|
![]() |
#212 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
prvi put cujem za taj DD+ čip? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
U principu, nikakve znacajne razlike nema. Ako ti zaista treba mogucnost dekodiranja Dolby True HD i DTS-HD streamova onda trebas DD+. U svemu ostalom DD i DD+ cipovi su identicni. DD je trebao odmah biti DD+ ali izgleda da je Realtek nesto shebao prilikom dizajniranja cipa i ispravio u slijedecoj reviziji koju je nazvao DD+. Mede8er je, kad se pojavio, u specifikacijama imao Dolby True HD i DTS-HD - "under development", sto bi znacilo da bi nova revizija firmwarea trebala donijeti podrsku za iste. Na kraju se ispostavilo da je to nemoguce posto je stvar cipa. Zato sada u nove unite i stavljaju DD+ cip. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
El Mattador
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Normalno da su preskupi...ako ti ne treba mreža i mogućnost ugradnje diska i ostale stvarčice koje wdtv-u fale |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
To LIVE u imenu te dođe još 200kn, tj već si cijenom vrlo blizu preostala 2 uređaja http://www.links.hr/index.php?option...kl=363.000.014 Edit: postoji i mogućnost da se jedan od USB konektora iskoristi za LAN preko usb-to-lan adaptera sa neslužbenim firmware-om, al to opet diže cijenu Zadnje izmijenjeno od: segregator. 05.11.2010. u 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
PizzoZder
|
A ne. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Administrator
|
Došao i mini Mede8er - MED400x http://hdtelevizija.com/2010/11/27/p...ede8er-modela/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
|
Citiraj:
Moram priznati da sam više očekivao od N standarda. -- Vidio sam sad da si na wifi-G. Ja imam linksys gigabitni N router i nisam zadovoljan brzinom wifi prijenosa zato jer je ista kao sto sam imao sa speedtouch na G standardu. -- Stavio sam v4b4 firmwarea i neće da play-a neke flacove koji rade na wdtv. Generalno sam zadovoljan sa uređajem, ali mi se wdtv live čini kompletniji. Jedina mana je što nema mogućnost ugradnje diska, ali to su riješili sa wd tv live hub modelom sa ugrađenim 2.5" diskom od 1tb. Zadnje izmijenjeno od: mdodig. 28.11.2010. u 11:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
čak se ni cijena ne zna..no bude li više od 800kn neće bit hit kao 500-tka... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
El Mattador
|
Konacno je izisao novi V4 firmware. Na sluzbenim stranicama jos nema obavijesti ali stigao je newsletter sa download linkovima. Evo sadrzaj cijelog newslettera: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
|
Mogu odmah potvrditi da mi neki filmovi nisu radili sa v4beta5 i da nakon upgradea rade. Male promjene u dizajnu menija, ali onako površinski je sve to isto kao i u beti. Još treba isprobati wifi da li radi štagod brže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Stavio novi firmware 4 u Mede(8) 500
Stavio novi firmware 4 I nastao mrak!? Vratio sam ili stavio v. 3.4 koji sam prvo našao na mreži. Ne znam jesam li ga već ranije imao ili sam imao v. 3. Sada radi ali nikao na Internet radio. Postavke su tako jednostavne pa me sram pitati u čemu griješim! Dođe ipak na kraju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Administrator
|
Prati daljnje upute, i meni je zaštekao pa sam moram napraviti upgrade bootloadera: Malo su zasrali stvar s ovim svime, vidi da dosta ekipe ima problema. Da, obavezno napravi format sticka s ovim HP programom, iskopčaj HDMI kabel prije flashanja (upotrijebi composit priključak). For those who are having problems with the update The reason that the install is not working is that the Bootloader did not update FIX 1) download http://www.chip.de/downloads/HP-USB-..._23418669.html 2) Use the utility to formatt your USB Flash Drive to FAT32 3) Install the firmware again 4) If the above does not work please try another USB Flash Drive If the above does not work for med500X then try the following MED500X ONLY Pls try a few times and if it still does not update the bootloader then you will need to do the 17L Bootloader Patch procedure http://www.mede8er.org/public_beta/0...ader_patch.zip Instructions for updating from Bootloader 17L a) Download 0017L_bootloader_patch.zip b) Unzip the file 0017L_bootloader_patch.zip and you will find 2 files inside. install.img and install.dat c) Copy these files to the root of a USB drive d) Install via Emergency Procedure. --- On the first stage you will see the patch install on the screen --- then the Mede8er will reboot --- Next you will see BETA2 install on screen and a yellow box after half of progression bar stating it has to reboot --- then another reboot --- then again it starts to install BETA2 and finishes with install complete and reboots THE PROCESS IS NOT COMPLETE SO PLEASE CARRY ON e) Delete the two files install.dat / install.img on the USB stick f) Unrar/Unzip the file (Depends on your requrement) MED500X_V4_INC_HD_AUDIO_25Jan2011 or and copy the install.img to the root of the USB stick. g) Update the Mede8er in the normal way via Emergency procedure Please be patient as the update from 17L is much longer that the normal firmware update. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx INFO UPDATE 28 Jan2011 If you have tried all the above and only get the E8E loading screen then we suggest you use V4BETA5 as a Bootloader updater. Some users have noted that unplugging the HDMI cable before the update process and using the Composite Output (yellow) worked for them ---- so this is something also worth trying. Step 1 We suggest you first format your USB Stick with this utility http://www.chip.de/downloads/HP-USB-..._23418669.html Step2 Important -- you must first install V4BETA5 USE THE EMERGENCY INSTALLATION PROCEDURE ONLY http://www.mede8er.org/public_beta/M...ember_2010.zip After installation check that the Mede8er is working correctly then reboot and go to Step 3. If the V4BETA5 did not install correctly we suggest your re download the firmware and use another USB Stick and start off at Step1 Step3 Install V4 USE THE EMERGENCY INSTALLATION PROCEDURE ONLY MED500X Recommended for users who use HDMI audio http://www.mede8er.org/beta/Firmware..._25Jan2011.zip Recommended for users who use SPDIF audio http://www.mede8er.org/beta/Firmware..._25Jan2011.zip xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Update the Mede8er in the normal way via Emergency procedure xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx MED500X_V4_NO_HD_AUDIO_25Jan2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Registered User
|
Hvala TOR
Dodao bih slijedi polako i bez žurbe. Program za format stick je na njemačkim stranicama. Malo me šetalo, ali sam ipak pogodio gdje skinuti. Točniju adresu nisam zapisao. Za skidanje pacha stranica koju si ponudio je zauzeta nekakvim gušterom trgovcem a našao sma jednu stranicu na grčkom, no lijepo se vidi gdje skinuti pach. http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1265569 Kada ga se ugradi dobijes se ulaz kao nakon normalnog ubacivanja programa - e sad, nisam gotov - piše da to nije gotovo već ponovno očistiti stick i tek tada ubaciti novi firmware. Nadam s eda će sve biti u redu. Da skinuo sam HDMI kabl i radim s običnim trožilnim comp. Još jednom hvala! TOR - zsusek Završio! I radio radi! Mislim Internet radio. Možda malo šepa, nije kao prije, ali i ranije je bilo slabijih dana. Pod stanice se nije ništa usnimilo ali jest pod traži. Od našig stanica , od tri dvije sam uspio staviti (samo te i slušam ponekad - iz grada gdje jesam i dvije gdje sam živio. Sad da pogledam ostalo. Pod žanrovima nije baš išlo kao prije, ali valjda će se popraviti. Tako pod klasika nisam dobio ništa. Ostalo nisam tražio. Sada zvuk malo škripi, no toga je bilo uvijek. Bog Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.06.2011. u 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Registered User
|
Kako se logirati na vlastiti PC?
Kako se logirati na vlastiti PC Iz računala (Windows 7) vidim „utrobu“ Med8era i mogu kopirati datoteke, ali ako iz Med8era želim vidjeti PC – a ne bih htio kopirati ono što već imam u mreži – računalu – onda me Med8er pita za ime i zaporku. Ne znam što bih upisao. Nije prošlo ništa čega sam se sjetio. Poruka: Logiranje palo. Na računalu sam podesio neke odrednice „da dijelim sa svima“ – ako je to to? ffice ![]() Što upisati i gdje to odrediti? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Jedino sto sam "napravio" novog Usera na racunalu i dodijelio mu admin ovlasti, a windowsi mi se dizu s drugog tako da ne moram svaku put tipkati username i password, kako zelis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Banned
Datum registracije: May 2011
|
koja je zadnja verzija fw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
sta se ovdje nista vise ne pise? jel valja uredjaj sto? Vidim da je dosao nasljednik njegov koji vrti i torrente i sve, a posto bih prodao HTPC uzeo bi nesto takvo da mogu radit slicno ko na kompu... PO meni je malo bolji od WD live-a ?? ubaci se i HDD unutra kojeg imam iz HTPCa i bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ti HTPC vrti sve što hoćeš, nemaš potrebe za nabavkom media playera. Kakav HTPC uopće imaš?
![]() |
#237 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Da ali se nikako ne moze mjeriti po jednostavnosti. Ja sam isto tako prodao HTPC (XBMC) i uzeo WDTV live jer sam skuzio da mi to uopce ne treba u zivotu. Dopizdili mi fanartovi, katalogizacija i ostale opsesije. Na kraju krajeva sve sto zelim je pogledati film. 4TB multimedije u racunalu, mrezni kabel kroz zid do boravka, daljinski sa 4 tipke i vozi. Sad ga cak i zena koristi samostalno. Za neke je stvari i magarac bolji od konja.
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
htpc mi je asrock 785gmh sa athlonom x240, scythe shuriken, 4gige rama, 500gb harda i to sve u antec fusion remote kucistu spojeno na panu 42g20es .. treba mi lova, a taman mi ta razlika u cijeni pase, imam laptop sa strane tako da mi je ovo sasvim dosta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Ja se uopće ne zamaram sa fanartovima jer mi to sve radi automatski, mogu browsat na plazmi, šetat po youtube, vimeo i sličnim servisima jer pluginova zbilja ima više nego čovjek stign pogledat, i što je najvažnije...fleksibilnost...nijedan media player ne podržava toliko formata kao HTPC (i one koji će tek doći) Cijena isto usporediva, uzeo sam Asrock ploču sa bobcatom za 750kn, dodao kućište za 300kn, 2gb rama i neki stari 200gb disk sam već imao, i eto HTPC (i mala Lenovo bežična tastatura kao daljinac) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|