|
![]() |
#211 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ne da mi se letat po cijelom gradu trazeci shopove - imam hrpetinu smeca po inventoriu kojeg prodam tek kad slucajno naidjem na neki shop jer mi ih se ne da trazit (ionak dobivam dost dobre iteme od lootanja) lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Hightown Market, pa i na početku Lowtowna su trgovci Kad kupuješ pod tabom za prstenje i amulete bude upgrade za armor - rune slot zapravo (ne bude kod svakog trgovca, zapravo dosta su rijetki i trebaš naletit), kupiš to (košta oko 2 golda) i odeš kod onog malog dwarfa što enchantmente stavlja i staviš rune u armor. Ideš po redu, kod svakog trgovca kojeg nađeš. Ti rune slotovi su samo za pojedine likove, npr, kod jednog nađeš upgrade samo za Aveline, ili samo za Fenrisa. Ovi assasini me izluđuju. U skoro svakom se fajtu sad pojavljuju i ubiju mi membera u 2 poteza. Nestane i sa leđa ga ubije. Neznam jel se tome može napraviti counter? Možda Dispel Magic? EDIT: Upgrade ne bude u tabu sa prstenjem i amuletima već u ovom sa runama: ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 11.03.2011. u 16:42. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nope, predjes zadnji quest iako je zadnja borba bila prokleto lagana i credits i amen. Cekam patch prije passa 2. Jer sam zivce izgubio na bugovima sa questovima i overall glupostima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
koja davež na hardu je ovaj zmaj u rudniku...sad se moram vratit levelirat pa natrag |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
EA can suspend your access
najs: source: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=340439 ![]() edit1: "He was unbanned. They called it a "error", despite the fact that he received emails saying he was suspended. This actually appears to be bigger than we first thought; this is ACTUALLY illegal, and EA is considered in contempt of court...the ramifications of this might be huge. " nadam se da ce ih pokopat na sudu. btw zasto je ovo premjesteno ovdje? mnogi koje ne interesira ova igra nece vidjet ovaj EA BS? pozdrav. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 12.03.2011. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
|
@ivan77 - mislis veliki zmaj, tj, zmajcina il onaj malo veci od dragonlinga? Mene su ti srednji znali izjebat, al sam big-boss zmaja presao iz prve i sa svima zivima, sta je zivo cudo. @ms66 - mislim da ne, jer sam ja bio na rubu zivaca sa nekim glupostima da sam par put odvalio tastaturu posteno, i jedna casa je odletila sa stola. Em je bioware postao kurva, locka sve topike di se ljudi zale a i sami lik sta je radio na igri je rekao da su ubrzali izdavanje da poberu lovu dok je jos DA u sjecanju ljudima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
|
Čekaj dok dođeš dalje pa češ vidjeti što se zove fajt ![]() Ja konstantno na taktici 2 Tenka (Fenris i Aveline) i 2 Magea (ja i Merill). Merill mi je support/freeze/course a ja sam healer/destroyer sa Fireballom i Firestormom te sličnim padavinama ![]() Kao npr?
Ja ne mogu reći da sam naišao na ijedan bug. Jedine prave zamjerke igri idu na optimizaciju i debelo overpowered Assasine Citiraj:
Tog zmaja sam riješio u roku odma. Ista taktika kao i u jedinici. Čekaj dok dođeš dalje pa češ vidjeti što se zove fajt ![]() Ja konstantno na taktici 2 Tenka (Fenris i Aveline) i 2 Magea (ja i Merill). Merill mi je support/freeze/course a ja sam healer/destroyer sa Fireballom i Firestormom te sličnim padavinama ![]()
![]() |
![]() |
#220 |
|
Kakav ownage Biowarea ![]() Najjači mi je komentar: "Are Bioware run by Chinese government?" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma nemoguce je zmajeve ubit na hard bez exploitanja glupog AI-a.
Dakle trcanja uokolo ko čkica ili koristenja nekih mjesta gdje se nemani ne mogu uspet ili uc itd... a isto je i sa onim ogromnim paukom i orkom. Dok je na "normal" kao normalno ali su onda oni "obicni" neprijatelji totalno pre lagani. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
|
Citiraj:
Dosao do chesta u sobi za koji mi fali 1 bod na cunning da mogu otvorit, racunam da se vratim kad dignem lvl, sta je bilo za 3 minute, naravno, vrata sobe vise nisu objekt i chest zauvjek ostaje unutra...divno. Nekada nakon pokolja u misiji krene odma cutscene, nakon cutscenea igra produzi dalje i ako nisi lootao za vrijeme borbe, a nisam jer na hard nemas vremena lesinarit dok je borba, odose svi dropani itemi i lova... Questovi popizde, lokacija gdje lik treba bit se ne triggera i nista se ne dogodi. Udjem u svoju kucu i dobijem izbornik DA-NE, bez ikakvog razgovora, neznam ni o cemu je rijec nit sa kime govorim pa mogu samo opalit odgovor, i posto je izbornik tipa zeleno (da)-crveno (ne) u 99% slucajeva, ovdje je sve ista boja....pitam se na sta sam utjecao. Nekada se uopce ne spawnaju likovi na lokacijama van grada. A optimizacija i grafika tipa low-med-high-slideshow....je smece. Glede partya, kod mene ovako, Isabela kao dmg dealer, ona zenska warrior kao tenk, Elfica mage za nukanje i moj rogonja strelac. Posto sad strelci imaju ludilo boost od 100-120% dmga na moba kojem je neko drugi meta + 65% crit rate + 100+% crit dmg. Redao sam critove od 500 do rekordnih 1800 dmga. Sve one-two shot mobove sta odu na tenkove, jedino moras pauzirat i nanisanit novu sretnu musteriju svako 2 sec ![]() http://img690.imageshack.us/i/dragon...031114152.jpg/ A glede zmaja, mislio sam na boss zmaja. Onoga sta baca champion armore i najbolji longbow u igri, vise manje pred sam kraj. Taj zmaj u par faza odleti okolo i spawna tone dragonlinga i par obicnih dragona. I opet nije bio bas tezak. Iako priznajm da mi je pocelo nestajat potova ![]() Obicni encounter pred kraj sa nekim mageom sta summona shadeove i Pride Demona me wipalo nekoliko puta, pa sam prije nego sam nesto razbio spustio na normal, opet par wipeova, spustim na easy, wipe...i onda nesto i razbijem ![]() Kratka igra, DA1 mi je bila duza i sa boljim lokacijama. Jebo ih "skupi lovu i bjez" mentalitet. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 11.03.2011. u 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
ili ja ne razumijem..ili je mod bio neki fanatik i paranoidno pripadnik nekakve teksaske "krscanske milicije" iz vukohebine ko ona "djeca kukuruza" , pa mu "“Have you sold your souls to the EA devil?” zvuci ko ultimativna uvreda prijetnja ikad izrecena |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Banned
|
Citiraj:
naisao sam na jednog trgovca koji je to imao, kupio i automatsko se upgrejdao armor na party memberu (ali da su toliko isli pojednostavljivati..) Citiraj:
uzmem ranged lika i s njim pocnem napadat bossa i luram ga do ove ekipe u hodniku pa nek onda on sebi napada kad mu spicim 20 disejblova tako da je perma stunan ako dodju neki archeri me rokat, stavim magea i roguea (onog dwarfa) da pice po njima dok sa tenkom i svojim warriorom (cisto sam damage oriented) i dalje picim po tom bossu ako sam negdje na otvorenom odmah naredim cijelom partiju da roka po assassinu ili mageu onog nekog mage zenskog elfa kojeg pokupis rano u igri ni ne furam furam samo sestru, onu zensku sa shieldom od pocetka i rouge dwarfa svi imaju bar jedan disable tako da mi borbe nisu neki problem zasad (osim ako nisam u gradu i zaskoci me 15 archera) btw uzasno mi se svidja efekt kad porokas odredjen broj neprijatelja, stvori se novi bataljun iz vedra neba (doslovno padnu na battlefield) - pa jebem ti RPG svaka cast EAu da su toliko mogli ujebat