|
![]() |
#211 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Đubre dovrši moba, shield, full heal i udri u borbu ^^ Hvala Bogu, imal je manje mane od mene, pa je dobil po piksi ... ALI - đubretara idem gankat i majstor se skoro izvuće ![]() S druge strane - naj simpa mi je ekipa koja ne digne shield i misli da se može healat - LOL, protiv Shamana ^^ |
|
![]() |
![]() |
#212 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mogel sam samo stajat i gledat jer su svi puno puno veći level od mene i štekalo je za poludit. Latencija je bila oko 7800ms. Trebam prvo nabildat level pa ćemo onda u boj. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Dobro nije ta munchkinska klasa priest. ako se ne vrama paladini dobiju shield dosta kasno, za razliku od priesta koji ga ima na početku. Za z3D: postoji, možeš nekog ko je nedavno kupio igru užicati 10 guest-pass |
|
![]() |
![]() |
#215 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Transkript razgovora sa kolegom iz Splita nakon što se ulogirao u 3 ujutro (BTW kolega je ostao 6 dana bez accounta jer su mu popalili pass, on misli preko jednog od modova. lvl 59 hunter sa hrpom golda i onda izgubi account... sva sreća "novi vlasnik" nije napravio nikakvo sranje): Frend: "Jesi čuo šta blizzard radi? Sad u svakoj pošiljci dolaze dva 10 day guest pass" Ja: "Nice" F:"Ma šta nice!! Jadni ljudi majke ti! Pogle kaj se nama dogodilo" No comment necessary ![]() |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj sam ja ćorav il nigdje ne vidim dva puta po 10-dana??? @ elven daj se javi da se nađemo za kutije. |
![]() |
![]() |
#217 | |
Premium
|
Citiraj:
evo javljam se ![]() |
|
![]() |
![]() |
#218 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Za Palija je kljucno da prije healanja pukne jednu od svojih fora koja mu daje immunity na dmg za neko vrijeme (blessing of protection, itd). Naravno, silence je uvijek gadan. No, plate oklop, svi ti abilityi, healanje, itd rezultira ja mislim najvecom zilavosti u igri. Kada se zgine u instanceu uvijek sam daleko zadnji koji pada a igram retribution paladina sa 2h oruzjem, ne mac/stit kombo..... (nije da je to utjeha ali ipak)
![]() |
#219 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ovaj build znaći da nema talent pointa bitnim stvarima ala +5% extra mane, nema 2h weapona isl... S druge strane - mogu se healat bez cast timea + ( kad svi pontovi sjednu na mijesto na lvl 58 ) 100% crit chance za cca 1500 dmg Earth Shock ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#220 |
PC Ekspert
|
tako treba ![]() ja sam pak za palija jak u dmgu jer sam sve podredio crit hitovima (agility mi je nabildan kolko god mogu nac opremu) no isto tako sam popunio sve defanzivne spike koje rade sa 2h weap (parry, itd). ostatak pointa ce otici na one spike za hilanje (crit heal a dobis manu nazaj) i mislim da bu full ok. iako, nije da ne koristim i stit tu i tamo - za neke stvari je to vrlo zgodno. malo me jedino muci kaj mi jedan level nije dovoljan da dignem sva oruzja na maks skill (koristim sva - unarmed, 1h sword, 2h sword, 1h axe, 2h axe, 1h mace, 2h mace i polearm - znam da je overkill ali nek se nadje (iako osobno volim jedino macheve)).
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
VELIKI CUT ne prodaje vise....evo sad mi javio.......reko da mu se ne da za 2 mjeseca ponovno zapocimat... LOL
- Po ledjima pendrek prasi, naprijed nasi, naprijed nasi... - Zadnje izmijenjeno od: brunovidovic. 17.05.2005. u 17:52. |
![]() |
![]() |
#223 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Tip je na black listi sa svojim lvl 60 likovima u Suzi i Gank the Paladins. Have a nice day ![]() |
|
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
kolko ja znam neki je tip (hrvat), od mog jednog pozninika bas na agamaganu kupio lika za 1500 kuna
#225 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
Taj koji je dao 1500 kn za lika jos nije evoluirao. quit life. k. tnx.
