|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Je, lijepo sve na mapu velicine Kamenke i po mogucnosti da svi startaju sa M249 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 26.09.2012. u 16:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ingame nick je Sandy ![]() ![]() Svi koji žele se okupiti neka mi PM-aju i svi koji su odustali od igre neka se rejoinaju na TS i barem budu u afk kanalu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Registered User
|
S bugovima se nosim. Ali hackeri su me, eto, natjerali da pričekam standalone. Jučer dođem do Berezina, nakon skoro 2 sata skupljanja stvari itd...4 čovjeka na serveru....okrenem se i skužim da su se dva hackera teleportirali meni iza leđa...AS50 termo, ghille itd....ovo je sad previše, takve stvari ti ubiju svu radost igre. Šteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=ry45y...eature=g-all-u Volio bih probati igrati kako je to sacriel docarao, ali ni jedna igra nikad nece biti potpuno bez citera i bugova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja se trenutno zabavljam na ovom private hive serveru: http://dayzmod.com/forum/index.php?/...h-1h-password/ Nažalost u USA je ali nije prevelik problem. Igrača nema baš puno (moglo bi i više), ali je zabavno i ima dosta vozila. Pass je danas maknut... EDIT: Hm, trenutno samo dvoje ljudi :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nedavno sam od frenda saznao za Dayz, igram trenutno preko Tunngle ali planiram nabaviti key da mogu igrati na legalnim serverima pa me zanima dali moram imati Armu II i Operation Arrowhead originale ili mogu skinuti Armu FREE verziju preko Steama ili negdje drugdje na netu i kupiti samo original Operation Arrowhead i igrati ili kako već..?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Mozes kupiti samo OA. Potrebno je samo kopirati jedan folder iz ARMA 2 Free koliko se sjecam. Naravno, imat ces nesto losije teksture ali radi sasvim normalno, frend tako igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dovoljna je ARMA free ali će ti teksture biti očajne i negledljive. Za 20$ se nađe ARMA CO pa se ne isplati imati ARMA free i kupiti OA za 15$.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Probao mapu Fallujah... Ne znam, jos mi nije sjela kako spada, ali bar mogu neke +/- strane nabrojat: ( + ) - ogroman grad, gotovo u sve zgrade se moze uc, iako nemaju sve back door za bjezanje kad te stisne 10ak zombija - cini mi se da je mapa velicine ~40km2, na serveru sa 30 igraca sam u 2 sata sreo - nikog ![]() - drugaciji gameplay - fora je u squadu ic cistit kvart po kvart, ima gro vozila/helica/pi_darija koje se mogu koristiti, sanse da nadjes auto su valjda 5x vece i slicno ( - ) - loot je so so, prosao sam 1/6 grada u nekih 2 sata zujanja, nasao lee enfield (i to u skoli, doh), zapeo u liftu i zbugo se i nisam mogo van i namjerno se ubio. Prosao jedno 50 zgrada, nista. 90% ih je 'otvoreno' bezveze, nis nutra osim mozda za zasjedu slozit - Zombijima je prelagano pobjec - zaokruzis zgradu i nema ih, pljuga, a zgrada na sve strane Bo, mislim da cu nazad na Chernarus za koji dan ![]() ![]()
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nasao sam na jednom forumu da lik prodaje Operation Arrowhead za 80 kn.. Na Steamu je Arma 2: Combined Operations 25 eura. Neznam gdje se moze naci za tih 20$. Koliko vidim za kupnju preko Steama ili negdje drugdje trebam imati karticu kao mastercard, koju nemam :-( . Dali mogu kupiti na neki drugi nacin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Registered User
|
Citiraj:
BTW sad igram ACE mod i super je..samo nema puno ekipe koja igra ali nema veze...čeka se DayZ standalone i ARMA3 koja će bit do jaja... što se tiče hackera, nije istina da ih ima u svim igrama..neke igre imaju puno bolju zaštitu od sranja koje koristi ARMA2 tipa battleye...a neke igre imaju online provjeru kod spajanja (kroz master server) itd... Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 28.09.2012. u 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
|
Citiraj:
Treba ti paypal. Pitaš nekog poznanika sigurno netko ima, daš njemu novce i on ti kupi. Paypal danas može imati svako. CDKeyhouse, CJS CD keys, CD key discount, neki od tih online shopova sigurno ima CO za 20$ Citiraj:
Ima cheatera u apsolutno svakoj online igri. Provjere master servera ne mogu otkriti cheat, Battleye također ga ne može otkriti tako lako. BE nije ništa lošiji od PB-a i drugih. Cheat nije stvar koja ide online sa korisnikom, pa admini i serveri mogu provjeravati u real timeu dali ti imaš neki cheat. Cheat ostaje na kompu, radi u memoriji i mjenja adrese, injecta skripte i slične stvari. BE ne može provjeravati memoriju pa tako ne može ni uhvatiti cheatere. Ima dosta private hiveova koji rade 30 minute backup, što znači ako naiđe cheater i ubije te, kontaktiraš admina i admin ti napravi restore charactera sa hive backupa. Jedan takav vrlo dobar Chernarus server je Survival Ops od youtubera DevilDogGamer-a . IP adresa servera je 199.21.113.82:2302
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 28.09.2012. u 15:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.10.2012. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
crnjo
|
Sorry ak je bilo prije :-) http://www.twitch.tv/sacriel Live stream jednog od boljih DayZ playera, najčešće squad play. Maloprije show program, njih 6-7 kod Starog iznad tentova u šumi u crossfireu od dvojice snajperista sa north zombie čeke i s druge strane Starog. Ne znaš ko pije ko plaća, panika, skrivanje iza drveća, snajpanje... 10/10. Tip ima i youtube kanal pod imenom sacriel42 I naravno, najjaci DayZ solo player (uglavnom) - FrankieOnPCIn1080p, ko nije gledo njegove videose, to je materijal od 14 epizoda od po 20-30 min koje doslovno pokazuju zasto se igra DayZ i zbog cega je tako je-eno dobra igra. http://www.youtube.com/watch?v=oKRw3...1&feature=plcp To je zadnji video, predlazem od pocetka gledat, da skužite cijelu Bambi/Thomas spiku, skupa sa stilom igranja i na kraju koja je mana kad si popularan ![]() Usput, gledam malo videose WarZ gameplaya, sorry, šminka izgleda, al' nije to to. Kolko god bi ja želio da je, nije. ![]()
![]() |
#232 | ||
|
Citiraj:
Bilo još na poočetku teme. Sacriel i Squirrel, fenomenalni igrači, Frophe je lud k'o šiba, Oshi 7 je super lik. Sad imaju i novog člana squada, Ngotie, inače dobar youtuber, ima dobrih stvari na kanalu, subban sam na njega već neko vrijeme, iznenadio sam se kad je započeo sa njima. Citiraj:
Daleko najjači solo player. Frankie je legenda. Svaki njegov video sam gledao par puta, jednostavno se divim njegovoj smirenosti. A intro i outro su priča za sebe, mjuza, editing... fenomenalno.
![]() |
![]() |
#233 | |
Mlatimudan
|
Citiraj:
S prvom opcijom imas us*ane teksture i tu nemozes nista. Na mom kompu combined operations vrti sve na high 60 fps, pa neznam zasto tebi nebi radilo ako imas CO. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
S ovim kompom kojeg imam ide fino, nisam testirao koliko je bolje bez ali mislim da nema neke velike razlike. Kad imam low fps to je vecinom ako sam na losem serveru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Mlatimudan
|
Citiraj:
I BAF I PMC lite packove dobijete s combined operations na steamu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
crnjo
|
Produktivan petak i subota... Frend i ja counter snipeali snipere po brdima Electra, plus sve playere koji su se htjeli igrat mafijaša i skidat ekipu sa krova bolnice i fire stationa. ![]() Našli smo je_enu lokaciju iz koje na 2 mjesta udaljena 30m imamo pregled na komplet sve, od sniper hilla do istočnog fire stationa i pokrivali cijeli grad. Hrane i vode u zalihama i opušteno gledanje po gradu. I niti jedan shot koji opalimo ne agroa zombije, niti spawnamo svoje jer smo vise od 400njak metara od najbliže kuće/farme. ![]() Najdraža scena... neki bambi bježi od ghillie tipa koji ga pegla sa SVD-om sa klasičnog sniper hilla iznad elektrane... mi skužimo papka ispod bora, kažem frendu da ga nazeroa i cilja ga kao da je u uspravnoj poziciji... ja opalim metar kraj tipa, on se krene dizat i frend ga zvizne u glavu sa 750m :-D Bez rangefindera i tih pizdarija, imali smo ga u gearu, ali smo zeroali napamet/odoka (imali smo marker na mapi na range u centar grada, ak se to pali). 10 min kasnije, bambi nakon što je poroljao i dućkas i office building krene prema sniper hillu, skuži leš od ovog, pokupi sve... i u jednom trenu krene ciljat on po gradu ![]() ![]() ![]() U jednom trenu su kraj naših grmova/borova protrčala 2 tipa, ghillie, L85 i DMR u rukama... i macani legnu 50m niže od mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW. Kad se neki cheater teleportira po mapi i teleportira kraj nekog playera... čuje se neki zvuk? nešto u stilu star trek comm-a ili tak nekak? Prije ovoga me ubio netko, jedino što sam čuo je neki zvuk koji nisam čuo prije u igri i 2 hica u tijelo... A s obzirom da su iza mene područje pokrivali squadmateovi, nema šanse da mi se prišuljao a da ga nisu vidjeli... Meh, mrzim cheatere.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|