|
![]() |
#211 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Registered User
|
Državni inspektorat Republike Hrvatske |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
postojali su i jaci likovi na rijecima od tebe pa nisu vidjeli novce sa takvim stavom.. vidim da si gore napisao da si prijavio tako da je to najbolje sta sad mozes napraviti... i btw.kome si prijavio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Registered User
|
U svakom slucaju je to najpametnije, ali ja ne sumnjam da cu ja dobiti novce ili robu! Ali mi se gadi iz dna duse laz, pravljenje nekog glupim itd... A vjeruj mi da ja nisam jedan od onih koji ostaju samo na rijecima, i da... ja tamo necu ici po novce... nego po osobnu zadovoljstinu! Napravit cu takvu scen pred svim da ce u zemlju propast! A ako krene na mene(dao bog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sa ovakvim "mrcina sam, ubit cu ga" istupom ja zapravo sada prvi put skoro da navijam za g. Tubića. Nerijeseno, ajde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Registered User
|
Prvo... ovo "ubit cu ga" ja nikad nisam rekao, niti sam ikad prijetio zivotu Tubića! To je protuzakonito! Imas slobodnu vollju da "navijas" za koga god ti zelis! ALi to ne mjenja stvari! A sa nekim tko nepostuje rijec, dogovor itd. se nemoze razgovarati kad ti takva osoba laze u lice! Ti konju mozes pricati tri dana i on nece shvatit sto ti zelis, jednostavno takvi ljudi ne razumiju civilizirane nacine komunikacije... jer da razumiju, do svega ovog nebi ni doslo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma znam da je lik prevarant kakvog nema, i imas potpuno pravo ljutiti se, ali sa "Veliku gresku je napravio... Vjerovatno zadnju u zivotu! 190 + 105 kg.... gadna kombinacija za njega!!!" se ipak to ne radi, nemoj se spustati na njegov nivo ![]() Nadam se da ce se ipak brzo rijesiti sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
|
Imas pravo, ali to sam napisao u afekt... da je bio tu kad sam saznao da prema meni IPAK neide paket ... iako nakon sto je OBECAO PRIJE TRI DANA... SAD KAD SE SJETIM OPET BI MU MOGAO..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Co7. 14.09.2009. u 13:36. Razlog: EDIT: Nije mi to on javio nego sam ja zvao postu!!! Konj, opet bih cekao!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tubiću, mnogo si jadan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ovo je svaki put sve jadnije da ne moze gore od toga . . . ![]() Jebemu zaradio si tih 1600 kn i sad te netko yebe. Kad si dosad cekao, onda se strpi jos malo, kad si vec prijavio. Nikako mi nije jasno kako taj Hardveraj jos uvijek postoji.
![]() |
#223 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ni meni to nikako nije jasno, pa brate mili vec na ovom forumu se skupio prilican broj ljudi koji su prevareni na ovakav ili onakav nacin i da taj shop jos uvijek posluje, meni je to krajnje nepojmljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Tako dugo dok nadležne institucije na zatvore hardveraj bit će onih koji će nasjedati na fore. Uvijek će biti onih koji će se pomamit i kupovat na web shopu o kojem ništa ne znaju i nisu nigdje provjerili informacije o njegovom poslovanju. Pitanje je da li je itko od oštećenih svoj slučaj zaista prijavio na pravu adresu, jer sam vidio da je kod mnogih bijes popustio i odustali bi od prijave nakon što bi na neki način iskamčili lovu natrag ili dobili neki oblik kompenzacije.
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čovjek je dao prijavu DI-ju što je prava adresa za takve slučajeve. Vidjet ćemo hoće li od toga biti išta.
![]() |
#226 | ||||||||||
Registered User
|
|
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mislim da je covijek napravio sve sto je trebao. Prijavio inspektoratu, treba pricekati jos mjesec-dva dana, a onda put pod noge i u kucu doticnog. Jos da izleva 100-200kn nego 1600kn. Da mi inspektorat ne pomogne, bem ti, osobno kada bi ga nasao netko od nas dvoje nebi kuci isao stojeci... Ou i BTW ja sam relativno nizak i relativno lagan (samo 80kg)... :-/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() prijatelju potpuno te razumijem, ali zar ti zaista mislis da taj ima srama? pa covjek si je pola obitelji proglasio mrtvima, neznam sta bi mu trebao rec da se posrami.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma prezvakali smo to vec 100x kao deve. Kuzim da lik ima problema s zaduzivanjima i placanjem, ali ako se previse uguzis u to i jos i dalje krkas minus...ccc. I ja bih volio podici 175 kredita i da me zaboli kita tko ce ih vracati, ali onda bih bio kao draga nam domovina, zar ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ..ili sam u zadnje vrijeme gledal previše američkih filmova... ![]()
![]() |
![]() |
#232 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Manite se prijetnji preko neta,iz iskustva znam da ti veoma lako može doć doma kaznena prijava samo radi pisanja po netu.....istina ona se brzo sruši(imam otvoren wlan router,pol kvarta se spaja prek mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Znam da ima dobrih trgovina tog tipa, ali ja najviše volim "dođeš-vidiš-platiš-uzmeš" (naravno ak ti se svidi).I radi takvih poštenjačina kao što je dotični gospodin Tubić (ne govorim iz vlastitog iskustva), izgubio sam volju za takvim kupovanjem.
![]() |
#236 | |||||||||
Registered User
|
Evo sam da javim status prijave;
Prihvatili su prijavu, smatraju je osnovanom. Sada cekamo daljnji razvoj dogadjaja! Stay tuned ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ne bi vjerovali, a tako i doticni gospodin koji vara na veliko ljude vjerojatno ne vjeruje i smije se ljudima....ali inspektorat RADI i to radi kako treba. Ako su meni "stegnili" VIP koji je jos meni na kraju platio neke stvari....onda ce stegnit i tamo nekoga vlasnika tzv. on-line ducana. Sretno! No koliko vidim mogli ste se svi zajedno skupit, dati lovu i dignit privatnu tuzbu protiv doticnog......jos jednostavnije rijesenje jer shebao je i previse ljudi i sada se negdje svima smije dok ovo cita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
zanimljivo.. i ja sam isto cekao 2tj. na robu koju sam platio cca 4000kn. uvijek neki izgovori... inace to mi je bila prva kupnja kod njega.. za sad jedina zamjerka što sam cekao 2tje.
![]() |
#239 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Da se i ja nadovezem Doticni Darko Tubic mi je duzan malo manje od 50000Kn, jer smo bili kao "prijatelji" pa me dobro izradio, postovani gospodine (ako Vas se treba u opce tako oslovljavati ) Tubic, sve se prije ili poslije naplati, a i ja cu se isto tako naplatiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|