|
![]() |
#211 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koju ? ![]() System Restore i Backup mi je podešen na 3 dana, pa me podsjeti ![]()
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Za mene su firmwarei ko i biosi - svetinja! Dok radi sve, ne želim ni znati da postoji 17 novih verzija niti me to dira. Za mene je ovaj novi fw bio MUST, za tebe je izgleda potpuno nepotreban. Danas navečer piva i uživanje u filmovima. Je klinac, bosance bum gledal..ali opet piva, i stari firmware u njoj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
fala qurcu sad sve radi ! samo sto sad vise neam filmova za pogledat ![]() btw ja sam namjerno flasho preko updatea...pravim se neki put da sam noob. jebiga, kako bi inace prodavali onu tu spravu da je namjenjena power userima ? e sad na pivu. ![]()
![]() |
#214 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ne mogu naći po topicu; da li postoji mogućnost bežičnog povezivanja uređaja na kućnu mrežu? sa usb karticom ili ako ne ide, sa wifi ap povezanim preko lana? drugo pitanje: da ne otvaram novi topic, što mislite o ovom uređaju? verbatim wlan media centar hvala na odg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Premium
|
Imaš na ovom forumu smo komentirali dotični uređaj, doduše ne previše. Meni se ne dopada jer je velik ![]() WDTV denem u đep skup s 16GB stikom i odem kam god oćem žnjim ![]()
![]() |
#217 |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Čitao sam na jednom mjestu da je čovjek izgubio hrvatske dijakritičke znakove (čćžšđ), nakon ubacivanja novog (zadnjeg) firmwarea "1.01.11" (11/16/09). ![]() Jel vi sa novim fmw-om imate problema, jer sam vidio u postovima ispred samo hvalospjeve za isti. P.S. Zapravo je izgubio samo kvačice sa (ćčšđž) pa dobije (ccsdz) Zadnje izmijenjeno od: chvarko. 19.11.2009. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Inače, dotični dolazi u 2 ukusa: sa hardom od 500Gb i 1Tb. Razlika između njih je nekih 300kn (1500:1800kn)
![]() |
![]() |
#220 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Može li WDTV Live pogoniti kakav torrent klijent i može li se preko mreže pristupati disku priključenom na USB utor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo i kod mene novosti, uzeo prije par dana WDTV live i super sam zadovoljan. Namjestio share sa win 7 bez većih problema, ma mali radi odlično... prije sam imao HTPC i mogu slobodno reći da mi je slika primjetno bolja (mkv 720-1080p). Flashao sam preko neta novi FW sve je mali sam napravio, slova šđčćž rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Beaker
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
Baš upalih uređaj, rekoh da pogledam film kad ono odmah mi veli - new firmware, do you want to download it and install it. Reko da da, sve napravio začas, i dela i dalje bez beda ![]()
![]() |
#230 |
Registered User
|
Pozdrav ,da li je neko imao prilike da isproba asusov player http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=sPkRGUeRrpiVYl5K ,razmisljam izmedju njega i WDTVa. TNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Uzeo bih ovo pa me zanima jedna stvar.Dakle kad ga spojim WLANom na kucnu mrezu i prelistavam filmove, jel ima mogucnost thumbnaila ko na recimo media browser dodatku za win MC? ono, da mi pise sve o filmu, glumci, radnja, cover od DVD-a ili ista slicno media browseru, htio bi to slozit starcima pa da im sve lijepo pise (ma da ne znaju bogzna sto engleski, ali...), i da, dal je wlan konekcija sa prizemlja na drugi kat dostatna za potegnut 720p film sa SE555 na koji je usbom spojen externi HDD, ili da radije bubnem disk od terabajta sebi dole u HTPC i drzim ga upaljenim nonstop (HTPC je spojen na SE555 kablom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel ima netko da koristi WDTVLive s auniverzalnim dlajinskim tipa Logitech Harmony ili nesto drugo/slicno ???
![]() |
#233 |
Premium
|
Harmony 895 i Harmony 900. Izabrao iz izbornika, i sve dela, nisam ni morao programirati - doduše jedino se nalazi pod Media Center. Srećom, ja sam is prve išao na Media Centar - po mojoj logici pa sam odmah našao, a čitam po drugim forumim da se ekipa dosta mučila ^^ tražeći, a nikom nije palo napamet da bi se nalazilo pod Media Center ![]()
![]() |
#234 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Super onda, imam Harmony 890 pa ce dobor doci da se rjesim jos jednog daljinskg ![]() ![]()
![]() |
#235 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
meni je nakon restarta i upgrade firmwarea prestala radit mreza. jednostavno nakon 20 sekundi se hardreseta sam od sebe. cim usb D-LINK 140 (koji je radio i piše na official siteu da radi) gurnem unutra ![]() pljunem lovu za stik koji je radio..a nista, vracam stari firmware i zrtvujem "da vidim foldere posherane na win7"... jebiga, kompromis.
![]() |
#236 |
Premium
|
Ako koga zanima, ja i dalje vodim temu ovdje, doduše ekipa je nešto štura: http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...3#post17483273
![]() |
#237 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisam ni ja odolio, pa zamjenio stari wd tv s Live verzijom (ako koga zanima, budem prodavao stari pa...) naravno, odmah je išao gore novi FW i nakon kraće zajebancije proradio share, no s obzirom kakao sam i na koji način sherao kompove u cijeloj mreži, prava pristupa, lokalne police za svakog korisnika - još je i prošlo prilično bezbolno. Da, slika je bolja nego s HTPC-a, a i zvuk je prilično bolji od ovih integriranih riješenja po pločama. Doduše, nisam se nikada zamarao s zasebnim audio karticama pa ne mogu neku usporedbu povući, no ove integruše s optičkim izlazima na MBO se mogu sakriti (uređaj mi je priključen na cambridge soundworks dtt3500 digital i osjeti se prilična razlika). Jedino me živcira malo ovaj zoom, ok - uanprijedili su ga u odnosu na stari model no nakon 2x zuma, taman kad treba još 2cm skinuti on napravi onaj veliki skok i sjebe sve...ali ajd, s time se može živjeti. Jedino nisam stigao probati (niti mogu) recimo strimati s BR optičkog pogona s računala u mreži. Da ne kopam sad - netko naletio na to? Pretpostavljam da ide bez problem, kao i kada je u pitanju DVD -rom. Zadnje izmijenjeno od: tor. 24.11.2009. u 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
owned ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |