Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.08.2009., 14:46   #211
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Eh, kad se sjetim svojih riječi ljutnje i razočaranja nakon odlaska Modrića, Eduarda i Čarlija... Izgleda da Maminjova građevina na klimavim nogicama nakraju postane i njegovo remek dijelo. Maminjo i ekipo, ako za ništa - hvala za lijepših nogometnih 90 minuta u zadnje vrijeme. Ovakav Dinamo se stvarno isplati pratiti. Kapa dolje kupnji Moralesa koji bi prema prikazanom, strvarno mogao postati klasa - i to svijetska. Lijep je osjećaj napokon pitati se zašto ne ulazi i onaj drugi kvalitetni špic, a zakaj ne onaj dobar bek itd. Napokon izgledamo nekak, i mada smo igrali protiv prilično slabe momčadi i mada smo nezasluženo ispali iz LP od strane sterilnog bika, ovo stvarno vrijedi pratiti. Kad se dečki uigraju, kad Carlos pronađe novu karijeru u nekom sportu bez lopte a Maminjo nađe još jednog vanzemaljca (ili imigranta ), ovaj bi Dinamo mogao raditi čuda. Josh da malo više šuške ulože u rasplodni sustav kluba, pa da se rode neke nove, domaće nade... Uf.

PS. Ako slučajno nekim pukim sločajem, dakle potpuno slučajno, nenamjerno i slučajno, ovo čita uvaženi gospodin Štimac, skromno mu prilažem svoj skromni i nadasve slučajni prijedlog da ligu 16 proširi na ligu 17 ili 18, da i Dinamove rezerve imaju gdje dobit Ajduka.
Staro 21.08.2009., 14:58   #212
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Jebiga, ja jos uvijek ne kuzim zasto Red Bull nije automatski izbacen iz Lige Seljaka zbog razbijene glave sucu na njihovom terenu od njihovih navijaca...Dinamo bi dobio dozivotni izgon iz lige i kaznu od pet milijardi nekih deviza kojima se ta bagra u UEFi sluzi...seronje kapitalisticke.
Dizel je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.08.2009., 15:38   #213
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Jebiga, ja jos uvijek ne kuzim zasto Red Bull nije automatski izbacen iz Lige Seljaka zbog razbijene glave sucu na njihovom terenu od njihovih navijaca...Dinamo bi dobio dozivotni izgon iz lige i kaznu od pet milijardi nekih deviza kojima se ta bagra u UEFi sluzi...seronje kapitalisticke.
Reci cu ti samo da kada neki Talijan razbi nos prodavačici na placu to je incident. A kada neki Hrvat napravi nešto to je čisti balkanizam kojem nije mjesto u Europi.

Ekipa se žali na naše navijače, što rade po vani etc. A što su Englezi radili po Turskoj (iako im se vratilo). A što tek Englezi rade nakon svake tekme po Engleskoj. Razlika je što to nije na stadionu. Neka samo dobri režiseri ignoriraju sva ta komešanja, jer ima jedna dobra stara. Ako vičeš u šumi, a nitko ne čuje. da li si uopće vikao?

A sad natrag na nogomet. Nakon prespavane noći mogu reći da samo čekam sljedeću rutinski odrađenu (ali lijepu kao ovu nadam se) tekmu i onda me jako zanima ždrijeb. zaželio sam se dobrog nogometa.

Staro 21.08.2009., 15:44   #214
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Navodno je jucer tekma Dinamo Bukurest - Liberec 0:2 prekinuta zbog upada navijaca Dinama u teren. Rumunjska je to, EU, pa da vidimo sad kaznu.

Edit: Nasao http://www.index.hr/sport/clanak/uef...t-/446893.aspx

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 21.08.2009., 15:47   #215
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eto kako to rade civilizirani ljudi:
http://www.heartsfc.premiumtv.co.uk/...763701,00.html
Staro 21.08.2009., 15:54   #216
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Navodno je jucer tekma Dinamo Bukurest - Liberec 0:2 prekinuta zbog upada navijaca Dinama u teren. Rumunjska je to, EU, pa da vidimo sad kaznu.

Edit: Nasao http://www.index.hr/sport/clanak/uef...t-/446893.aspx
http://www.youtube.com/watch?v=0B2wlEucHB0
morph je offline  
Staro 21.08.2009., 15:55   #217
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ste vidjeli golčinu jučer, sa utakmice Levski - Debrecen 1:2? Bilo je nekih 35 metara. @0.40

">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
Gilbert5 je offline  
Staro 21.08.2009., 16:25   #218
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Eto kako to rade civilizirani ljudi:
http://www.heartsfc.premiumtv.co.uk/...763701,00.html
Pa dobro. Nikaj novo kaj se tiče nas i Škota. Isto kao sa Ircima!

Staro 25.08.2009., 23:27   #219
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Haha, Red Bullu Zidovi podrezali krilca

E da bar dodju kod nas u skupinu....
Dizel je offline  
Staro 25.08.2009., 23:57   #220
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Kobasičari su izborili Ligu prvaka, ko je ono srao da su papci?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je online  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2009., 07:33   #221
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

thedream je offline  
Staro 27.08.2009., 08:36   #222
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
da....imal bi Celtic shanse da nije bilo penala....
manki je offline  
Staro 27.08.2009., 08:49   #223
Jelc
Super Moderators

Čujem da je Kalinić već pobral žutanjka zbog simulacije...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je online  
Staro 27.08.2009., 09:08   #224
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor manki Pregled postova
da....imal bi Celtic shanse da nije bilo penala....
ja isto tako mislim

ali drago mi je da dudu nema straha nakon onakvog loma
V.I.P je offline  
Staro 27.08.2009., 09:14   #225
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Pročitao sam dosta osvrta na penal,pogotovo engleskih i škotskih,svi su složni da je klasa i da mu to nije trebalo,više hvale njegovu šutinu lijevicom kad je Boruc paradom skinuo,nego izboren penal na ovaj način,to je otočki mentalitet,ne moraš dati hattrick ali moraš bit fighter i poštenjačina.

Ipak s druge strane sjetimo se kakav cirkus je Rooney i CR9 radio,pa eto,nikom ništa,i jedan i drugi su i dalje - baje.

Mislim da ga je više bilo strah kontakta pa da se refleksno potepao,kontakta je bilo,ali nedovoljno za onako se polomiti,pao ja,kako kažu - kao instant replay.

Malkice ga je dotakao,vidi se na ESPN-u,ali slažem se i bez tog penala Celtic je momčad za 2. englesku ligu.Vrlo vrlo ograničena,agresivna ulična momčad, tipa Millwall ili Hull iz najgorih dana.
thedream je offline  
Staro 27.08.2009., 09:35   #226
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Teren je sjeban od koncerta, drenaža je uništena-trebalo bu dosta vremena da se to sredi...
al je zato koncert bija genijalan!!!

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline  
Staro 27.08.2009., 09:50   #227
Mad_Duke
Guest

Da, lik je trebao ustati, doci do suca i reci da nije bio penal.

Citiraj:
Čujem da je Kalinić već pobral žutanjka zbog simulacije...
Pa nisu ga bezveze i njegovi zvali Penalinić :P

Citiraj:
Autor AdmiralST Pregled postova
al je zato koncert bija genijalan!!!
Naravno, ako volis drugorazredni rock od strane uobrazenih iraca :P hehehehe

Staro 27.08.2009., 10:17   #228
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Pročitao sam dosta osvrta na penal,pogotovo engleskih i škotskih,svi su složni da je klasa i da mu to nije trebalo,više hvale njegovu šutinu lijevicom kad je Boruc paradom skinuo,nego izboren penal na ovaj način,to je otočki mentalitet,ne moraš dati hattrick ali moraš bit fighter i poštenjačina.

Ipak s druge strane sjetimo se kakav cirkus je Rooney i CR9 radio,pa eto,nikom ništa,i jedan i drugi su i dalje - baje.

Mislim da ga je više bilo strah kontakta pa da se refleksno potepao,kontakta je bilo,ali nedovoljno za onako se polomiti,pao ja,kako kažu - kao instant replay.

Malkice ga je dotakao,vidi se na ESPN-u,ali slažem se i bez tog penala Celtic je momčad za 2. englesku ligu.Vrlo vrlo ograničena,agresivna ulična momčad, tipa Millwall ili Hull iz najgorih dana.

...a tek Stiv Đerard
Dizel je offline  
Staro 27.08.2009., 10:24   #229
Jelc
Super Moderators

Danas je uzvratna tekma, škoti budu nabrijani i kobog bude startova za zatvor

Jelc je online  
Staro 27.08.2009., 10:29   #230
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ma on im je nacionalna ikona jbte,valjda iznad i bekema,pa kad on preskoči golmana,napravi salto i rastepe se,onda plače cijela nacija,već 100 puta viđeno licemjerje i rasizam čak,rekao bi ga,spram drugih nacionalnosti, ovdje je primjerice u našem slučaju Sun 10 puta napisao da je hrvat,da je brazilian-born, te da mu je taj tackle doslovce appalling,shocking,bla bla..cheating, ma mislim,to je nešto na što čovjek mora ostati smiren i imun.

Meni je primjerice kolonijalizam njihov unazad 700g vrlo shocking,pa se opet pitaju who are you? who are you? kad ih posjetiš..i ne znaju bi li smjestili Croatiaju kod Vijetnama ili kod Konga.

Mislim,glupo i komentirati,ali osobno mislim da mu to nije trebalo,mogao je pasti,priznati grešku,i namjerno promašiti penal,ili ga čak odbiti pucati i reći sucu da je pogriješio..mislim da bi bio heroj,ali očito to nema u sebi...bar zasad.
thedream je offline  
Staro 27.08.2009., 10:48   #231
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nisam nikad vidio Eduarda da simulira, ne znam što mu bi sinoć, meni se čini da je išao preskakati Boruca i da je pao. Mislio sam da će reći sucu da nije penal ili tak nešto, ali samo je uzeo loptu i dao gol, čudno. :/
timmy je offline  
Staro 27.08.2009., 11:05   #232
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
jedno je ne dati gol dok golman lezhi povrijedjen i namjerno fulati ili neka takva gesta, ali josh nikada nisam vidio da je netko namjerno ishao fulati penal ili sucu objashnjavati da ga nije bilo....
nogomet se igra radi golova i drago mi je da je Arsenal dobio i da je Eduardo zabio, jer nema toga shto vishe mrzim od onakvih startova Shkota u noge....pa sad makar pao (namjerno/sluchajno)....

pao je, sviran penal.....pa nije da se to dogadja samo jednom u 10 godina....to je stalna pojava i mozhesh ga j****....
kolko ih je Kalinic iznudio? velemajstor u glumi Inzaghi, CR.....to je svakodnevna pojava, jalni Englezi sad mogu pisati shto god hoce, jer brijem da ih je lagano prpa nadolazecih Hrvata, a isto su sranja pisali i prije kad smo igrali sa njima....
oni su sebi super i svi drugi su qurac i bijeda....tak je bilo i tak bu bilo...
manki je offline  
Staro 27.08.2009., 13:43   #233
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam vidio da je igrač išao objašnjavati sucu da nije bio penal.
Nogomet se igra radi navijača i radi same igre, pobjeda nije glavni razlog.
Simuliranje je stalna pojava slažem se.
Kalinić, Christina i Inzaghi me ne zanimaju, jer takve igrače ne volim. Čudi me zašto je to Eduardo napravio.
timmy je offline  
Staro 27.08.2009., 13:47   #234
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Da i meni je bilo čudno da je simulirao. hm...ali opet ako govore o tome da ima strah onaj, zbog ozljede, onda to ima smisla. Znam kako je to kad u mom slucaju neigraš nogomet 3-4 mjeseca, a kasnije i kad igraš bojiš se da ti netko nenaguzi zglob, i da se pozdraviš sa svime...

zato fingers up Dudu
Halos je offline  
Staro 27.08.2009., 13:51   #235
Jelc
Super Moderators

Mandžukić je isto maher za opast

Jelc je online  
Staro 27.08.2009., 14:05   #236
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Mandžukić je isto maher za opast
ja ipak mislim da je Srna jedan od jacih sto se padanja tice
V.I.P je offline  
Staro 27.08.2009., 14:10   #237
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Medulin Pregled postova

POTPIS KO KUČA (ć)!!

Ja mislim da je najjači u europi, kaj se padanja tiče...i dobar je u tome !
danc00 je offline  
Staro 27.08.2009., 14:11   #238
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Ja sam vidio da je igrač išao objašnjavati sucu da nije bio penal.
Nogomet se igra radi navijača i radi same igre, pobjeda nije glavni razlog.
Simuliranje je stalna pojava slažem se.
Kalinić, Christina i Inzaghi me ne zanimaju, jer takve igrače ne volim. Čudi me zašto je to Eduardo napravio.
Zato što nogomet nije radi navijača i radi same igre, nego je radi novca!

Staro 27.08.2009., 14:14   #239
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Medulin Pregled postova
I onda ima izraz lica kao da munogu amputiraju bez anestezije
Pa onda još malo šepa
Car.

Vidio sam negdje snimku frajer je isto tako pao, suđen je penal, a frajer se digne ode do suca i nešto mu kaže, a sudac promijeni odluku i sudi loptu za golmana. Možda je to ona situacija o kojoj Timmy priča.

Ipak, nisam to očekivao od Dudua
generic je online  
Staro 27.08.2009., 14:14   #240
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
i dobar je u tome !
znas kako neki ostaju poslije treninga vjezbat slobodne,penale... i on isto ostaje,samo ne radi slobodnih i penala....

editL:

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Zato što nogomet nije radi navijača i radi same igre, nego je radi novca!
a sta mislis od kuda novci dolaze?? ako nema navijaca nema niti love
V.I.P je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno