|
![]() |
#211 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
GTXica je iz siga - 680 ![]() 1980x1080, high ultra detalji, jako dobro ide igra. Driveri su bili stari, 314.nešto (ne volim mjenjat drivere ako rade pa sam držao te stare, no BF4 mi nije ni pokrenuo sa tim driverima, i stalno govori da updateam. Skinuo sam najnovije 327.23 i ide ko podmazano.
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja cu poludit, djabe early access, eto jos se nisam uspio spojit, stavio najnovije beta drivere, stavio nove drivere za zvuk, sve updateano, kifla, zapne na loading level i moram gasit preko task managera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
to nisu najnoviji, ovo su najnoviji za bf4 : http://www.geforce.com/drivers/results/67378
![]() |
![]() |
#216 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
OC-an proc na 4.0 GHz, fps na ultra od 28-32 prosjek. Može se igrat, al nije to to. Igrivost je bolja i lakše ubit protivnika, al kampaju na vrhu zgrade. Čekam SP i dok pojeftini BF4 pa uzimam, a to je za godinu-dvije. ![]()
![]() |
#218 |
|
GTX 770 steka i lega za popizdit. Igra je skroz drukcija od bf3, lakse se gine jer su meci jaci, support je u beti OP, onaj njegov laserski k dobaci prek cijele mape, snajperski metak leti skroz ravno i nema drop, pistolji su za k, igra neoptimizirana medium i ultra jednako fpsa. Za betu, neigrivo barem meni.
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jesi stavio tu betu, driver? http://www.pcgameshardware.de/Battle...marks-1090869/ Malo sam gledao gameplay i nije ni cudno da je fps svakakav. Cas se gleda u 4 zida sa 90fps a drugi tren pada zgrada uz gomilu prasine i sa 20fps. Sve je to vec videno kod BC2 i BF3. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.10.2013. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Igra bi se trebala stabilizirat za koja 2-3 mjeseca kad padne hype i serveri se rasterete, izađu 2-3 patcha, novi driveri, itd... |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako ima ekipe za pridružit nam se na TSu, bacite mi PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
kaj to ne dela na windows 7 32 bit ? Ja skinuo pa kaze da nije instalirano - a je !
![]() |
#224 |
|
Isuse moj boze koje je ovo sranje ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
U mom slučaju je i BF3 bilo teško teoptimizirano njesra. Sad me malo ljuti da imam problema sa igrom. Pa kakav komp moraš imati da bi to normalno radilo? MIslim, nije da se hvalim, ali nemam slab komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja sam sa 560Ti imao 314.22 i igra je bila masna ili puna dima. Stavio betu odjednom wow efekt ali tu i tamo negdje zna zatrzati. Jedini bug kad primjetim na mapi raspoloživi odnosno slobodan tenk i spavnam tamo, a ono nema tenka. Za sada nisam raspoložen i čekam riviju testove svih stranica. Konačan sud ću odlučiti nakon 11mj. Tako sam BF3 kupio 11.11.2011. Dok je bila u beti, sa 8800GTS 320Mb trzala do mile volje. ![]() Čitao sam komentar u igri gdje dečko sa 580 u SLI ima 60FPS ali dalje trzucka ponegdje.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
Looooool. Probao sam i na samo jednom ![]() Nisam još. Sad mi je tek vikend ![]() ![]() Sutra će driveri pa ću vidjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam valjda jedini sa više monitora?! Pa barem su monitori jeftini i (gotovo) sve grafe podržavaju više od jednog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
Nije mi se dalo skidati, probat ću sutra staviti, pa da vidim hoće li biti ikakve razlike. Još da me ploča ne koči u overclockingu, pa da malo dignem i procesor.
![]() |
#236 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo ruski test BF4 Beta.
![]() |
#238 |
Premium
|
Zanimljivo. Bliska suradnja AMD i Dice nije donjela bas nikakvu prednost kaj se grafi tice ali se igra puno bolje iskoristava AMDove CPU jezgre od Intelovih sto na kraju ne znaci skoro nista jer su jos uvijek sporiji od Intela. Ova igra bi mogla imat koristi od HTa malo za promjenu. Iako je to jos uvijek beta i postavke vjerojatno nisu kakve ce bit u finalnoj igri. Nisu to uopce tak lose preformanse. Ne znam kolko je ta mapa zahtjevna u odnosu na druge ali mislim da nece trebat nist specijalno za ugodno igranje kad se to popegla. Rezultati su slicni ko i ovi sa PCgamesHWa pa je to valjda to. Skoro 70fps bez msaa i 55 sa na ultra. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.10.2013. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Lega @D1viry nemamo svi mjesta na stolu za vise od jednog monitora + nije da su bas 20-30 kuna po komadu (od 22-24 incha) ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
da si malo vise citao o tome, znao bi da prednosti ni nece biti do patcha koji ce ukljuciti podrsku za AMD Mantle... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|