko neta 100 kuna. Priče da su karte preskupe su smiješne. Sto faking kuna da uživo gledaš igrače Reala, Barce, Atletika, Intera... U Osijek, Pulu, ZG itd idem ali u Split se bojim i za život i za auto. Ne treba mi da me netko osakati samo zato što sam s kontinenta. Što se tiče ulaznica, ako je za kunu ne valja ako je za 100 ne valja. Tko neće, ne mora ići. Neće faliti. Ako tko još ide, vidimo se. ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
nažalost da,ima puno munjenih |
|
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
A nemremo svi biti na istoj valnoj duljini, netko voli plavuše netko brinete. Nekome pi*da smrdi nekome miriše ![]() Uglavnom, vidimo se svakako, mahat ću vam sa sjevera. Možda ovaj put ne bude kino na tribinama.
#227 |
Guest
|
radim tada pa niš od tekme..igrat ću zato točan rezultat 2:1 za Hrvatsku na kladi |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne oslanjaj se na Ivana ovog puta. Prognozirao je tocan rezultat, jer lako moze biti i 1:0, ili pak 3:1. Zeznuo nas je sve ovog puta, mada cu se i ja okusati sa x2 samo radi njegove prognoze :S |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
|
Priča se priča... da će sutra biti neki neredi na tekmi. Dve frakcije (mamićevci i antimamićevci?) spremaju tarabanje na sjeveru. Nemam pojma jel to samo napuhano ili zbilja negdje smrdi? Vide ulaznicaaa.... Sve džabe.
#235 |
Guest
|
Navijamo za gg3+, sve ostalo nebitno |
![]() |
#236 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam i ne vjerujem da se apsolutno ništa u igri ne mijenja. Pranjić kao obrambeni pokriva 30-ak metara boka. Ispred njega je konjina Perišić koji trči 2 metra lijevo i desno. Za vrijeme kad Pranjić ode naprijed, obrana ostane samo na Vidi i Ćorluki. Ne znam tko je sposobniji od njih dvoje. Ko Lolek i Bolek. Tragično loše
#237 |
Guest
|
2:0, sve ide ko po loju, sad još Vikinzi gol i broji se lova |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
#240 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007