|
![]() |
#211 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() EDIT: Što se tiče poretka, neka bude postano onako kako je Mr.Ex.President naveo i dao primjer ![]()
![]() |
![]() |
#212 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Time Trial - Melbourne HRT Postavke auta na srednji Adaptive (bez dodatnog podešavanja) Default gume (option) Automatski mjenjač Braking assist - OFF ABS - OFF Traction Control - ON 1. 1v@n - 1:25:612 - Gamepad 2.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.05.2012. u 14:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Imho ovo je glupo ![]() ![]() Auto (iako je i ovo upitno), stazu, tip (time trail) je ok tipizirat, al setup nema smisla imho. Šta se tiče postovaki, namjerno san ih u onom prvom postu ostavio onako, čisto da se vidi ko šta ima uključeno. Jer je to teško tipizirat pošto neki igraju na tipkovnici od 50 kn, a neki imaju volan od 1500 i stolicu od 3000 kn ![]() Uostalom zašto bi mene neko prisilio da ručno šaltam ili da vozim bez TC? Sam sebe ubijan ionako, jer svaka postavka pomoći ODUZIMA vrijeme ![]() Nikad onaj koja šalta ručno neće odvest slabije od onoga kojem PC šalta ako taj prvi imalo zna šta radi. Kao šta recimo TC na high recimo nosi više štete, nego koristi. Pa ono, nek svak koristi šta hoće, samo neka pošteno napiše šta i kako. Poštenje je i ključ ovoga, ljudi smo bogati, ne igramo za pare, zabavljamo se i zajebajemo ![]() ...al ponavljam, meni je svejedno, šta odluči većina ![]()
![]() |
#214 |
freak
|
A to bi bilo u redu jer smo svi ravnopravni što se tiče bolida, ovako će neko napraviti bolji rez zbog drugog bolida. tako da smo ravnopravniji tu, a što se tiče postavki za šaltanje, to neka bude po izboru, kako kome bolje ide. Kad smo nabacili race u Dirtu 2 svi smo vozili Imprezu sa istim setupom i naravno da je to bilo najravnopravnije i pokazalo se tko zaista brže odvozi ![]()
![]() |
#215 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo to, ovako smo ravnopravni u svemu i vidi se tko će bolje odvoziti. Razlika između bolida se vidi na mom screenshotu. Osim što HRT nema KERS, dosta je sporiji na pravcu. 3 sekunde je razlika u odnosu na prošlo vrijeme koje sam vozio Lotusom. Ovako se zna što voziš, na koji način voziš i nema onda kasnije...ja bi bio brži da sam imao to, to i to, on je varao jer je to, to i to....
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
meni je isto bolje da se vozi s defaultnim setapom jel smo onda svi ravnopravniji,a i nije neka bas razlika u tezini ako se vozi na tipkovnicu s tc da ce se sad nesto puno dobiti stelanjem setup-a jel ionako zadnji kraj nece nikud stoji ko prikovan uz asfalt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
freak
|
1.26:951 Tipkovnica, one gore postavke. Igrao sam pola sata, moram nažalošt ići iako bih rado još vozio ![]()
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja odustajem! Kad se dogovorite za neke postavke možda i bude zaimljivo. Ovak svako dere svoje, a i meni se ne vjeruje koje vrijeme napravim tak da mi nema smisla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo i mojeg vremena. Time Trial - Melbourne HRT Postavke auta na srednji Adaptive (bez dodatnog podešavanja) Default gume (option) Ručni mjenjač Braking assist - OFF ABS - OFF Traction Control - OFF 1. Blue_Fatal1ty - 1.25:233 |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
freak
|
Time Trial - Melbourne HRT Postavke auta na srednji Adaptive (bez dodatnog podešavanja) Default gume (option) Automatski mjenjač Braking assist - OFF ABS - OFF Traction Control - ON Tipkovnica 1. mislav_os 1.25:198 ![]()
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sad nemam vremena,mozda za vikend postavim neki krug. Nego sta mislite za uzimamo one aute koji su pobjedili u tim utrkama ove sezone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
freak
|
A to bi sad već bilo prekomplicirano ![]()
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Oprostite na upad na temi, ali može par riječi o MP dijelu ove igre, kakav je onako ukupno gledajući, kakve su mu mane, koje su dobre stvari, i da li se isplati uzeti igru samo radi MP-a ?? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Napravi profil u Logitech Gaming Software-u za F1 2011, namjesti si kočnicu, gas, i volan na 100%, uđi u igricu-My F1-driving controls- konfiguriraj si za svaku radnju gumbek i gas, kočnicu, volan i mjenjač sekvencijalni. Odi onda u advanced settings i steering deadzone i ostatak stupca stavi na 0% . Force feedback si isto namjesti po želji meni je sve na 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Nisan neki pro driver (bože moj ni brzine ne šaltam ručno), al kad već nađem vremena za igru u ovoj ubrzanoj životnoj svakodnevici, te se potrudin spojit i podesit volan, onda oću da igran za gušt i zajebanciju, a ne da se nerviran radi stvari sličnih gore spomenutima. Al dobro, ne pišen ovo da mijenjate postavke, odredili ste, složili se, igrajte, ja san ionako slab sa slobodnim vremenom za neko veće sudjelovanje, samo san osjetija da san dužan reply ![]()
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
E ljudi jer imao neko bug s ovom igricom točnije s instant replay-em meni ne radi tj. kad hoću kao pogledati instant replay mogu se samo vratiti u utrku preko flashbacka, ćak nekada mi niti taj gumb ne prihvaća onda moram izać iz igra na alt+f4 i opet sve ispočetka svaka ideja je dobro došla. Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|