legendarni bioware. counter na assassine? naredis odma cijelom partiju rokanje po assassinu tenku naredis da iskoristi onaj skill da kupi aggro (ono ficukanje debilno) na sebe, ranged heroje odmah mices sto dalje i to je to ako si na otvorenom i bas ne mozes pobjec, tj previse si okruzen onda ctrl+a i bjezi dok ne nadjes neki uzak prolaz ili dok ih pola ne odustane trcat za tobom ![]() ali ugl svaki ring i amulet mi daju + na armor/defense tako da me sad malo teze ubijaju - i kao sto rekoh, imam dosta disejblova (horror/pummel/shield bash/pinning shot/neke bombe od dwarfa) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
|
![]()
![]() |
#226 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
neam pojma, ja sam izbacio drugog tenka zato kaj je evelin ružna i pjegava... a onaj ferdo il kak se več zove , ovaj elf kaj ga hemer spominje, iskreno to mi je prvi odjeb u igrici da je uspio, kad sam reko debilu, ne, neću ti pomoć dalje , gubi se,,, i od tad ga nisam vidio... inače party mi je čudan, ja-tenk, mejđ i dva rouga- izabela i mali škec verik... al s tim da sam tolko nabrijo mejđa na vatru i munje da prebolesno razvaljuje hrpe enemija... neznam hemer... rougovi imaju opciju "evade" pa ti možda to upali u trenutku kad vidiš da asesin nestane, al naravno ak je naciljao baš njega , a i sa rougom mu isto moš bacit kontra beksteb... makar iskreno to mi je jedan od najglupljih poteza u cijeloj bitki... razmišljao sam da ak če mi se dat replay probam odradit s 4 mejđa, fajer-voter -struja i hiler... oriđins sam znao u nekim instancama na hard igrat sa 4 tenka i bilo je malo napetije..... nego kad furaš đubre od hilera kaj ih samo šodra s heltom.... sad sam vidio kaj je ordem napisao, pa no, hold je najača opcija u šori, barem meni bila u oriđinsu... navuć debile s jednim likom i kad se zalete tras šild beš u bulju od iza zida, pa drugi zvek ! pa treći švast ! ko onaj fajt u redklifu di si jedino mogo pobjedit hrpu kad si ih navuko na uzak mostić... al neak u ovoj dvojci nema baš puno takvih situacija, makar se znam dosta nalazit u povlačenju... i koristit prirodne prepreke za izbjegavanje strijela.... Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 12.03.2011. u 02:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Banned
|
Citiraj:
naidjes na nekog magic resistance bossa i mos se jebat (osim ako nemas jednog physical damage magea - al sumnjam da ces stic nanijeti dovoljno damagea prije nego sto ti parti umre) bas me zanima kako bi bilo sa 4 roguea (doduse sumnjam da ces u cijeloj igri nac jos 3 party roguea) i sa masovnim nestajanjem i backstabanjem i criticalima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
4 nukera, bilo bi gadno u nekim slucajevima, i trosili bi mana potove ko ludi u boss borbama ![]() A glede 4 rogonje, pa igrac + Isabela + Dwarf + DLC lik Sebastian ako se ne varam, on je isto rogonja. Mislim da bi lakse islo sa 4 magea, veliki dmg + area spelovi. Bilo je trenutaka gdje mi 2 magea u 2 spella zbrisu cijelu grupu mobova oko tenka. Firestorm + tempest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Banned
|
bah, level 7 sam i skoro pa mi se vise ne da ni igrati level design je ocajan (ni blizu jedinice gdje si imao one masovne bitke medju rusevinama i na mostu nakon sto si sreo kralja ili prvi put kad dodjes u grad dwarfova sa onom spektakularnom arhitekturom - kirkwall izgleda kao legoland naspram njega) AI je retardiran i predvidljiv - svaku bitku sad dobijam ugl bez problema (u biti toliko dobro mi ide da sam morao otic provjerit u opcije da li uopce i dalje igram na hard) i ako imam nekih problema jednostavno se povucem iz vece dvorane u neki hodnik ili manju prostoriju da izbjegnem ranged neprijatelje i lakse pokosim melee questovi su dosadni - samo idem po gradu i kupim questove, prakticki vise ni ne citam sta mi govore likovi koliko su glupi (i koliko su glupi moji odgovori na njih) i izgleda da mi je glavni lik kojeg vodim gej: prvi put usao u bordel (bzvz, nisam ni imao quest tamo), pricam sa glavnom i kaze odaberi si kog hoces (standard usluga za 1 coin ![]() ajd idem okolo, necu odmah izabrat onu prvu elficu u korzetu, idem vidjeti ostatak ponude naidjem na nekog dwarfa kako sjedi za stolom i prica sa ekipom - pomislih da on daje neki quest, nema sanse da je kurvaros iduca scena on meni pusi k ispred svih mojih party membera (od kojih je jedan i sestra mi) - ja wtf, neugodno mi kasnije radim neki quest za nekog magea, napravim mu quest (neko spasavanje njegovog kolege magea) i u opcijama razgovora mi se ponudi neko srce - ajd idem na to (sve ostalo ionako znam kako ce zavrsit) i naravno glavni lik kaze tom mageu kako je sexy i volio bi ga imati u partiju - ovaj derpe mage sav presretan sto napokon nasao istomisljenika i rekao je da mi je na raspolaganju.. ugl, katastrofalan level design, dosadni questovi (vecina pokusava biti vise nego sto je koristenjem stranog govora tako da nekad ni ne kuzim sta uopce radim i za koga) , dosadni i glupi NPCovi u jedinici si imao osjecaj da si netko i nesto, da svaka tvoja odluka ima odredjenu tezinu ovdje igras seoskog klosara koji radi questove koji nisu od nikakve vaznosti. i kao i jedinici i u dvojci ima samo jedan special armor (u biti, mislim da su u dvojci bila dva - dragon i onaj neki silver kojeg si dobio u sumi na nekom spomeniku) kojeg skupljas tokom igre i to je to (onaj fallen armor) - to me jedino smetalo u jedinici, premal izbor special amora i oruzja |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
|
Ja sam lvl 16. Još uvijek me Assasini izluđuju, a nisam pokušavao Dispel Magic (nikom to nisam stavljao ![]() Završim ja bitku, ali moram sa svojim healerom usred bitke Revive-at jednog ili dvojicu što Assasin ubije dok ja njega konačno ne uspijem urokat jer na hard ima healtha kao i commanderi. Što se tiče 4 iste klase, mislim da bi eventualno prošlo sa Mage-ovima upravo zbog ogromnih area spellova. Tempest + Firestorm + Cone of Cold što uglavnom i koristim sa elficom i odmah u početku nakantam 80% neprijatelja. Ostane protivnički tenk, assassin, i možda 2-3 archera.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.03.2011. u 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto napokon zavrsio na hard. Moram priznat da je naspram DA1 ovo sasvim druga igra. I definitivno naspram jedinice prelagana. Jedinicu sam odigro gro puta al ovo nemam volje ni probat ponovit sa nekom drugom klasom. Previse konzolitisa ![]() Sto se tice optimizacije i grafike sve super. Sve na max, DX11 i onaj High Rez pack i ne pada nikad ispod 60 fpsa na 1920x1200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Oni jebeni Assassini me zivciraju na Hard,uvijek kada igram protiv njih stavljam na Normal.
Inace igra leti na DX10 high,4XAA,8AF,1680x1050 na HD 4850. Moram priznati da su boje sada zivlje i ljepse je dizajniran krajolik,ali one špilje su vecinom su pravljene na istu foru. Wounded Coast je predivno dizajniran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Banned
|
igra je smece u jedinici muku mucio sa onim dragonlitima u dvojci najveceg zmaja ubio iz drugog puta, dragonlite sameljem bez umiranja ili potiona. banditi u gradu vise nisu nikakav problem -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
brijem da te najviše muči kaj ti je glavni lik gej a kad smo već kod toga mislim da se i moj malo oslastio tam u onom kupleraju izabrao sam nekog žemskog elfa al kad je poče(la)o pričat glas baš i nije bio ženski... šta ćeš |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|