|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Iskreno, meni je ovo ipak malo preveliko. Evo jedna slika pored sim kartice za usporedbu: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16465249_n.jpg Najvise me brine da ce lako pucati display pri padu, ali nije da sam ga kupio pa da trebam brinuti radi toga ![]() Ostatak nisam bas uspio isprobati zbog pretrpanosti poslom, ali mogu primjetiti da je jako brz i fluidan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() ![]() ![]() a ništa, ako uvatiš vremena, pokušaj, čisto da vidim slike nekog nepristranog. Više ne virujem nijednoj review stranici otkad su prikazali kameru nokie n8 kao "prosječnu", a iphone 4 kamera je savršenstvo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo pitanje jer je isto za 1st gen wp7, naime LG 7 mi se lagano update na mangoo i cool je, eh sad da ga jaibreak jer mi se ne placa AngryBirds one pare. Postoji li mogucnost brickovanja samog phona? Jer mi je mrsko opet stari room pa cekat da se update na mango. nvm. uradio sam i stavio sve apps koje trebam ^^ Zadnje izmijenjeno od: seno. 09.12.2011. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Uglavnom, da se Winsi sredit da delaju po svom izboru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
|
Da.. http://www.red-gsm.net/t50280/ Regaj se i tu imaš dost aplikacija, i igrica.. Uglavnom, ovo je sad drugi mobitel, kad sam ga preuredil... Stavil navigaciju Navigon 4.1, i mogu reć da dela odlično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ok fala ti sad idem do frenda spojim se na wlan i idem napraviti taj unlock....onda se regam tu, pa se javim kak radi ... pozdrav =) EDIT-uredaj mi nije podrzan (HD7),kaj da radim ima jos kakav nacin? Zadnje izmijenjeno od: hobitxxx. 25.12.2011. u 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
upravo stavio 7.5 mango na hd2 i mogu reci da sam odusevljen samo cekam jos activation kod za live i to je to ![]() imho puno bolji poslovni telefon od droida. sad jedno mjesec dana testiranja da vidimo kako dise sustav ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
|
Splasne to pocetno odusevljenje dosta brzo. Ja koristim paralelno Desire Z, Evo3D i Titan. Koliko god na pocetku bio odusevljen Titanom, na kraju je uvijek stari dobri Z primarni/poslovni telefon. Jos uvijek WP7 treba dosta jesti da preboli dječje bolesti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Meni pored serijskog droida je wp7 svakako kud i kamo bolji primarni mobitel. Zadnjim breakom je rješeno jako puno stvari glede personalizacije i aplikacija, tako da ni tu više nije tako sivo sve. Zadnje izmijenjeno od: Bezecinho. 08.01.2012. u 23:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
PRO
|
Također se moram složiti sa Bezecinhom, OS je stvarno potpun od Mango update-a. Jedino što mi smeta i što će mi uvijek smetati jest sinkronizacija sa Zuneom i konvert videa (itunesizacija).
![]() |
#224 |
Premium
|
A ima tu svasta nesto, pa da ne nabrajam. Jedna od osnovnih stvari je to sto ne prepoznaje brojeve u imeniku ako nisu u +38xxxxxxx formatu. Inace, ja sam beta tester za HTC uređaje i vjerujte mi da je "bug lista" kod WP7 uređaja dosta velika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hm, morat ću malo isprobat taj mango kad bude prilike. Koristio sam inače neku Samsung Omniu s winowsima mobile. Moram priznat da je živi očaj imati hardverski moćan mobitel s tako katastrofalnim OS-om. Muka živa, nadam se da je to sad kudikamo bolje...
