Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.03.2011., 15:52   #211
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor zhecky Pregled postova
nemožeš stavljat armore, ali nadograđuješ ove koje imaju, moraš po shopovima tražit ili na questiovima dobiješ neke dodatke
de kazi u kojim shopovima
ne da mi se letat po cijelom gradu trazeci shopove - imam hrpetinu smeca po inventoriu kojeg prodam tek kad slucajno naidjem na neki shop jer mi ih se ne da trazit (ionak dobivam dost dobre iteme od lootanja) lol
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 16:09   #212
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
de kazi u kojim shopovima
ne da mi se letat po cijelom gradu trazeci shopove - imam hrpetinu smeca po inventoriu kojeg prodam tek kad slucajno naidjem na neki shop jer mi ih se ne da trazit (ionak dobivam dost dobre iteme od lootanja) lol

Hightown Market, pa i na početku Lowtowna su trgovci
Kad kupuješ pod tabom za prstenje i amulete bude upgrade za armor - rune slot zapravo (ne bude kod svakog trgovca, zapravo dosta su rijetki i trebaš naletit), kupiš to (košta oko 2 golda) i odeš kod onog malog dwarfa što enchantmente stavlja i staviš rune u armor.

Ideš po redu, kod svakog trgovca kojeg nađeš. Ti rune slotovi su samo za pojedine likove, npr, kod jednog nađeš upgrade samo za Aveline, ili samo za Fenrisa.

Ovi assasini me izluđuju. U skoro svakom se fajtu sad pojavljuju i ubiju mi membera u 2 poteza. Nestane i sa leđa ga ubije.

Neznam jel se tome može napraviti counter?
Možda Dispel Magic?

EDIT:

Upgrade ne bude u tabu sa prstenjem i amuletima već u ovom sa runama:

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 11.03.2011. u 16:42.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.03.2011., 17:34   #213
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Jel kad se pređe glavni quest jel se može nastaviti igrat i prelaziti preostale side questove?
doky je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 18:29   #214
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Nope, predjes zadnji quest iako je zadnja borba bila prokleto lagana i credits i amen. Cekam patch prije passa 2. Jer sam zivce izgubio na bugovima sa questovima i overall glupostima.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 18:41   #215
ivan77
Guest

koja davež na hardu je ovaj zmaj u rudniku...sad se moram vratit levelirat pa natrag
  Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 19:28   #216
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
može li danas izaci i jedna igra da joj netreba barem nekoliko patcheva da igras bez brige?
microsoft66 je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 19:40   #217
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
EA can suspend your access

najs:

source: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=340439

edit1: "He was unbanned. They called it a "error", despite the fact that he received emails saying he was suspended.
This actually appears to be bigger than we first thought; this is ACTUALLY illegal, and EA is considered in contempt of court...the ramifications of this might be huge. "

nadam se da ce ih pokopat na sudu.
btw zasto je ovo premjesteno ovdje? mnogi koje ne interesira ova igra nece vidjet ovaj EA BS?
pozdrav.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 12.03.2011. u 10:16.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 19:59   #218
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@ivan77 - mislis veliki zmaj, tj, zmajcina il onaj malo veci od dragonlinga? Mene su ti srednji znali izjebat, al sam big-boss zmaja presao iz prve i sa svima zivima, sta je zivo cudo.

@ms66 - mislim da ne, jer sam ja bio na rubu zivaca sa nekim glupostima da sam par put odvalio tastaturu posteno, i jedna casa je odletila sa stola. Em je bioware postao kurva, locka sve topike di se ljudi zale a i sami lik sta je radio na igri je rekao da su ubrzali izdavanje da poberu lovu dok je jos DA u sjecanju ljudima...

Staro 11.03.2011., 20:12   #219
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

zmaj se namjeri na jednog membera i ganja ga a ostali rokaju iz daljine po zmaju.
Tog kojeg ganja samo trčiš u krug

Čekaj dok dođeš dalje pa češ vidjeti što se zove fajt

Ja konstantno na taktici 2 Tenka (Fenris i Aveline) i 2 Magea (ja i Merill).
Merill mi je support/freeze/course a ja sam healer/destroyer sa Fireballom i Firestormom te sličnim padavinama
-->
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Jer sam zivce izgubio na bugovima sa questovima i overall glupostima.
Kao npr?

Ja ne mogu reći da sam naišao na ijedan bug.
Jedine prave zamjerke igri idu na optimizaciju i debelo overpowered Assasine

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
koja davež na hardu je ovaj zmaj u rudniku...sad se moram vratit levelirat pa natrag
Rudniku di te onaj Hubert pošalje?

Tog zmaja sam riješio u roku odma. Ista taktika kao i u jedinici.

zmaj se namjeri na jednog membera i ganja ga a ostali rokaju iz daljine po zmaju.
Tog kojeg ganja samo trčiš u krug

Čekaj dok dođeš dalje pa češ vidjeti što se zove fajt

Ja konstantno na taktici 2 Tenka (Fenris i Aveline) i 2 Magea (ja i Merill).
Merill mi je support/freeze/course a ja sam healer/destroyer sa Fireballom i Firestormom te sličnim padavinama
Staro 11.03.2011., 20:19   #220
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Kakav ownage Biowarea

Najjači mi je komentar:

"Are Bioware run by Chinese government?"
Oglas

Oglas
Staro 11.03.2011., 21:42   #221
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Na vjecna lovista je otisa zmaj(čina) u Deep Roads-u, na hard.
Ja i miđet samo ostali zivi i 5 minuta naizmjenicnog bjezanja dok ga ovaj drugi štema. Svi zivi potioni potroseni.

-->
Ma nemoguce je zmajeve ubit na hard bez exploitanja glupog AI-a.
Dakle trcanja uokolo ko čkica ili koristenja nekih mjesta gdje se nemani ne mogu uspet ili uc itd... a isto je i sa onim ogromnim paukom i orkom.
Dok je na "normal" kao normalno ali su onda oni "obicni" neprijatelji totalno pre lagani.

Na vjecna lovista je otisa zmaj(čina) u Deep Roads-u, na hard.
Ja i miđet samo ostali zivi i 5 minuta naizmjenicnog bjezanja dok ga ovaj drugi štema. Svi zivi potioni potroseni.

Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 22:23   #222
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Kao npr?

Ja ne mogu reći da sam naišao na ijedan bug.
Jedine prave zamjerke igri idu na optimizaciju i debelo overpowered Assasine
Moj C/P sa newsa.
Dosao do chesta u sobi za koji mi fali 1 bod na cunning da mogu otvorit,
racunam da se vratim kad dignem lvl, sta je bilo za 3 minute, naravno, vrata sobe vise nisu objekt i chest zauvjek ostaje unutra...divno.
Nekada nakon pokolja u misiji krene odma cutscene, nakon cutscenea igra
produzi dalje i ako nisi lootao za vrijeme borbe, a nisam jer na hard nemas
vremena lesinarit dok je borba, odose svi dropani itemi i lova...
Questovi popizde, lokacija gdje lik treba bit se ne triggera i nista se ne
dogodi. Udjem u svoju kucu i dobijem izbornik DA-NE, bez ikakvog razgovora, neznam ni o cemu je rijec nit sa kime govorim pa mogu samo opalit odgovor, i posto je izbornik tipa zeleno (da)-crveno (ne) u 99% slucajeva, ovdje je sve ista boja....pitam se na sta sam utjecao. Nekada se uopce ne spawnaju likovi na lokacijama van grada.

A optimizacija i grafika tipa low-med-high-slideshow....je smece.

Glede partya, kod mene ovako, Isabela kao dmg dealer, ona zenska warrior kao tenk, Elfica mage za nukanje i moj rogonja strelac. Posto sad strelci imaju ludilo boost od 100-120% dmga na moba kojem je neko drugi meta + 65% crit rate + 100+% crit dmg. Redao sam critove od 500 do rekordnih 1800 dmga. Sve one-two shot mobove sta odu na tenkove, jedino moras pauzirat i nanisanit novu sretnu musteriju svako 2 sec
http://img690.imageshack.us/i/dragon...031114152.jpg/

A glede zmaja, mislio sam na boss zmaja. Onoga sta baca champion armore i najbolji longbow u igri, vise manje pred sam kraj. Taj zmaj u par faza odleti okolo i spawna tone dragonlinga i par obicnih dragona. I opet nije bio bas tezak. Iako priznajm da mi je pocelo nestajat potova

Obicni encounter pred kraj sa nekim mageom sta summona shadeove i Pride Demona me wipalo nekoliko puta, pa sam prije nego sam nesto razbio spustio na normal, opet par wipeova, spustim na easy, wipe...i onda nesto i razbijem Sve poslije toga su bile cista pjesma borbe, cak i zadnja serija borbi nije uopce bila neki izazov.

Kratka igra, DA1 mi je bila duza i sa boljim lokacijama. Jebo ih "skupi lovu i bjez" mentalitet.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2011. u 22:28.
Staro 11.03.2011., 22:24   #223
ivan77
Guest

ili ja ne razumijem..ili je mod bio neki fanatik i paranoidno pripadnik nekakve teksaske "krscanske milicije" iz vukohebine ko ona "djeca kukuruza" , pa mu "“Have you sold your souls to the EA devil?” zvuci ko ultimativna uvreda prijetnja ikad izrecena
  Reply With Quote
Staro 11.03.2011., 23:17   #224
Ordem
Banned

Citiraj:
Hightown Market, pa i na početku Lowtowna su trgovci
Kad kupuješ pod tabom za prstenje i amulete bude upgrade za armor - rune slot zapravo (ne bude kod svakog trgovca, zapravo dosta su rijetki i trebaš naletit), kupiš to (košta oko 2 golda) i odeš kod onog malog dwarfa što enchantmente stavlja i staviš rune u armor.
da skontao sam to za upgradeove armora kod party membere
naisao sam na jednog trgovca koji je to imao, kupio i automatsko se upgrejdao armor na party memberu (ali da su toliko isli pojednostavljivati..)

Citiraj:
Ovi assasini me izluđuju. U skoro svakom se fajtu sad pojavljuju i ubiju mi membera u 2 poteza. Nestane i sa leđa ga ubije.
ako sam u dungeonu (btw svidja mi se kako svaki dungeon koji sam dosad posjetio jebeno identican - od layouta do dekora ^^) i moram uc u sobu sa 2 bossa (ugl neki mage i jedan assassin), cijeli parti stavim na hold u nekom uskom hodniku prije te dvorane

uzmem ranged lika i s njim pocnem napadat bossa i luram ga do ove ekipe u hodniku
pa nek onda on sebi napada kad mu spicim 20 disejblova tako da je perma stunan

ako dodju neki archeri me rokat, stavim magea i roguea (onog dwarfa) da pice po njima dok sa tenkom i svojim warriorom (cisto sam damage oriented) i dalje picim po tom bossu

ako sam negdje na otvorenom odmah naredim cijelom partiju da roka po assassinu ili mageu

onog nekog mage zenskog elfa kojeg pokupis rano u igri ni ne furam

furam samo sestru, onu zensku sa shieldom od pocetka i rouge dwarfa

svi imaju bar jedan disable tako da mi borbe nisu neki problem zasad (osim ako nisam u gradu i zaskoci me 15 archera)

btw uzasno mi se svidja efekt kad porokas odredjen broj neprijatelja, stvori se novi bataljun iz vedra neba (doslovno padnu na battlefield) - pa jebem ti RPG

svaka cast EAu da su toliko mogli ujebat legendarni bioware.

Citiraj:
Neznam jel se tome može napraviti counter?
Možda Dispel Magic?
counter na assassine? naredis odma cijelom partiju rokanje po assassinu

tenku naredis da iskoristi onaj skill da kupi aggro (ono ficukanje debilno) na sebe, ranged heroje odmah mices sto dalje
i to je to

ako si na otvorenom i bas ne mozes pobjec, tj previse si okruzen onda

ctrl+a i bjezi dok ne nadjes neki uzak prolaz ili dok ih pola ne odustane trcat za tobom

ali ugl svaki ring i amulet mi daju + na armor/defense tako da me sad malo teze ubijaju - i kao sto rekoh, imam dosta disejblova (horror/pummel/shield bash/pinning shot/neke bombe od dwarfa)
Staro 12.03.2011., 00:46   #225
Dr. Faustus

Dr. Faustus's Avatar

Und in des Schiffbruchs Knirschen
nicht zu zagen.
Dr. Faustus je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 02:03   #226
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
neam pojma, ja sam izbacio drugog tenka zato kaj je evelin ružna i pjegava... a onaj ferdo il kak se več zove , ovaj elf kaj ga hemer spominje, iskreno to mi je prvi odjeb u igrici da je uspio, kad sam reko debilu, ne, neću ti pomoć dalje , gubi se,,, i od tad ga nisam vidio...

inače party mi je čudan, ja-tenk, mejđ i dva rouga- izabela i mali škec verik... al s tim da sam tolko nabrijo mejđa na vatru i munje da prebolesno razvaljuje hrpe enemija...

neznam hemer... rougovi imaju opciju "evade" pa ti možda to upali u trenutku kad vidiš da asesin nestane, al naravno ak je naciljao baš njega , a i sa rougom mu isto moš bacit kontra beksteb... makar iskreno to mi je jedan od najglupljih poteza u cijeloj bitki...

razmišljao sam da ak če mi se dat replay probam odradit s 4 mejđa, fajer-voter -struja i hiler...

oriđins sam znao u nekim instancama na hard igrat sa 4 tenka i bilo je malo napetije..... nego kad furaš đubre od hilera kaj ih samo šodra s heltom....

sad sam vidio kaj je ordem napisao, pa no, hold je najača opcija u šori, barem meni bila u oriđinsu... navuć debile s jednim likom i kad se zalete tras šild beš u bulju od iza zida, pa drugi zvek ! pa treći švast ! ko onaj fajt u redklifu di si jedino mogo pobjedit hrpu kad si ih navuko na uzak mostić... al neak u ovoj dvojci nema baš puno takvih situacija, makar se znam dosta nalazit u povlačenju... i koristit prirodne prepreke za izbjegavanje strijela....

Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 12.03.2011. u 02:43.
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 12:13   #227
Ordem
Banned

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
razmišljao sam da ak če mi se dat replay probam odradit s 4 mejđa, fajer-voter -struja i hiler...
ovo ti bas i nece uspjet

naidjes na nekog magic resistance bossa i mos se jebat (osim ako nemas jednog physical damage magea - al sumnjam da ces stic nanijeti dovoljno damagea prije nego sto ti parti umre)

bas me zanima kako bi bilo sa 4 roguea (doduse sumnjam da ces u cijeloj igri nac jos 3 party roguea) i sa masovnim nestajanjem i backstabanjem i criticalima
Staro 12.03.2011., 13:59   #228
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

4 nukera, bilo bi gadno u nekim slucajevima, i trosili bi mana potove ko ludi u boss borbama Al bi mogli drzat bosove u stunu sa paralizom i petrifikacijom. Ovisno o buildovima.

A glede 4 rogonje, pa igrac + Isabela + Dwarf + DLC lik Sebastian ako se ne varam, on je isto rogonja.

Mislim da bi lakse islo sa 4 magea, veliki dmg + area spelovi. Bilo je trenutaka gdje mi 2 magea u 2 spella zbrisu cijelu grupu mobova oko tenka. Firestorm + tempest

Staro 12.03.2011., 14:14   #229
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 15:03   #230
Ordem
Banned

bah, level 7 sam i skoro pa mi se vise ne da ni igrati

level design je ocajan (ni blizu jedinice gdje si imao one masovne bitke medju rusevinama i na mostu nakon sto si sreo kralja ili prvi put kad dodjes u grad dwarfova sa onom spektakularnom arhitekturom - kirkwall izgleda kao legoland naspram njega)

AI je retardiran i predvidljiv - svaku bitku sad dobijam ugl bez problema (u biti toliko dobro mi ide da sam morao otic provjerit u opcije da li uopce i dalje igram na hard)
i ako imam nekih problema jednostavno se povucem iz vece dvorane u neki hodnik ili manju prostoriju da izbjegnem ranged neprijatelje i lakse pokosim melee

questovi su dosadni - samo idem po gradu i kupim questove, prakticki vise ni ne citam sta mi govore likovi koliko su glupi (i koliko su glupi moji odgovori na njih)

i izgleda da mi je glavni lik kojeg vodim gej:
prvi put usao u bordel (bzvz, nisam ni imao quest tamo), pricam sa glavnom i kaze odaberi si kog hoces (standard usluga za 1 coin - btw svidja mi se kako je seks skuplji od oruzja/armora) - odjednom mi se pojavi hrpa onih zlatnih ikona iznad NPCeva

ajd idem okolo, necu odmah izabrat onu prvu elficu u korzetu, idem vidjeti ostatak ponude

naidjem na nekog dwarfa kako sjedi za stolom i prica sa ekipom - pomislih da on daje neki quest, nema sanse da je kurvaros
iduca scena on meni pusi k ispred svih mojih party membera (od kojih je jedan i sestra mi) - ja wtf, neugodno mi

kasnije radim neki quest za nekog magea, napravim mu quest (neko spasavanje njegovog kolege magea) i u opcijama razgovora mi se ponudi neko srce - ajd idem na to (sve ostalo ionako znam kako ce zavrsit)
i naravno glavni lik kaze tom mageu kako je sexy i volio bi ga imati u partiju - ovaj derpe mage sav presretan sto napokon nasao istomisljenika i rekao je da mi je na raspolaganju..

ugl, katastrofalan level design, dosadni questovi (vecina pokusava biti vise nego sto je koristenjem stranog govora tako da nekad ni ne kuzim sta uopce radim i za koga) , dosadni i glupi NPCovi

u jedinici si imao osjecaj da si netko i nesto, da svaka tvoja odluka ima odredjenu tezinu
ovdje igras seoskog klosara koji radi questove koji nisu od nikakve vaznosti.

i kao i jedinici i u dvojci ima samo jedan special armor (u biti, mislim da su u dvojci bila dva - dragon i onaj neki silver kojeg si dobio u sumi na nekom spomeniku) kojeg skupljas tokom igre i to je to (onaj fallen armor) - to me jedino smetalo u jedinici, premal izbor special amora i oruzja
Staro 12.03.2011., 16:44   #231
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Ja sam lvl 16.
Još uvijek me Assasini izluđuju, a nisam pokušavao Dispel Magic (nikom to nisam stavljao )
Završim ja bitku, ali moram sa svojim healerom usred bitke Revive-at jednog ili dvojicu što Assasin ubije dok ja njega konačno ne uspijem urokat jer na hard ima healtha kao i commanderi.

Što se tiče 4 iste klase, mislim da bi eventualno prošlo sa Mage-ovima upravo zbog ogromnih area spellova. Tempest + Firestorm + Cone of Cold što uglavnom i koristim sa elficom i odmah u početku nakantam 80% neprijatelja. Ostane protivnički tenk, assassin, i možda 2-3 archera.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.03.2011. u 19:02.
Staro 12.03.2011., 19:09   #232
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Eto napokon zavrsio na hard. Moram priznat da je naspram DA1 ovo sasvim druga igra. I definitivno naspram jedinice prelagana.
Jedinicu sam odigro gro puta al ovo nemam volje ni probat ponovit sa nekom drugom klasom. Previse konzolitisa
Sto se tice optimizacije i grafike sve super. Sve na max, DX11 i onaj High Rez pack i ne pada nikad ispod 60 fpsa na 1920x1200.
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 19:38   #233
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Inace,par puta se spomene i koji lik iz Originsa.(recimo Isabelinog muza je ubio Zevran,pa Bethany kada prica o Qunariju u Lothering-Sten)
I,sto se dogodi s Bethany,postane Grey Warden i je li se cuje sta o njoj kasniej osim toga da je prezivjela Joining?

-->
Oni jebeni Assassini me zivciraju na Hard,uvijek kada igram protiv njih stavljam na Normal.
Inace igra leti na DX10 high,4XAA,8AF,1680x1050 na HD 4850.
Moram priznati da su boje sada zivlje i ljepse je dizajniran krajolik,ali one špilje su vecinom su pravljene na istu foru.
Wounded Coast je predivno dizajniran.

Inace,par puta se spomene i koji lik iz Originsa.(recimo Isabelinog muza je ubio Zevran,pa Bethany kada prica o Qunariju u Lothering-Sten)
I,sto se dogodi s Bethany,postane Grey Warden i je li se cuje sta o njoj kasniej osim toga da je prezivjela Joining?

Staro 12.03.2011., 20:04   #234
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

Jesam li ja to jedini kojem je Bethany crkla (zaletila se na Ogra i on ju zgrabio i odvalio od pod.... ..) odma na početku igre, kod prvog Ogra, kad se Flemeth spusti dolje i pobije sve kao zmaj?

-->
Ajd jedno pitanje:

Jesam li ja to jedini kojem je Bethany crkla (zaletila se na Ogra i on ju zgrabio i odvalio od pod.... ..) odma na početku igre, kod prvog Ogra, kad se Flemeth spusti dolje i pobije sve kao zmaj?

John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 20:19   #235
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009

Ne znam,sjecam se kada si igrao demo da se to dogadja ja mislim kad igras sa zenskim likom ja mislim,jer brat ti umre kada igras sa muskim likom,ja mislim da je barem tako.
Da li ti je brat prezivio i s kojim likom igras (male ili female?)

-->
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Ajd jedno pitanje:

Ne znam,sjecam se kada si igrao demo da se to dogadja ja mislim kad igras sa zenskim likom ja mislim,jer brat ti umre kada igras sa muskim likom,ja mislim da je barem tako.
Da li ti je brat prezivio i s kojim likom igras (male ili female?)

Staro 12.03.2011., 20:31   #236
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Igram s male mageom, brat Carver je živ, elfica Merril, ona ženska što postane guard u gradu, Isabella rogue. Varic nije u timu, živcira me. Sve sam normalno radio na početku, i eto crkla sestra i muž one ženske što postane guard koja mi je u timu.. BTW. skupio sam 50 golda, a nemogu u Deep Road. Odem kod onog Bartranda i ništa ne bude. Kaže mi u Journalu da moram riješiti ostale questove, a što jesam, i imam mapu onog Grey Wardena

-->

Igram s male mageom, brat Carver je živ, elfica Merril, ona ženska što postane guard u gradu, Isabella rogue. Varic nije u timu, živcira me. Sve sam normalno radio na početku, i eto crkla sestra i muž one ženske što postane guard koja mi je u timu.. BTW. skupio sam 50 golda, a nemogu u Deep Road. Odem kod onog Bartranda i ništa ne bude. Kaže mi u Journalu da moram riješiti ostale questove, a što jesam, i imam mapu onog Grey Wardena

John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 20:31   #237
Ordem
Banned

igra je smece

u jedinici muku mucio sa onim dragonlitima

u dvojci najveceg zmaja ubio iz drugog puta, dragonlite sameljem bez umiranja ili potiona.

banditi u gradu vise nisu nikakav problem -.-
Staro 12.03.2011., 20:39   #238
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
brijem da te najviše muči kaj ti je glavni lik gej
a kad smo već kod toga mislim da se i moj malo oslastio tam u onom kupleraju izabrao sam nekog žemskog elfa al kad je poče(la)o pričat glas baš i nije bio ženski... šta ćeš
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2011., 20:41   #239
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Vezano za smrti na početku igre:

Kad si ti mage, onda pogine Bethany (Ogre ju na početku ubije), a kad si rogue/warrior onda pogine Carver na početku, također ga Ogre sredi, a Bethany preživi.

Tako je zbog balansiranja ostalih klasi koje susrečeš kasnije u igri.

Što se tiće Deep Roadsa:

moraš prvo stavit Varic-a u ekipu i otiči do Bartranda. Varic mora biti u ekipi kad ideš u Deep Roads, ostatak ekipe ti biraš.
Nisam ni ja bio oduševljen time što Varric mora biti u teamu, jer ga ne koristim, ali Deep Roads je dosta kratak tako da brzo vratiš staru ekipu.
Makar moram priznati da lik rastura sa Hail of Arrows i ostalim spellovima

-->
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova

Vezano za smrti na početku igre:

Kad si ti mage, onda pogine Bethany (Ogre ju na početku ubije), a kad si rogue/warrior onda pogine Carver na početku, također ga Ogre sredi, a Bethany preživi.

Tako je zbog balansiranja ostalih klasi koje susrečeš kasnije u igri.

Što se tiće Deep Roadsa:

moraš prvo stavit Varic-a u ekipu i otiči do Bartranda. Varic mora biti u ekipi kad ideš u Deep Roads, ostatak ekipe ti biraš.
Nisam ni ja bio oduševljen time što Varric mora biti u teamu, jer ga ne koristim, ali Deep Roads je dosta kratak tako da brzo vratiš staru ekipu.
Makar moram priznati da lik rastura sa Hail of Arrows i ostalim spellovima

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.03.2011. u 20:52.
Staro 12.03.2011., 22:06   #240
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Citiraj:
Vezano za smrti na početku igre...

...Što se tiće Deep Roadsa:

Onda ok. Ode malo igrat, moram zbarit Merill