#226 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ja sam svoga lika lvl 38 paladina prodao za 400kn. uzmimo u obzir jos da nije moguce prodati samo jednog lika nego moras ih prodati sve koje imas. jer se neprodaju likovi nego tvoj account sa njima ili bez njih. account sam po sebi nema vrijednost jer nakon sto se istrosi besplatnih mjesec dana jako tesko ga mozes prodati buduci da kupac mora placati u startu dodatnu preplatu ako zeli igrati. na e-bayu se vec od americke verzije prodaju max lvl 60 likovi po defektnim ciframa $$$$. doduse ameri i neki europljani su defektni i mozda kupuju. buduci da je wow koliko god bozanstven samo igra i petogodisnjak i glupi kinez i rus mogu dogurati do lika lvl 60 bez problema sve sto je potrebno je vrijeme. vrijeme koje wow uzima je ogromno za 500h igranja nisi nigdje a to je vec par mjeseci za racunalom bez suncevnog svijetla. pa je posteno da se accountovi prodavaju za vece sume nije do lika stari nego do vremena utrosenog. znaci naprimjer poceo sam 1.1.2004 prodao 1.1.2005 12mjeseci x preplata po mjesecu = oko 240 eura zaboravio sam vise. to je posteno
![]() |
#227 |
Premium
|
da je mene neko pito bi li dao 2500 soma za dobrog lika a da netrebam igrat 3 mjeseca odma bi dao....mozda zato sto sam vecniu toga isprobo i vidio...ali izgubio sam ja fakin 3 mjeseca zivota...boli me kad pomislim... NEgo ajmo na ozbiljne teme...jel vi imat tamo na agamaganu nestasicu priestova?
#228 |
PC Ekspert
|
Kupovina i prodaja likova je po meni totalna katastrofa no ipak ne tolika koliko kupovanje opreme za pravi novac... No sve skupa JADNO.
#229 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Hebo vas wow W3 je ono što nam treba zakon je a i ne izaziva bolest s traumatskim posljedicama kao WOW ja kad čujem što ljudi sebi rade radi te igre zgrozim se ![]() Tipa ne izlaze iz kuće po 2-3mj bolesno... Enivej do WOW-a sam mislio da su Gaming ovisnici bolesnoće koje su izmislili Latin i novinari ali sada u novije vrijeme kužim da to nije baš tako.. ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Kod nas je stvar ipak umjerenija ![]() A kaj se tiće Latina i ekipe - nemoj me nasmijavati. To je ko da ja napravim stručni esej o starom zavijetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#231 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#232 |
Premium
|
ma mene i dalje boli jako samo kad pomislim na svo potroseno vrijeme...jako ![]()
#234 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ljudi sorry kaj dizem temu ali stvarno sam lud...... najprije cekam vise od mjesec dana da dojdem do igre, a onda kad ju napokon kupim i platim ne bas malu svotu nemogu ni pocet igrat jer satima nemogu uopce doc do stranice da napravim accaunt jer se europski server ocito srusio..... ocekivao sam da je blizzard sredio bar neke osnovne stvari do sad ali im ocito puca k**** naravno server za amere radi ko urica..... stoka |
![]() |
![]() |
#235 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
WWWHHOOOOO THERE BIG FELA ^^ Kaj misliš kak je nama bilo kaj smo među prvima kupili igru i 2 dana čekali da se digne acc server ![]() Dogodi im se i ne mogu reći da je Blizz dobar u customer relations dijelu .... Samo se malko smiri - uskoro češ ti klat diljem Durotara ili Dark Shore-a ![]() I zapamti - WoW je bolji nakon treće pive ![]() |
|
![]() |
![]() |
#237 |
Registered User
Datum registracije: May 2005
|
ja bi ga igral al nema se para za original a na unofficial mi se ne da |
![]() |
![]() |
#238 |
Premium
|
@Paske nasao sam napokon malo vremena da zaigram wow, nije lose obecava ![]() nego gdje te ja mogu nac? i kak mogu uci u onaj guild u kojem si ti. moram jos prolistat manual da skuzim kak to radi |
![]() |
![]() |
#239 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
wispaj da te ubaci : Bullrock,Fish,Cro,Prcimrav ( leader ) |
|
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
ok probat cu se javit nekom...... malo sam kopao po onim chat opcijama i nisam ih bas skuzio, cim mi malo popusti guzva na poslu bacam se na manual |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|