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.01.2012. u 09:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
Hm, ja sam pak prezadovljan mobom, nakon "preuređivanja" dela sve bez greške.. A razlika je velika prije i poslije, Interop unlock, jedan od načina tj primjera kak mob prilagodit svojim potrebama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Ugl. mozda sam stvarno pehist , ali znam podosta ljudi koji su bili isfrustrirani LGevim proizvodima, ja sam do sada imao prilike koristiti njihov TV, monitor 19" , par mobitela (cookie, 2 ona klizna, vise se ne sjecam kako se zovu, ku990 viewty itd.) Sto se LG Optimusa 7 tice i sam sam ga planirao kupiti i jedina "mana" koju vidim je ona win tipka koja viri malo. U mome slucaju gotovo sam siguran da bi je uspio u vrlo kratkom roku pokidat izbit ili vec nesto. Mobitel kao mobitel na papiru uopce ne izgleda lose, ali jednostavno vise ne vjerujem LG-u kao brand-u ![]() Sto se Omnie 7 i WP7 tice dosta mi fali to sto nemam omogucen internet teathering i hotspot opciju. Takodjer planiram ga unlockati cim uhvatim malo vremena pa budem postao svoja iskustva prilikom toga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Citiraj:
![]() oprostite na ovom izljevu, ali sam jako emocionalan kad je u pitanju moj optimusić ![]() p.s. istina, na mom optimusu su crkle - slušalice ![]() p.p.s. kad sam već tu da pitam, jel neko u hrvatskoj dobio update za tethering? čitam da je izašao ali ne svima, meni ugl nije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vidim da nema opere mini za wp7, da li postoji neka alternativa sa sličnim načinom funkcioniranja (ultra brzo sa minimalnim prometom). razmišljam o nabavi htc hd2 ili optimusa 7 (hd2 bi u svakom slučaju bio na androidu). naginjem prema optimusu zbog fancy turbo fluidnog sučelja, ali brine me nedostatak opere, budući da sam većinu vremena bez 3g signala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče prilagodljivosti, došlo bu i to na svoje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kada smo vec kod skypa dali netko zna zasto ga nema ? Hoce li mozda biti integriran u sljedecoj nadogradnji ili tako nesto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() nemojte me krivo shvatiti, wp7 je prilagodljiv na svoj način, ali nema widgeta i live wallpapera i čega sve ne, što je dvostruka oštrica, neki to žele, a neki ne. Skype je trebao doći prošle godine, no kako je microsoft kupio skype koliko sam čitao stvari su se zakomplicirale, tako da će najvjerojatnije doći integriran u jednom od updatea. još uvijek me zanima kako dobiti tethering, hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
PRO
|
Natjecanje u WP7 programiranju. Stvar je predobra, ovo je već druga godina zaredom, i svakako preporučujem. Tako sam dobio svoj prvi HTC Mozart ![]() Tko će biti bolji od mene? ![]() http://www.wp7appcomp.com/ http://www.wp7appcomp.com/Rules.aspx?country=Croatia
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Registered User
|
Bo, iskreno nisam imao ni potrebe probavati, zadovoljan sam i ovako s o.s.om. jedino što mi treba je tethering, koji se pali iz settingsa, ali samo ako dobiješ taj neki update koji ja očito nisam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Evo mog viđenja WP 7.5 nakon što sam ga stavio na svoj HTC HD2. OS zahtjeva privikavanje. Nema nikakve sličnosti ni s WM 6.5 niti Androidom, minimalistički izgleda, korisnik može minimalno utjecati na njegov izgled pa je u usporedbi s Androidom priločno "spartanski" napravljen. Sama funkcionalnost mobitela time nije niti najmanje narušena. Programi izgledaju odlično, dosta krupni fontovi, preglednost koja mi se čini bolja nego kod drugih mobilnih OS-ova, pogotovo što je sve u 99% slučajeva full screen (bez nepotrebnih menija). Organizacija se na prvi pogled čini nesuvisla, sve dok korisnik ne shvati da postoje zapravo samo 2 glavna ekrana, onaj s hubovima i onaj s popisom aplikacija a da je sve drugo nadogradnja i proširenje koje mi se čak i sviđa, scroll lijevo-desno po opcijama muzike, slika, programa... je napravljen dosta pregledno i u neku ruku mi je zanimljiva takva organizacija, čini mi se da su neke stvari brže dostupne nego na WM 6.5 ili Androidu, nema ulaska u hrpe menija pa odabiranje, sve ide lijevo-desno i klik na traženu opciju. Igre su odlične, ima ih popriličan broj, zanimljivih i stvarno čovjek može bez srama pokrenuti i usporediti s bilo kojom Android ili iOS igrom. Aplikacija ima isto dosta, čak i one besplatne nisu samo petsto varijanti Flashlighta kao na Androidu. Kao poslovni mobitel OS koji korisniku može pružiti i zabavu ima moju podršku i za sada mi izgleda bolje od Androida, ne u smislu kićenosti raznim dodacima, animacijama i nepotrebnim stvarima nego kao OS koji stvarno pruža ono što se od njega i očekuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
PRO
|
Bio u vip-a isprobati HTC Titan, i mogu reći samo jednu stvar - zaljubija sam se... ![]() E da je 4.3 incha, ne da bi ga odma uzea, nego bi ga odma uzea! fluidan, elegantan, predivan....ah...
![]() |
#239 |
Registered User
|
![]() |
#240 |
Premium
|
Ja sam jucer spremio stari Desire Z u kutiju, i primarni broj prebacio u Titana. Skuzio sam da nikad necu poceti ozbiljno koristiti WP7 ako budem imao i android sa sobom. Iskreno, ovo i nije toliko lose. Kao sto Ivo rece dosta je fluidno a ima i jako intuitivnih rjesenja. Kontakte sam syncao sa gmailom, izvezao u csv, u excelu promijenio sve u +38xxxxxxx format i vratio gore. Jos mi samo smeta sto ne mogu razdvojiti media i ringer volume, ali naviknuti cu se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|