|
![]() |
#211 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Ja bi prije rekao Kimi ili Vettel, a mozda cak i Webber napravi nesto bolje od 4. mjesta. Imam filing da bu mclaren dobar u kvalama, ali prelos u utrci. Nekako sumnjam da je Ferrari uspio toliko napredovat da se odma iz vedra nema bore za postolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Vidjecemo bolje nakon treninga. Ja tipujem na Hamilt. i Vetela da budu na vrhu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Rijetko kad treninzi otkrivaju sve,mozda 3. Sjetimo se prije par godina dok je Williams sa Rosbergom stalno bio najbrzi na treninzima i onda nemogu uc u top 10 na kvalama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ferrari je pripremio cijeli novi set dijelova, pocevsi od novog ispusnog sustava. Neki dijelovi nisu ni isprobani pa cemo vidjeti kako ce crveni funkcionirati. Nadam se da su i švabe za Schumachera nesto pripremili i da taj Merc neće jesti gume ![]() Ali se jako bojim da ce Red Bull napraviti ogroman napredak i da Vettela opet nitko nece moci uhvatiti ![]()
![]() |
#216 |
Premium
|
Prvi trening u toku, http://www.tipovi1x2.net/PrenosiUzivo Navijam za Vetela, a vec sam odigrao na Alonsa PP koefic. 20. Zadnje izmijenjeno od: begi. 11.05.2012. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Alonso 1. na 1. treningu. Iako cemo pravo stanje tek vidit zadnjih 10min 3. treninga i u kvalama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajmo maldonado! ![]() odlicne kvalifikacije, sutra jedva cekam utrku. hamilton prvi (uvjerljvo po vremenu, ne bas kad mu je bolid stao na stazi nakon ![]() iako si toliko zgusnuti usli u Q3, u manje od 0.8 sekundi su svi bili ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Maldonado starta 1. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Šteta za Hamiltona, a tako je bio sretan na presici; |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Je suis Schumi
|
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 12.05.2012. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Je suis Schumi
|
A znas i sam da se pravila kroje kako kome odgovara ![]() Vitmarš je bio jedini logican potez nakon Rona s obzirom zasto se morao maknuti... Ni meni nije jasno zasto su doveli Sama Michaela, moglo se naci i boljih rjesenja za sportskog direktora...
![]() |
#228 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam bas, ja na kladionicu nebi stavio na nokoga pare aka je fakat kisa (jos uvijek stoji na sluzbenim stranicama da je kisa). Tu ce onda biti i safety cara i svega. Nadma se samo da nije jaka kisa pa da startjau iza safety cara jer to je koma onako 10-15 krugova kruze iza ![]()
![]() |
#231 |
Je suis Schumi
|
Na sluzbenim stranicama stoji da je kisa.... Ali to ej krivi podatak. Sad bas na Sky Sportsu prikazuju Hamiltona u kratkoj majcici u onom old timeru s kojima kruze po stazi. ![]() A u boksu su Brundle, Herbert i Hill i nema kise ![]()
![]() |
#233 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#236 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a schumi opet out........ IMHO njegova greska, barem veca nego senne (ako sam dobro vidio). alonso opet odlican sto se ne moze reci za massu, mclaren dobar, RB nekako zbrckan cijelu utrku, mercedes (tj rosberg) dobri do pred kraj, dok su alonso, maldonado i kimi danas vozili odvojenu utrku od ostatka. svaka cast pastoru, zasluzena pobjeda svakako, pogotovo za williams nakon toliko godina. i svaka cast prvenstveno alonsu koji je prvi poceo dizati maldonada na postolju, naravno da se kimi prikljucio, ali stvarno je negdje nenormalan osjecaj da te takva dvojica vozaca dignu na ramena. jos jedna odlicna utrka, kao sve se zna i dosadna, bome zasada se nista sa sigurnoscu ne zna. samo da sezona tako nastavi..............
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Al mene ove gume fasciniraju, al ono stvarno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.formula1.com/news/headlin...2/5/13348.html kaos ima tu i nekih slika http://www.gp1.hr/vatreni-williams/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
Kakvi kaos, konačno malo uzbuđenja u F1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |