|
![]() |
#211 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovo za nerfanje teeme se odnosi samo na ranked? Meni je na obicnom i dalje 200/400/600 ult te je toxic shot i dalje predobar... Samo, sad mi je jos lakse igrat s teemom, rasturam u ova dva zadnja 2 dana, cesto preko 600 ap-a bez barona (rekord 750) Prije ni blizu tome.. Steta samo sto su nerfali rabandona ![]() ![]() ![]() Upravo odigrano.. Teemo OP ![]()
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa taj patch jos nije dosao, tek je na PBE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Isprobavao 3v3 malo. Inače uvijek igrao s Jax-om. Kad mi ga je već netko uzeo, uzeo sam Yi-a i probao i nije išlo. (igrao sam AP prije). Sad sam se prebacio na AD. Zadnja 3 meča preko 15 killova. Sad zadnji match 20:11 sam imao, katarinu i siona sam jednostavno silovao, ali me mundo malo zezao. On me ubio ja mislim 8 puta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Eto i mene u svijetu LOLa od prije par dana.Igram na Eu West serveru igra je fora ali ekipa..uh ..pa to je nemoguce. Od 5 mečeva u 4 je jedan ili dva afk.Katastrofa. No to je jos i ok naspram onoga sta neki ljudi rade u igri hehehe. Uglavnom par savjeta za nooba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali koliko sam ja čuo, na ranked je uvijek banana.. Citiraj:
![]() EDIT: Sad igram zadnja 3 meča top s Mordeom! Malo pogledao guidove i čitao malo, zadnji match 11:2:13. Morde je zvijer ![]() Ovako, malo sam razmišljao, da napravimo popis igrača (tj. onih koji bi htjeli sudjelovati) i da se darujemo međusobno preko ovoga gifta. Šta velite? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.12.2012. u 23:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače ja obično ovako krenem s njom: 1. Boots + 3 hp 2. Povratak kući : 1 ili ako imam para za 2x Doran's ring 3. Negatron 4. Sorcerer shoes 5. Abyssal 6. Rabaddon 7. Guardian inače su ovdje već mrtvi, ali ako nisu uzmem još obično void ![]() Ako imaju 1 AP a više ovih ostalih a njihov AP je u banani, tada znam ići Zhoyna umjesto Abyssal |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
Slično kao i ja, samo iskreno, probaj Void umjesto Zhonya (sve ovisi kako igraš). Ovisi o cijelom timu da li idem prije negatron ili bootse, ako roamam onda uzmem bootse |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
Mid lane ti je više igra živaca, čak i kada igraš protiv svog counter-a možeš ga pobijediti. Sve ovisi kako se postaviš i kako se on postavi. Ako ti već na lv 1-3 napraviš kvalitetan zone (zone = znači da ne farma). S Dianom ja ako uspijem spustiti suprotnog mid-a na 1/3 hp, prije 6lv krenem u "lažni" napad, koji nije toliko fokusiran da ga ubijem (ako ga mogu ubiti, izvrsno), nego je više fokusiran na to da on iskoristi svoj flash. Jer onda na lv 6 s ultiem ti možeš njega komotno ići ubiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
|
Evo hitao sam lvl 20, uz pomoć frenda nakupovao rune za 9k ip. Složio sam si AP + MR + Armor! Sad ću morati sprobati kak to ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Oj, tražim nekoga za duo u ranked soloqueue, nick je Doxy The Croat. Igram sve pozicije, trenutno sam na midu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja za koju partiju lvl 30, pa krečem ranked. Eto ako netko želi igrati samnom neka me doda peacelooser eu west. Igram sve pozicije ali najmanje preferiram adc pošto nemam nijednog lika za navedeno skupljam za eza trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#231 | |
Premium
|
Citiraj:
Nakon što dođeš 30lv, odigraj još barem 100-300 mečeva prije nego odeš u Ranked. 90% ljudi koji padnu nisko u Rankedu (ispod 1100) je zato što čim dođu lv30 idu u ranked. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
Sry, ali zbog takvih igrača je i ranked takva frustracija. Nemoj u ranked ćim dođeš do lvl 30, nemaš pojima kako igrat tu igru još, ne znaš ni jednog lika igrat, niti jednu poziciju, ne znaš last hitat, ne znaš radit callove, ništa. Koliko god ti mislio da znaš, ne znaš. Samo ćeš uništit igru drugim ljudima. Osim ako nisi jeben igrač u doti ili honu, pa ti ne treba puno prakse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
To ti je dobronamjeran savjet, moj frend je isto krenuo Ranked pa je pao na 1050, sada se polagano diže, s time da ću ga vjerojatno i ja morati izvlačiti. Prije nego kreneš igrati ranked zapitaj se slijedeće stvari: 1. Da li na svakoj poziciji znam igrati 2-3 champa? 2. Da li znam imati barem 100 CS do 100-te minute? 3. Da li znam last hitati pod turretom? 4. Znam li razliku između passive i offensive načina igranja? 5. Kakav mi je map awarness?* * dosta puta ti neće netko napisati ss, koliko gledaš mapu okolo (možda imaš dobar map awarness ako si igrao često karthusa/shena/twisteda/ezreal/ashe često) Ako igraš ADC, moraš naučiti pod "ok uvjetima" imati oko 100 CS negdje oko 15-te minute. Moraš znati igrati i support-a, jer nažalost dosta ljudi se postavlja da onaj koji je zadnji igra supportera (osim ako neće netko igrati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
2. jesi ti lud ? ![]() ![]() većina bi tražila da imaš 100cs do ~ 25-30 min ![]() 3.,4.,5. isto prolazi
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
100 cs do 20te minute. Minimum ako igraš adc. I kako igraš u teamfightu? EDIT: Ja sam pomagajući ljudima s niskim ELO-m pao s 1528 na 1409. Evo primjer sada dva zadnja meča: Ali gledaj sada dva primjera: 1. Darius solo top - imam 4/0/0 i 147 cs u 20-oj minuti. Naš bot ima 0/8/0. 2. Lux mid vs Fiddlesticks - imam 5/1/3 u 20-oj minuti, naš bot je Leona/Jayce vs. Rengar ...i oni nafidaju. Rengar ih propusha sam do turreta. A ja ne mogu da roamam jer njihova Shyvana non stop je na midu. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 12.12.2012. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa neznam roko sam draft pick od lvl-a 25 i skužio sam sve. Hitam minione last pick i ne pusham nepotrebno lane. nezz dosta mi frend uputio pa mislim da sam spreman za ranked. Neznam ni jednu poziciju igrat haha.. Mislim smješno mi je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Premium
|
Citiraj:
Da? Onda znaš neke stvari. Ne? Ne.Znaš.Ni.Jednu.Poziciju.Igrati.I.Točka. Nemoj se ljutiti, ali to je istina. Tebi u tvojim očima izgleda kao da tebi to sve super ide, ali vjeruj mi i drugima koji ti kažu, nisi spreman za Ranked. Nema proklete šanse da ti do 30. lvla savladaš mehanički skill, map awareness, objective awareness, pickove, matchupove, callove, laneing (mentalitet lanea, kada pushat, kada freezat, kada pustit da ti sruše tower na laneu, kada rushat lane push, kada razvlačiti lane fazu, itd.), i na kraju svega naučit kvalitetno igrat neke heroje i counterat. Da dođeš do 30. lvla ti treba koliko? ~150 gameova? Ne postoji igrač koji u tom roku savlada sve i može reći da je spreman za Ranked. Nhf, just sayin'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
Blozer, igraš možda na EUNE server? Ako da, daj nick, odigramo par partija. Ne radi se o tome da ti mi govorimo "loš si igrač", nego je sve drugačije. Vjeruj ja koji imam cca 640-660 pobjeda i 550 poraza i gold elo, ja još ne znam sve. Ali evo dati ću ti par primjera: 1. Igram s Jax na topu protiv Brand i Caitlyn. Znači, čim želim prići Caitlyn me s najvećeg range-a gađa, kada se uspijem približiti tu je Brand s vatrom. U 10-oj minuti ja nemam niti 20 CS, i oni mi ruše turret (sam sam se povukao da ga sruše). U 25-30 minuta ja imam Trinity Force, Guardian Angel, Wriggle Lantern i Mercury threads. 2. Darius vs. Yorick - ako si melee na top-u, Yorick ti je nočna mora. Ja sam ga harrasao masovno, iako je njihov jungler Fiddlesticks baby sittao top. U 15-oj minuti bili smo možda razlika 2-3 CS-a i Yorick pushan brutalno da farma ispod turreta, i onda sam roamao i ubijao dalje. Recimo, vidiš Katarinu na svakom kutu, možda je i igraš. Scarra (pro igrač) je odigrao preko 1000 partija samo s njom i on kaže da je još nije "usavršio" (inače najbolji igrač Katarine). Ako igraš na EUNE serveru, ja ću rado odigrati koju s tobom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|