Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.09.2012., 16:26   #211
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Je, lijepo sve na mapu velicine Kamenke i po mogucnosti da svi startaju sa M249
Rista je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2012., 16:30   #212
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Je, lijepo sve na mapu velicine Kamenke i po mogucnosti da svi startaju sa M249
Mmm, zvuči primamljivo. Još ako pršte glavice kod headshota i ak se moš rechargat kad te neko izrešeta....

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 26.09.2012. u 16:35.
gnomisa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2012., 16:31   #213
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
meni to sve izgledao sporo i dosadno. Fino je to trebalo u neki UT/COD/BF engine da dobije na adrenalinu.
Niti jedan COD/BF/UT mi nije izazvao aritmiju kada bi sreo drugog igrača ili samo čuo pucnjavu 50ak metara dalje.
Ingame nick je Sandy Javim ti na PM kasnije podatke za kontakt. Nije problem koliko glasno ćeš pričati, samo neka info budu pravodobne i točne
Svi koji žele se okupiti neka mi PM-aju i svi koji su odustali od igre neka se rejoinaju na TS i barem budu u afk kanalu
Staro 27.09.2012., 09:10   #214
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

S bugovima se nosim. Ali hackeri su me, eto, natjerali da pričekam standalone. Jučer dođem do Berezina, nakon skoro 2 sata skupljanja stvari itd...4 čovjeka na serveru....okrenem se i skužim da su se dva hackera teleportirali meni iza leđa...AS50 termo, ghille itd....ovo je sad previše, takve stvari ti ubiju svu radost igre. Šteta.
Staro 27.09.2012., 10:03   #215
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
ako bi dali solidan popust ovima sto imaju sve arme ne bi bilo lose. Dotad odu i vecina bugova i hakeri pa ce biti zabavna... vidje cemo.
Michel je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2012., 19:13   #216
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
S bugovima se nosim. Ali hackeri su me, eto, natjerali da pričekam standalone. Jučer dođem do Berezina, nakon skoro 2 sata skupljanja stvari itd...4 čovjeka na serveru....okrenem se i skužim da su se dva hackera teleportirali meni iza leđa...AS50 termo, ghille itd....ovo je sad previše, takve stvari ti ubiju svu radost igre. Šteta.
Jesi probao igrati na private hive-ima?
http://www.youtube.com/watch?v=ry45y...eature=g-all-u
Volio bih probati igrati kako je to sacriel docarao, ali ni jedna igra nikad nece biti potpuno bez citera i bugova.
newyxX je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2012., 20:30   #217
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja se trenutno zabavljam na ovom private hive serveru: http://dayzmod.com/forum/index.php?/...h-1h-password/
Nažalost u USA je ali nije prevelik problem. Igrača nema baš puno (moglo bi i više), ali je zabavno i ima dosta vozila. Pass je danas maknut...

EDIT: Hm, trenutno samo dvoje ljudi :/
Staro 28.09.2012., 01:35   #218
tino
Premium
Moj komp

tino's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Nedavno sam od frenda saznao za Dayz, igram trenutno preko Tunngle ali planiram nabaviti key da mogu igrati na legalnim serverima pa me zanima dali moram imati Armu II i Operation Arrowhead originale ili mogu skinuti Armu FREE verziju preko Steama ili negdje drugdje na netu i kupiti samo original Operation Arrowhead i igrati ili kako već..??
tino je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 03:44   #219
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Mozes kupiti samo OA. Potrebno je samo kopirati jedan folder iz ARMA 2 Free koliko se sjecam. Naravno, imat ces nesto losije teksture ali radi sasvim normalno, frend tako igra.
Rista je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 04:11   #220
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Dovoljna je ARMA free ali će ti teksture biti očajne i negledljive.

Za 20$ se nađe ARMA CO pa se ne isplati imati ARMA free i kupiti OA za 15$.
Oglas

Oglas
Staro 28.09.2012., 06:51   #221
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Probao mapu Fallujah... Ne znam, jos mi nije sjela kako spada, ali bar mogu neke +/- strane nabrojat:

( + )
- ogroman grad, gotovo u sve zgrade se moze uc, iako nemaju sve back door za bjezanje kad te stisne 10ak zombija
- cini mi se da je mapa velicine ~40km2, na serveru sa 30 igraca sam u 2 sata sreo - nikog , dobra stvar, moze se super igrat u timovima ili bit lone sniper guy, stil igre je totalno drukciji nego u DayZ Chernarus/Lingor
- drugaciji gameplay - fora je u squadu ic cistit kvart po kvart, ima gro vozila/helica/pi_darija koje se mogu koristiti, sanse da nadjes auto su valjda 5x vece i slicno

