|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel rade u RH aplikacije 99taxi i easy taxi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
8 kn start i 4kn/km + 0,5 kn/min. Ne da nije jeftino, nego nije. U najboljoj varijanti mrvu jeftinije od ostalih. A ako upadneš u gužvu i skuplje.
![]() |
#214 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
cammeo ti da 2km pa neznam baš koliko je uber ''jeftiniji'' treba to probat pa vidit, al mislim da neke drastične razlike biti neće, fora je što nemoraš keš imat, zato sam napravio account i ubacio karticu, pa nek se nađe
![]() |
#215 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#217 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
http://www.telegram.hr/zivot/uber-je...-kako-je-bilo/ 4kn razlika, nes ti Ma tak sam i mislio, jedina prednost ubera je aplikacija i jednostavno placanje
![]() |
#218 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
A iskreno pun mi je k, tih sta su zasticeni kao licki medvidi. Da je bar tako u mom poslu pa da mogu derat ljude. ![]()
![]() |
![]() |
#219 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
objektivno gledano, taksi je u zagrebu dosta povoljan, sa cijenama kakve bi trebale svugdje bit. Pogotovo za mene, koji zivim u kraju gdje se voznja od 22 km naplacuje 40 eura (dbk-zracna luka), nema konkrencije ili je nelojalna, a taksisti su bogatiji od doktora i 90% ostalih stalno zaposlenih ljudi, sa primanjima od barem 20 k € godisnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni je muka plaćanje kešom. Još mi je više muka kad 9 od 10 vožnji vozačima različitih kompanija "ne rade POS-ovi" jer su "zaboravili promijeniti bateriju", "pao je sustav", "ne da mu se", "ne zna ga koristit". Ma ćao. Nisam ni očekivao da će bit uber jeftino. Pa i ovo sad mi izgleda granično isplativo za vozače. S druge strane, kad pogledam za kolko sam se vozio u SAD-u u Black caru, a ne u UberX, zapitam se... ![]() ![]() ![]() ![]() Ova suluda cijena od $100 je radi toga kaj je bio SUV... Iako često dobiješ SUV kad tražiš UberX. Cijene: https://www.uber.com/cities/new-york https://www.uber.com/cities/boston Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 22.10.2015. u 21:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#222 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
![]() ovak bar dođe čudak s licencom
![]() |
![]() |
#224 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
sjecam se jako dobro. kad bi se ugazio na barkama uz savu recimo i cekao nocni 2 sata koji ne dolazi ![]() ![]() Citiraj:
Ali GTL-om! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
....
|
Citiraj:
Ne kužim, ako taj čudak ima rejting 9/10 od prijašnjih 200 korisnika? Svaki korisnik na kraju vožnje ocjenjuje vozača, prije vožnje vidiš na app kakvu ocijenu vozač ima. Nema boljeg načina eliminacije, navodno Uber financijski nagrađuje dobre, a loše kažnjava prekidom suradnje. I auti moraju biti od 2000. god. pa nadalje...
![]() |
![]() |
#226 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Btw baza je U. Uvik ce partizancici braniti to ![]()
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
Hebes ti to, mene uopce ne zanimaju ovi novi taksisti koji izgledaju ko androidi i koje gps provjerava u pišanju i s****. Meni je bilo najbolji bio lik taksista koji su sa čikom u ustima prepričavali kako su vozili "prijateljice noći" i slične pizdarije. Nije bilo jeftino ni komfora, al taxi nije javni prijevoz i luksuz je po definiciji i zvao sam ga samo u slučajevima hitno/bolnica/aerodrom Ovako danas kad nazovem taxi dođe neki lik, sav prestravljen jel će ga netko drukat na jedan od onih brojeva "kako vozim". I još će im lupat loš rejting svaki lik kome su se mama i tata šuljali u sobu kad je bio mali pa ima traume. Sve je otišlo u totalnu pederastiju. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 22.10.2015. u 22:04. |
![]() |
![]() |
#229 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
....
|
Citiraj:
Jeftinija i kvalitetnija usluga, i tako se može aposlutno za sve primjeniti, od zdravstva, školstva, taksi usluge, gdje je monopol tu je-korupcija,nerad, nekvaliteta a skuuupi proizvod/usluga. ![]() A vidimo socijaliste s Jaruna da su prije voljeli plaćati skuplji taksi, bez da će znati koliko će ga ta vožnja izaći, u smrdljivom i prljavom taksiju, ali hej, pričao mu je priče o prijateljicama noći. Kako slatko.
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
U Osijeku je cammeo start 20kn + 5kn svaki kilometar preko 5km ukljucenih, dakle unutar 5km 20kn i to je ok. U Zagrebu sam placao 50kn za relaciju ulica kod Kvaternikovog Trga - Slavonska Avenija izlaz za Folnegovicevo naselje... 3,7km preko Bauerove ulice na Aveniju Marina Drzica. Da ne govorim da me jedan vozao Heinzelovom pa na Vukovarsku pa bude i 5km no to mu nisam htio platiti 75kn koliko je trazio. Prika mozda jesam Slavonac ali drugi put kada vozas turisticki kroz Zagreb budi siguran da "turista" nema pojma gdje je... os 50kn ili neces nista ? Uzo 50kn i pokrio se usima.... Dakle ako ce Uber smanjiti cijene onda je to ok ali u Zagrebu naplacivati 50lp po minuti moze biti pogubno za korisnika.... U Osijeku unutar 5km Uber nema sanse kraj camme-a ako ne prilagode cjenik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Never Forgetti
|
HOW TO GET A RIP-OFF TAXI DRIVER TO RUN AFTER YOU AND OFFER A FULL REFUND http://www.croatia-split.com/blog/ge...ll-refund.html
![]() |
#235 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Recimo da taxi koristim jednom tjedno vikendom. I ima svakakve ekipe. Uglavnom preferiram Radio Taxi Zagreb jer su na duze relacije najjeftiniji i znaju doc do mjesta di trebas. Neki dan iso eko taxijem i lik se svadjo sam sa sobom, cijelo vrijeme mu auto trzo kod kretanja, nije znao tocno di treba pa sam mu moro govorit da bi mu nakraju reko da stane 500m prije jer se vise nisam mogo vozit sa njime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Redovito se koristim taxijem, i to cammeo i ekotaxi, ako mogu birati onda obavezno eko zbog priusa....i svaki put je sve proslo prva liga, voznja, cijena, i ekipa je bila super, ako sam raspolozen kao i covjek zapricamo se, najcesce pricamo o ovoj mafiji u zg taksiju i njihovom kmečanju.... ![]() Što se tiče ubera nema mi ovako baš nekoga smisla, više bi imalo smisla kao u drugim zemljama da svatko može voziti ekipu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ako Uber plaća porez u RH nemam ništa protiv. No slažem se s kolegom s foruma koji je rekao da voli "old school" taksiste. Volim i ja, no ako je usluga ok i ako cijena nije da te "opelješi". Što se Ubera tiče, nisam siguran prima li keš. Mislim, ja nemam kreditnu jer mi ne treba. Imam karticu za devizni račun, kao prima eure, dolare ili franke to može. Sad ne znam može li se plaćati stranom valutom O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
A ovo s porezom je mislim prilicno jasno - Uber placa porez na svojih 20% (mislim da je 20%) u SF-u, a taksist placa porez na dohodak na svojih 80% ovdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
treba ti kartica tekućeg računa. Ako to nemaš onda vjerojatno nemaš ni posao ![]()
![]() |
![]() |
#240 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas