|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@Mihael Ako ti je mob rootan kako kazes skini si Smart Keyboard Pro, meni je aplikacija odlicna i moze se konfigurirati u detalje (z i y su normalno pozicionirani).. @DiRT Ni meni se nece updatea, izgleda da jos nisu sredili OTA update... |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa nece se moc upgrade-at na 2.2 preko OTA ... VIP nema sklopljen ugovor s Googlom ,zato i stavljaju verziju za centralnu Europu a ne reciom verziju samo za HRV. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jedina stvar koja je,iritantna je skripanje poklopca za bateriju...svasta... mvideo ne zeli otvarati mkv, veli da sustav ne podrzava, ovi ostali koji otvore 720p je neglediv, slika steka...ima li rjesenje za to ili je defy preslab? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
|
Mozes oc'ati cpu na 1.1-1.2Ghz pa ide nesto bolje (primjetno vise fps-a) no svejedno ako video nije "optimiziran" rezolucijom i kvalitetom za mob (citaj 480p) nece ici potpuno glatko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Citiraj:
I tako ,stigao je 2.2 CEE. Mozete ga skinut preko motorola software updatera ...ili ako znate koristit RSD - Original SBF mirror: http:// www.multiupload.com/29QIKQH3W9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Stigao je CM7 RC0 novi. Na XDA forumu. Stavio, preko upgrade tutora, sve dobro radi bez restarta radnom ili tkao nesto. Ako netko zeli da nesto isprabam pucajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
veli ovak vip jučer: Postovani gospodine syss, zahvaljujemo se na Vasem e-mailu. Nadogradnju software-a je moguce napraviti od 18.05.2011. u ovlastenom servisu MMM Agram servis d.o.o. Molimo Vas da se za nadogradnju obratite ovlastenom servisu na broj telefona 01/2456555 radnim danom od 08-18 sati, subotom od 08 - 13 sati. Adresa servisa je: Poslovni centar Žitnjak Žitnjak bb 10000 Zagreb Srdacno Vas pozdravljamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Katastrofa. Motorola je i ovaj put napravila zaheb. Tako velika firma pa da ne može napraviti nešto pametno za svoje korisnike. ![]()
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Zajeb? može se apdejtati preko motorola software updatera, a ima i sužbeni sbf na xda pa ga lijepo skineš i flešaš preko rsdlite |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
|
Posto trenutno nemam net doma, dali je moguce instalirati update priko motorolinog software updatera pod uvjetom da file skinem s mobitelom pa prebacim na komp? Znaci, tipa kopiram file u moto updater folder i pokrenem proces, ili bas moram imati aktivnu konekciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#227 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo ljudi, kako ne bi razbijali glavu, uspio sam update-at na Froyo (2.2.2) sa Motorola Software Updaterom. Bio je crni ekran i pisalo je Battery Ok, Update Status Ok, Please wait for update (tako nešto). Dakle, vidio o čemu pričate jučer-danas, instalirao taj program, spojio mob na komp, čekao dok se program spoji sa mobom, updejto, čekao 10-15 minuta. Dobro, sve super, mob se restarta i Motorolin logo je crveni. Onda sam ištekao i restartao te ponovo uštekao mob prek usba u komp (tako piše u programu). I kad sam ga opet ugasio i upalio, sustav se podigao, odem u settings i vidim piše Android version 2.2.2. Ja sretan, ![]() ![]() ![]()
![]() |
#229 |
Premium
|
@dirt: jesi rootao novu verziju? možda je glupo pitanje al možda si zaboravio ![]() @ostali: kada se radi službeni upgrade, bilo preko updatera ili se fleša neki službeni rom preko rsdlite svi programi, postavke i podaci ostanu isti...a u krajnjoj liniji nije teško bekapirat za svaki slučaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ostali su svi programi, sms-ovi, a kontakte nisam imao, ali imam onaj program Manage SIM Card pa sam si vratio kontakte sa SIM kartice. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
|
Takodjer pala nadogradnja, situacija identicna ko i kod kolege dirt-a (trajalo cca 15min).. Sve radi odlicno, osjetno brze i gladje.. Samo jos da rootam i to je to.. Btw, meni su takodjer ostale sve aplikacije i igre instalirane, poruke i podajetnici takodjer, no imenik je izbrisalo.. Srica da imam backup :-). Sve u svemu, puno bolji dojam nego sa Eclairom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
|
Evo, prebacih se i ja na naš domaći 2.2.2 sa nordica...preko rsd-a ostanu i kontakti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo meni je sa nekih 60 cm ispao na asfalt i ostetio se. Dva puta pao, dva puta se ostetio. Sada imam 2 crtice, nisu velike i nisu uocljive, ali opet postoje. Ostecenja su po ovom "zeljezu" ili sta je vec sa strane, sto dodiruje staklo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|