( - )
- loot je so so, prosao sam 1/6 grada u nekih 2 sata zujanja, nasao lee enfield (i to u skoli, doh), zapeo u liftu i zbugo se i nisam mogo van i namjerno se ubio. Prosao jedno 50 zgrada, nista. 90% ih je 'otvoreno' bezveze, nis nutra osim mozda za zasjedu slozit
- Zombijima je prelagano pobjec - zaokruzis zgradu i nema ih, pljuga, a zgrada na sve strane

Bo, mislim da cu nazad na Chernarus za koji dan
Staro 28.09.2012., 11:55   #222
tino
Premium
Moj komp

tino's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Nasao sam na jednom forumu da lik prodaje Operation Arrowhead za 80 kn.. Na Steamu je Arma 2: Combined Operations 25 eura. Neznam gdje se moze naci za tih 20$. Koliko vidim za kupnju preko Steama ili negdje drugdje trebam imati karticu kao mastercard, koju nemam :-( . Dali mogu kupiti na neki drugi nacin ?
tino je offline   Reply With Quote
Staro 28.09.2012., 12:27   #223
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Citiraj:
Autor tino Pregled postova
Nasao sam na jednom forumu da lik prodaje Operation Arrowhead za 80 kn.. Na Steamu je Arma 2: Combined Operations 25 eura. Neznam gdje se moze naci za tih 20$. Koliko vidim za kupnju preko Steama ili negdje drugdje trebam imati karticu kao mastercard, koju nemam :-( . Dali mogu kupiti na neki drugi nacin ?
Ja sam ovdje kupio dok je bilo nekih 22 dolara (platip utem paypala)..sad je 27 što je nekih 150 kn...ARMA2 COs i još nije bila steam verzija. A ovdje je 25 dolara ali u oba dućana je trenutno out of stock. Amazon je ne tkao davno imao akciju ARMA2 CO za nekih 15 doalara.
BTW sad igram ACE mod i super je..samo nema puno ekipe koja igra ali nema veze...čeka se DayZ standalone i ARMA3 koja će bit do jaja...
što se tiče hackera, nije istina da ih ima u svim igrama..neke igre imaju puno bolju zaštitu od sranja koje koristi ARMA2 tipa battleye...a neke igre imaju online provjeru kod spajanja (kroz master server) itd...

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 28.09.2012. u 12:33.
Staro 28.09.2012., 14:31   #224
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor tino Pregled postova
Koliko vidim za kupnju preko Steama ili negdje drugdje trebam imati karticu kao mastercard, koju nemam :-( . Dali mogu kupiti na neki drugi nacin ?

Treba ti paypal.
Pitaš nekog poznanika sigurno netko ima, daš njemu novce i on ti kupi. Paypal danas može imati svako.

CDKeyhouse, CJS CD keys, CD key discount, neki od tih online shopova sigurno ima CO za 20$

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
što se tiče hackera, nije istina da ih ima u svim igrama..neke igre imaju puno bolju zaštitu od sranja koje koristi ARMA2 tipa battleye...a neke igre imaju online provjeru kod spajanja (kroz master server) itd...

Ima cheatera u apsolutno svakoj online igri.

Provjere master servera ne mogu otkriti cheat, Battleye također ga ne može otkriti tako lako.
BE nije ništa lošiji od PB-a i drugih.
Cheat nije stvar koja ide online sa korisnikom, pa admini i serveri mogu provjeravati u real timeu dali ti imaš neki cheat.
Cheat ostaje na kompu, radi u memoriji i mjenja adrese, injecta skripte i slične stvari.
BE ne može provjeravati memoriju pa tako ne može ni uhvatiti cheatere.

Ima dosta private hiveova koji rade 30 minute backup, što znači ako naiđe cheater i ubije te, kontaktiraš admina i admin ti napravi restore charactera sa hive backupa.

Jedan takav vrlo dobar Chernarus server je Survival Ops od youtubera DevilDogGamer-a .
IP adresa servera je 199.21.113.82:2302

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 28.09.2012. u 15:33.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2012., 16:51   #225
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Panthera Island map za DayZ.

Download:
http://www.tunngle.net/community/top...nthera-island/

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.10.2012. u 17:03.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2012., 22:18   #226
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
veve je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2012., 23:10   #227
D.O.M.I.
Premium
Moj komp

D.O.M.I.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Može
D.O.M.I. je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 14:29   #228
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
ja sam ju igro 4 sata i bio zadovoljan.
evo ako niste znali
http://www.dayzwiki.com/wiki/Main_Page
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2012., 23:14   #229
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Jučerašnje spašavanje vojnika Ryana sa Firestationa u Chernu.

Ja pilot, i pun heli squada
Staro 16.10.2012., 23:54   #230
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

daj mi reci da imam takvu grafiku jeli moram kupit onu treću exspanziju ili kaj već. ili se može to ovak sredit preko modiranja?
Staro 17.10.2012., 00:41   #231
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Sorry ak je bilo prije :-)

http://www.twitch.tv/sacriel

Live stream jednog od boljih DayZ playera, najčešće squad play. Maloprije show program, njih 6-7 kod Starog iznad tentova u šumi u crossfireu od dvojice snajperista sa north zombie čeke i s druge strane Starog. Ne znaš ko pije ko plaća, panika, skrivanje iza drveća, snajpanje... 10/10. Tip ima i youtube kanal pod imenom sacriel42

I naravno, najjaci DayZ solo player (uglavnom) - FrankieOnPCIn1080p, ko nije gledo njegove videose, to je materijal od 14 epizoda od po 20-30 min koje doslovno pokazuju zasto se igra DayZ i zbog cega je tako je-eno dobra igra.

http://www.youtube.com/watch?v=oKRw3...1&feature=plcp
To je zadnji video, predlazem od pocetka gledat, da skužite cijelu Bambi/Thomas spiku, skupa sa stilom igranja i na kraju koja je mana kad si popularan . Daleko najbolje editirani videosi, predobra mjuza (LTR94 / LTR ftw.). Smijesnih, ludih i nevjerojatnih scena ko u prici.

Usput, gledam malo videose WarZ gameplaya, sorry, šminka izgleda, al' nije to to. Kolko god bi ja želio da je, nije.
Staro 17.10.2012., 01:23   #232
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Sorry ak je bilo prije :-)

http://www.twitch.tv/sacriel

Live stream jednog od boljih DayZ playera, najčešće squad play. Maloprije show program, njih 6-7 kod Starog iznad tentova u šumi u crossfireu od dvojice snajperista sa north zombie čeke i s druge strane Starog. Ne znaš ko pije ko plaća, panika, skrivanje iza drveća, snajpanje... 10/10. Tip ima i youtube kanal pod imenom sacriel42

Bilo još na poočetku teme.

Sacriel i Squirrel, fenomenalni igrači, Frophe je lud k'o šiba, Oshi 7 je super lik.
Sad imaju i novog člana squada, Ngotie, inače dobar youtuber, ima dobrih stvari na kanalu, subban sam na njega već neko vrijeme, iznenadio sam se kad je započeo sa njima.

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
I naravno, najjaci DayZ solo player (uglavnom) - FrankieOnPCIn1080p, ko nije gledo njegove videose, to je materijal od 14 epizoda od po 20-30 min koje doslovno pokazuju zasto se igra DayZ i zbog cega je tako je-eno dobra igra.

http://www.youtube.com/watch?v=oKRw3...1&feature=plcp
To je zadnji video, predlazem od pocetka gledat, da skužite cijelu Bambi/Thomas spiku, skupa sa stilom igranja i na kraju koja je mana kad si popularan . Daleko najbolje editirani videosi, predobra mjuza (LTR94 / LTR ftw.). Smijesnih, ludih i nevjerojatnih scena ko u prici.

Daleko najjači solo player.
Frankie je legenda. Svaki njegov video sam gledao par puta, jednostavno se divim njegovoj smirenosti.
A intro i outro su priča za sebe, mjuza, editing... fenomenalno.
Staro 17.10.2012., 06:49   #233
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
daj mi reci da imam takvu grafiku jeli moram kupit onu treću exspanziju ili kaj već. ili se može to ovak sredit preko modiranja?
Je li imas free arma 2 + OF ili combined operations ?
S prvom opcijom imas us*ane teksture i tu nemozes nista. Na mom kompu combined operations vrti sve na high 60 fps, pa neznam zasto tebi nebi radilo ako imas CO.
Staro 17.10.2012., 09:03   #234
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

imam arma 2 + oper. arow. a brijem da za tu grafiku trebam comb. oper. koji sadrže taj HD pack
Staro 17.10.2012., 10:35   #235
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
imam arma 2 + oper. arow. a brijem da za tu grafiku trebam comb. oper. koji sadrže taj HD pack
Combined Operations nije ništa više nego arma 2+ arrowhead, tako da imaš sve.

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2012., 12:37   #236
Kulja
Premium
Moj komp

Kulja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
HD teksture u dayZu dobijete ako imate Armu 2 (ne free verziju), BAF i PMC DLCove.
Kulja je online   Reply With Quote
Staro 18.10.2012., 14:22   #237
kasper_sky
Moj komp

kasper_sky's Avatar

joj da da da, ja imam ovu free pa sam kupio samo ekspanziju. nisam htio bacat lovu.
ma ok. samo me to zanimalo. a vi koji igrat sa hd texturama jel šteka puno ili je ok?
Staro 18.10.2012., 14:25   #238
Kulja
Premium
Moj komp

Kulja's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
joj da da da, ja imam ovu free pa sam kupio samo ekspanziju. nisam htio bacat lovu.
ma ok. samo me to zanimalo. a vi koji igrat sa hd texturama jel šteka puno ili je ok?
S ovim kompom kojeg imam ide fino, nisam testirao koliko je bolje bez ali mislim da nema neke velike razlike. Kad imam low fps to je vecinom ako sam na losem serveru.
Kulja je online   Reply With Quote
Staro 18.10.2012., 18:47   #239
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Citiraj:
Moras se malo naviknuti na grafiku. Meni je na prvu na high bilo sve nekako ruzno, ali naviknes se. Meni na mom vrti sve na high 60 fps na dobrom serveru. Kulja tebi bi mozda moglo cak i na ultra.
I BAF I PMC lite packove dobijete s combined operations na steamu.
Staro 21.10.2012., 14:23   #240
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Produktivan petak i subota...

Frend i ja counter snipeali snipere po brdima Electra, plus sve playere koji su se htjeli igrat mafijaša i skidat ekipu sa krova bolnice i fire stationa. Overall, 7 murdera na mojem M107, 6 na frendovom AS50.

Našli smo je_enu lokaciju iz koje na 2 mjesta udaljena 30m imamo pregled na komplet sve, od sniper hilla do istočnog fire stationa i pokrivali cijeli grad. Hrane i vode u zalihama i opušteno gledanje po gradu. I niti jedan shot koji opalimo ne agroa zombije, niti spawnamo svoje jer smo vise od 400njak metara od najbliže kuće/farme. Malo je je_ada peglat ekipu na prosječno 650-850 metara, ali da se, dok god nije gusta magla.

Najdraža scena... neki bambi bježi od ghillie tipa koji ga pegla sa SVD-om sa klasičnog sniper hilla iznad elektrane... mi skužimo papka ispod bora, kažem frendu da ga nazeroa i cilja ga kao da je u uspravnoj poziciji... ja opalim metar kraj tipa, on se krene dizat i frend ga zvizne u glavu sa 750m :-D Bez rangefindera i tih pizdarija, imali smo ga u gearu, ali smo zeroali napamet/odoka (imali smo marker na mapi na range u centar grada, ak se to pali). 10 min kasnije, bambi nakon što je poroljao i dućkas i office building krene prema sniper hillu, skuži leš od ovog, pokupi sve... i u jednom trenu krene ciljat on po gradu Dali smo mu 2 min da se pokupi, al' kad je okrenuo scope prema nama, je_iga sine, šljac u njokalicu, lights out.

U jednom trenu su kraj naših grmova/borova protrčala 2 tipa, ghillie, L85 i DMR u rukama... i macani legnu 50m niže od mene jedan kraj drugoga... Frend i ja kenjamo od straha i nakon šta smo se pribrali, idemo se kotrljat prema njima... dođemo na 15ak metara, point blank range uperimo one mrcine od M107 i AS50 i svak svog zviznemo uz "greetings from Frankie and Sacriel" na voice chat Tipovi (na ruskom ) krenuli pozdravljat na general chatu i pričat ko ih je ubio ahahhaa

BTW. Kad se neki cheater teleportira po mapi i teleportira kraj nekog playera... čuje se neki zvuk? nešto u stilu star trek comm-a ili tak nekak? Prije ovoga me ubio netko, jedino što sam čuo je neki zvuk koji nisam čuo prije u igri i 2 hica u tijelo... A s obzirom da su iza mene područje pokrivali squadmateovi, nema šanse da mi se prišuljao a da ga nisu vidjeli... Meh, mrzim cheatere.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno