|
![]() |
#211 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da svatko ima svoju predodžbu riječi "savinuto", od tuda i polemika. Nisam rekao da se ploča neće saviti, ali reći da je 800g puno, savija ploču i da treba držače, pogotovo za hladnjak sa backplateom koji se montira vijcima, baš i ne drži vodu... |
![]() |
![]() |
#212 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Normalno, no ne radi se o nagibu da te zaboli glava, imam i ja masivan kuler i malo visi al niš kaj bi me trebalo brinuti....rađe ti zategni sve vijke na ploči i na kuleru.... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Netreba ti veliko znanje o fizici da znas zašerafit sve šrafove na maticnu kako bi se lijepo drzala u kucistu. Samo sa gornje strane maticne imas tri šrafa koji kad se zategnu nema ikakve sanse da se ploca savija makar stavis i hladnjak od 3kg. Ploce su napravljene od istog materijala, hladnjak je isprobalo vise osoba, a ruku na srce neki ljudi imaju i teze hladnjake pa nikada problema. Samo od sebe bez ljudske greske zasigurno nemoze doci do pucanja. |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@D1viry Pa naravno da se graficka (ako na nju mislis) malo savija na krajevima.. To nije toliko zbog njene tezine koliko zbog same duzine.. U formulu ulazi i pcie slot koji je dosta kratak naspram vecine danasnjih grafi, tako da ih na kraju i nema sto drzati. Ali to savijanje je stvarno minimalno.. Ima sam 4870x2 pa govorim iz iskustva. A sto se tice coolera i savijanja tvoje ploce, tu nesto ne stima. Ili u pocetku nisi nesto dobro ucvrstija, mozda backplate, ili nesto trece.. Ploca se nebi smila pod tezinom coolera savijati (pod uvjetom da je sve dobro stegnuto, te da je backplate na mistu).. |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Morat ću bit precizniji ubuduće, my bad. Ploča se neprimjetno pomaknula, možda milimetar-2 na mjestu gdje je cooler ušarafljen (do kraja ![]() ![]() ![]() Sorry, bit ću precizniji ubuduće, izmjerit ću i kuteve i odstupanja. ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#218 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja si opet naručio Hypera 212+. Taj hladnjak uvijek vrijedi tih 210kn koliko košta. Tih, hladan i ne previše glomazan za normalnog usera. I još me neće peć savjest što sam spičkao jedne 501 čehla za glupi hladnjak ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Banned
|
Pa za te novce definitivno jest best buy i vrijedi svake kune. Samo sam ja rađe uzeo megahalema za 300kn pošto je nestašica hypera...i mislim da sam i više nego dobro prošao...nego ako nije tajno preko kojeg shopa si ga narucio? |
![]() |
![]() |
#220 |
Split resist itself!
|
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 24.06.2010. u 12:54. Razlog: pravopis =) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#224 |
Banned
|
ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=190778 Racunajuci bez hladnjaka cistih 300kn...a uz to išao i domace napravljeni 1156 bracket i polirana baza. Presretan i prezadovoljan. @Dizel: Za moj quad mi ni fan netreba na megahalemu, a pravi hardveraš uvijek ima sa strane neki ventić ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Split resist itself!
|
#226 |
3.14zda ®
|
Nije trebalo ni za moj dok sam ih držao, ali jebiga, kad svaki volim odčepit bar 30% iznad normale i onda je bez ventilatora pakao u kućištu. Sve se okolo grije(najviše diskovi počnu kuriti preko 45°), a tome više brine nego sam procesor... Drvojed, nisam tebi replyao nego ovom pejnu iznad mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 24.06.2010. u 13:06. |
![]() |
![]() |
#227 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Jučer vidio na njuškalu megahelema za 350 čuna,danas ga već nemaaa ![]() Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 24.06.2010. u 13:21. |
|
![]() |
![]() |
#228 |
Split resist itself!
|
#230 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() I makar za tim nema potrebe za mojim setupom imam neki fetiš na te hladnjake, a ni cijeni nije za sakriti. Prodavao sam i ja ultru 120 BLACK pa se nisi javio, tko ti je kriv ![]() |
|
![]() |
![]() |
#231 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Cooler Master Announces V6GT Performance CPU Cooler : http://www.techpowerup.com/img/10-06-25/100a.jpg http://www.techpowerup.com/img/10-06-25/100b.jpg http://www.techpowerup.com/img/10-06-25/100c.jpg Clanak : http://techpowerup.com/125217/Cooler...PU_Cooler.html
#232 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=8413
![]() |
#233 |
|
Vec milion puta prozvakano ali pitanje : dali taj hyper 212 moze hladiti Q6600 na 3.0 pri 1.3 V na nekim normalnim temperaturama ( mpozda cak i vece frekvencije pri vecem naponu) ili da ipak trazim nesto jace ?
#236 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#237 |
|
#238 |
3.14zda ®
|
Samo sam čekao da se javi neki kokošar i upeca na kost ![]() 1.SS je sa otkopčanim ventilatorom. Ostala 3 su u nekim drugim situacijama, 1 sa Q9550 @ 3.82GHz sa uključenim ventom, a druga 2 sa QX9650 pri laganom OC-u. A ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 27.06.2010. u 13:25. |
![]() |
![]() |
#240 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne vjerujem kao što rekoh. Ne vidi se koliko si dugo vrtio prime, tj vidi se - niti minutu. Možeš sada početi svoju standardnu priču, ali laž je reći da sa 1.2V sa kvadom bez venta da temp. mogu biti ispod 70 stupnjeva. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|