|
![]() |
#211 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
kako mi je drago za meksikance....mrš doma franciči.. još da nekom ludom srečom englezi popuše danas od alžiraca.... nemrem smislit engleze i francuze,i jedni i drugi bahati i napuhani do neba....
![]() |
#212 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Meni je danas zanimljivija Janezi - Uncle Sam Ajmo ujko nagazi slo-commandose ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#215 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
GO!!! ![]() Biće zanimljivo.
![]() |
#218 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Kak misliš balet?? Oba Kloseova kartona su 100% ŽUTA, da ŽUTIJA nemreju biti. A to kaj je on kreten Poljski sam si je kriv... No niš nije gotovo, sad bude Njemačka izjednačila ili bude dobila kantu ak Srbi iskoriste to kaj se ovi moraju otvorit. P.S-imal sam dva ispita pa nisam pratil sad par dana sve tekme...al i meni je drago za Francuze kaj su ispali...makar je ova njihom izbornik TOTALNI debil. ![]() I da, Nigerije mi je žal, al ipak. Velim nisu oni sposobni za nekaj velikog nemaju oni discipline ni taktički nisu zreli ko recimo Europski klubovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
op srbi dobro protresli njemce ![]() Ja stavio kraj 1, sada ću vidit šta će bit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovog Podolskog treba zatuć... ![]() ![]()
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Podolski i schweinsteiger su dva najveca cobana u toj ekipi, kad vide da nemogu igrom onda peglaju silom ko najveci seljaci.Samo za primjer kako je podolski na pocetku odma udario nogom golmana kad se ovaj gradio. Nije da navijam za srbe na ovoj tekmi ni opcenito ikad u bilo cemu , ali ovdje se prica o nogometu i fer plej igri .
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ali vidis, kad igra Njemacka protiv nekog, onda je dobra utakmica, lopta se okrece, ima akcije. Nije sve staticno i monotono. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Split resist itself!
|
Vec prozvakano - kad svabe vode i gaze - onda su gospoda, a kude puse na veliko onda cobanluk No okrenimo se iducoj utakmici, tj. porazu Slovencuga ![]()
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najbolje suđenje što sam vidio odavno. Startovi koji nisu na loptu, koji su na nogu protivnika, koji su s ciljem samo da se zaustavi igra = žuti karton. Kad bi bilo bar više takvih sudaca da se igra nogomet, a ne parkiranje busa na svoju polovicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Split resist itself!
|
![]() |
#234 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Samo ti mene pali ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.06.2010. u 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Srbi bi mogli komotno pola svoje nagrade za ovu pobjedu dati Podolskom, stvarno je zaslužio ![]() Klasična utakmica u kojoj se momčad koja povede s igračem više povuče i brani. Do 75. minute Srbi nisu mogli doći do kontre, do tad je Poidloski promašivao, a nakon toga su mu se pridružili i Srbi ![]() Neshvatljivo mi je da Low mijenja Ozila koji mu je danas bio najbolji (kolko god umoran bio) a u igri ostavi Podolskog. Uglavnom, kod Srba jedino je Krasić bio bolji od prosjeka, a Švabe su propustile s igračem manje pregaziti Srbiju, samo Podolski je usro 4 krasne šanse + penal.
![]() |
#236 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
+ Marin u grupu čobana. Totalno antinjemačka igra, sve pokušavaju sami, zabiju glavu u pod i samo prema golu, ala Carević. Umjesto da naprave akciju i daju gol |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i slovenija zabila americi......... jebemti, trebao sam se kladiti sve kontra nego sto bi se inace kladio. bilo bi para ko' blata do sada.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Split resist itself!
|
[QUOTE=timmy;1670310..ala Carević.[/QUOTE] Nemoj njega molim te, pusti "nosonju" u qurac ![]() PS Sta vise navijam kontra Slovencica sve su bolji, ajmo SLOVENCI "pobedite" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|