|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
zar u Serenity Temple nije lakše doći ako se ide iz Frontier Gatea, tj. sjevernim putem? mislim, ja sam uvijek išao tako jer je najbliže i s rangerom to protrčim za 5 minuta. nakon što maknem "Last Day Dawns" quest naravno. : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
sry morao sam ti pokrast sig. :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Ajde nek mene regruta neki hrvatski Guild! |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
|
mislim da je update i nerf pomaknut za tjedan dana, ne sjećam se. da se mene pita, ja bi fino pobrisal sav fejm nakupljen igranjem IWAYom. taj build, odnosno škvadra koja ga je igrala, je totalno sjebala značenje ranka. kaj IWAY igrači znaju igrat? nikaj. kakav skill ti treba za pritiskati dva gumbića stalno? nikakav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
evo, ja sam bas jutros Seki kupio igricu za rođendan, još je nisam instalirao, pa dajte recite, jel ima koji server di su hrvati il na kojem ih ima puno il kgdje ima dobrih HRV guildova, pa da se moze i upoznat i to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
ne postoje "serveri!" odnosno postoje ali nisu kao i wow.u imas 2 glavna servera Europa i Amerika... mozes promijeniti server 5 puta (znaci prebaciti lika vamo tamo) u svakom gradu imas podijeljene regije, recimo ascalon1 ascalon2 eng ascalon fr ascalon etc.. samo odeberes grad i nadas se da ces naletiti na nekog naseg.. mozes i probati traziti guildove..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Htio bih jedan dan vidjeti malo kako izgleda taj arena fight, imam level20 p2p char al sam njub u tome pa me nezele bas primiti u teamove. Pa ako biste me mogli primiti u tim jedanput da vidim kak to izgleda :burn: Jucer sam doso i do Droknar's Forge : goood : level 70 armor: axeman : |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Help
jel bi ko znao kak da sredim igricu pa da opet radi radila je i sve je super bilo, onda sam nest sjebo u kompu i iso reinstalirat WinXP,imo sam Image pa sam to brzo napravio preko Ghosta, kad sam posle opet snimio igricu i pokrenuo, iso sam utipkat ACC name i Password i nista, samo mi pise onaj prozor Connecting i to je to , ne mrda? Dal zna ko? Kupio sam igricu seki za rodendan pa bi htio da se bar posteno izigra |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
hm, iway nerfan ja happy... nisam osvojio hoh nekih 2 tjedna, ja nesretan... moram uvatit almighty i kelsa da nest napravimo pa da pwnamo sve te amere i koreance... |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
|
pred neko vrijeme me bas iway sjebo od pobjede u hallu, moj team je klao itd, aktivirao se eoe bomb i pobio sve zivo na terenu, moju i jos 2 ekipe, ukljucujuci i iway, i pazi sad ovo, nas ghost je na altaru ubio protivnickog i capao altar, u medjuvremenu neki iz iway grupe su se rezurectali ubili nam heroa i capali u zadnjoj jebenoj sekundi i pobjedili ah bio sam lud.: quake : |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
Novi major update je bio danas ![]() ~15mb se meni skidalo http://www.guildwars.com/aboutgw/gam...es/default.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
|
Meni je od tog updatea totalno zvuk pošandrcao!: stoopid ugradili su slider za kvalitetu... povećao sam quality i sad nakon 2 dana nemam uopće zvuka osim zvukova hodanja/trčanja lika? Naravno sve je podešeno kako treba. Samo da nemoram reinstaliravati ![]() probao sam se igrati sa sliderima izgleda da neki uopće ne rade : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
ono kaj mene najviše zanima jest koliko će biti potrebe za mesmerima u PvE. sada su totalno zapostavljenii masa škvadre uopće nema pojma što sve mesmer može. s monkicom sam nakupio 3 milijuna xp, s rangericom i eleicom sam na 1 milijun. jadna mala mesmerica nema niti 500k još jer je nitko neće. ![]() ![]() e da, jeste li jučer vidjeli kako se sjebala ekonomija? vele da je čitav sat bilo moguće kupovati sup vigor, abs, shards i slično za 250 golda. aNet veli da će zbog te greške vratiti stanje igre na par sati prije toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
da, to je bilo dobro što su napravili. čitao sam po forumima i ima škvadre koja se buni zbog tog vraćanja. koji idioti, sve bi ih pobanal iz igre. da nisu ispravili tu svoju grešku znam da ja ne bih kupovao ch2. puno ljudi vjerojatno ne bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
mesmeri pwnaju sve. : goood : backfire je okej za zagnjaviti castera, ali obavezno 2 covera. bez covera ga se skine odmah i bacal si ga bezveze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|