|
![]() |
#211 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
došlo ![]() http://www.links.hr/index.php?option...egorija=052635 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da ne otvaram novu temu postavit cu tu upit pa ako netko ima kakve informacije može slobodno podijeliti. Dal ima gdje nabaviti ili naručiti u hr Lian LI PC-8FIB. Raspitivao sam se nekoliko lokacija i nisam ništa uspio srediti, bilo je u oprić informatici ali oni imaju nekih problema s nabavkom na caseking tako mi je i to otpalo. Ja sam svoje nabavio vani i super sam zadovoljan s njim ali sad mi treba još jedno a nisam u prilici sad to nabavljat vani. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Banned
Datum registracije: Nov 2010
|
kolko se ja sjecam bilo ga je u linxu,pa sad pitaj tamo možda još uvjek imaju ili su ga možda u mogućnosti nabavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ti to pričaš ovako iz glave ili si vidio neki sličan model. Koliko ja znam ovaj model nikad nije bio dostupan u linksu, oni imaju nekoliko Lian Li kućišta međutim nemaju ništa od novih modela. Za naručivanje sam im se obraćao međutim nije moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.607.105 Ugly SOB ali bar ne bliješti toliko i nije kičasto.
![]() |
![]() |
#216 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam da li dosad spomenut novi Lian Li modelčić - PC-V2120X: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MSRP: ~500$ Čini mi se da ih je netko jako naljutio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Valar morghulis
Datum registracije: Dec 2007
|
Baš sam nedavno vidio to kućište na njihovim stranicama. Funkcionalnošću i kvalitetom izrade, imho najbolji full tower, naravno i cijena je u skladu s tim. Čisto sumnjam da ćemo ga vidjeti kod nas.
![]() |
#219 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I opet se u taj Lian Li ne može staviti e-ATX ploča -.- (makar gledam na slikama, nije li to e-ATX ploča unutra?) Ne kužim koliki je problem tako nešto napraviti... Inače, kučište kao i svako X/Tyr serije - ![]() Najbolja kučišta u svojoj kategoriji.
![]() |
#221 |
|
dh41400 je kopirao ovako: - Support ATX/Micro-ATX/HPTX motherboards Znači ipak podržava. Fino. Još imam traume od Tyra X1000 koji ne podržava e-ATX pa sam morao pogled baciti na Tyr X-2000 koji pak podržava i kojeg planiram kupiti čim se maknem iz ovako financijski stegnutog mjeseca u koje mi je i registracija i štošta drugo ![]() Makar sad i ovaj PC-V2120X upada u kalkulacije ![]()
![]() |
#223 |
Valar morghulis
Datum registracije: Dec 2007
|
Je, vidio sam da je dh41400 kopirao bez e-ATX, ali i link je gore u postu pa sam mislio pa mi je bilo čudno da to previdiš ![]() A i prilično je logično da će ploča podržavati e-ATX ako podržava HPTX ![]() EDIT: spor sam ![]()
![]() |
#224 | |
|
Citiraj:
Ma, moj bed, nisam skužio da piše HPTX, na to obično nitko ne obrača pažnju. Logično ako podržava takvog monstruma podržava i e-ATX ![]() Inače, što se tiće odluke, neznam, ovaj mi je privlačan, ali X2000 ima 6 hot-swapova, bolji propuh, najviše zbog toga što nema nikakvih kaveza ispred ploče, nego su ploča i komponente odmah iza prednja 3 venta, a kavezi za diskovlje ispod svega, u svom odjeljku. To mi se najviše svidjelo, takav ne-klasičan raspored. Jedini minus je što je napajanje gore, no preko toga lako pređem ![]()
![]() |
![]() |
#225 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#226 | |
|
Citiraj:
Pred mjesec-dva sam mailao Links dali su u mogučnosti nabaviti, tada su rekli da nisu, neznam kakva je sad situacija. E-bay ili neki comp-shopovi jesu jedna solucija ali toliki paket bi carina sigurno otvarala i udarila PDV na to. U Opriću su rekli da za sad nisu više u mogučnosti nabavljati ali da će poslije Nove Godine ponovo pokušati sa onim večim naruđbama. Za sad mi se ne žuri, čekam i ja prvi ili drugi mjesec pa ću vidjeti, previše mi je izdataka oko faksa, kuće i auta u 11. i 12. mjesecu, hvala Bogu pa smo na poslu dobili riješenje o dodatku na složenost poslova pa će plaća ići 10ak % gore ![]()
![]() |
![]() |
#227 | |||
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() U njega gore bi tako fino stao jedna 3x120 mm radijator ![]() Citiraj:
![]() Ono što mi odmah zapinje za oko je jednostavan layout iznutra kod V serije, ali opet to je opet drukčije od onoga što je tebi zapelo za oko u Tyru ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kuciste je zvijer po dizajnu, kvaliteti, funkcionalnosti. Ali neshvacam kako neko moze prijeci preko toga da kada ubacuje dvd u pogon mora otvoriti "vrata". Jos gora stvar ako je kuciste sa desne strane korisnika. Bez te "gluposti" bilo bi idealno kuciste IMHO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Señor Audiophile
|
Upravo u tome i je caka ... kada se zatvore vratašca, širenje buke (prema naprijed) usisnih ventova osjetno se smanjuje. Na ovo sam se gotovo naviknuo na Antecu i razlika se po noći doista osjeti ![]() A i one lampice naprijed na potenciometrima i HDD indikatorima se ni ne primjećuju, dok sa otvorenim "vratima" svijetli cijela soba ... vrlo iritantno dok gledam film. BTW ima Lian hrpu kućišta bez vratašca, ali iskreno uvijek bi izabrao vratašca, pogotovo kod ovako kvalitetnih kućišta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Zašto bi bila glupost ili problem? Kaj ubacuješ optički medij svakih 15s da ti to smeta? Meni je recimo to odlično. A vezano za vrata i smijer otvaranja, ako moj stari CoolerMaster Cavalier od 500kn nudi mogućnost biranja smijera otvaranja vrata onda valjda nudi i taj LianLi.
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Šta ja znam, nije ništa revolucionarno na njemu Nema rupe ni gore ni dolje za radijatore ( dakle kupac takve kante će sigurno imati zvjerinjak od komponenti koje treba propisno i ohladiti ) i sad ja trebam ispiliti pola kućišta da to bude to ... ccc .... lako je rupe zatvoriti i dampirati, ali nije baš dobro kad moraš piliti po kanti od 2k kn da napraviš iste ... CM 690 Advanced je svjetsko čudo glede mogućnosti i kombinacija , tako treba svaka kanta biti iskoristiva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
|
![]() |
#235 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
A ovaj lijanli, kao i svi ostali, sitnicama do savršenstva, iako ovaj moze poslužiti kao zimski ormar ![]() Nadam se u skoroj budučnosti valjda ce se nači jedan od common modela "in me kasa"
![]() |
![]() |
#236 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Naravno , svakome treba nešto drugo, i sva sreća da postoji dremel i ostale stvarčice... A ovaj ormar stvarno treba napuniti, nije to lako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo još jedan video o PC-V2120: http://www.youtube.com/watch?v=nqnu5J0QczY |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
|
Lian Li Announces New Tyr PC-X500FX Chassis
Još jedan ljepotan iz Lian Li tvornice, nasljednik modela X500. Citiraj:
http://www.techpowerup.com/136013/Li...X-Chassis.html
![]() |
![]() |
#240 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ali ovo, e ovo mi se sviđa ![]() Moj ukus ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|