|
![]() |
#211 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Eh, kad se sjetim svojih riječi ljutnje i razočaranja nakon odlaska Modrića, Eduarda i Čarlija... Izgleda da Maminjova građevina na klimavim nogicama nakraju postane i njegovo remek dijelo. Maminjo i ekipo, ako za ništa - hvala za lijepših nogometnih 90 minuta u zadnje vrijeme. Ovakav Dinamo se stvarno isplati pratiti. Kapa dolje kupnji Moralesa koji bi prema prikazanom, strvarno mogao postati klasa - i to svijetska. Lijep je osjećaj napokon pitati se zašto ne ulazi i onaj drugi kvalitetni špic, a zakaj ne onaj dobar bek itd. Napokon izgledamo nekak, i mada smo igrali protiv prilično slabe momčadi i mada smo nezasluženo ispali iz LP od strane sterilnog bika, ovo stvarno vrijedi pratiti. Kad se dečki uigraju, kad Carlos pronađe novu karijeru u nekom sportu bez lopte a Maminjo nađe još jednog vanzemaljca (ili imigranta ![]() PS. Ako slučajno nekim pukim sločajem, dakle potpuno slučajno, nenamjerno i slučajno, ovo čita uvaženi gospodin Štimac, skromno mu prilažem svoj skromni i nadasve slučajni prijedlog da ligu 16 proširi na ligu 17 ili 18, da i Dinamove rezerve imaju gdje dobit Ajduka. ![]()
#212 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jebiga, ja jos uvijek ne kuzim zasto Red Bull nije automatski izbacen iz Lige Seljaka zbog razbijene glave sucu na njihovom terenu od njihovih navijaca...Dinamo bi dobio dozivotni izgon iz lige i kaznu od pet milijardi nekih deviza kojima se ta bagra u UEFi sluzi...seronje kapitalisticke. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Guest
|
Citiraj:
Ekipa se žali na naše navijače, što rade po vani etc. A što su Englezi radili po Turskoj (iako im se vratilo). A što tek Englezi rade nakon svake tekme po Engleskoj. Razlika je što to nije na stadionu. Neka samo dobri režiseri ignoriraju sva ta komešanja, jer ima jedna dobra stara. Ako vičeš u šumi, a nitko ne čuje. da li si uopće vikao? A sad natrag na nogomet. Nakon prespavane noći mogu reći da samo čekam sljedeću rutinski odrađenu (ali lijepu kao ovu nadam se) tekmu i onda me jako zanima ždrijeb. zaželio sam se dobrog nogometa. |
|
![]() |
#214 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Navodno je jucer tekma Dinamo Bukurest - Liberec 0:2 prekinuta zbog upada navijaca Dinama ![]() Edit: Nasao http://www.index.hr/sport/clanak/uef...t-/446893.aspx
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto kako to rade civilizirani ljudi: http://www.heartsfc.premiumtv.co.uk/...763701,00.html
#216 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#218 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#220 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kobasičari su izborili Ligu prvaka, ko je ono srao da su papci? ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#223 |
Super Moderators
|
Čujem da je Kalinić već pobral žutanjka zbog simulacije...
#225 |
Banned
|
Pročitao sam dosta osvrta na penal,pogotovo engleskih i škotskih,svi su složni da je klasa i da mu to nije trebalo,više hvale njegovu šutinu lijevicom kad je Boruc paradom skinuo,nego izboren penal na ovaj način,to je otočki mentalitet,ne moraš dati hattrick ali moraš bit fighter i poštenjačina. Ipak s druge strane sjetimo se kakav cirkus je Rooney i CR9 radio,pa eto,nikom ništa,i jedan i drugi su i dalje - baje. ![]() Mislim da ga je više bilo strah kontakta pa da se refleksno potepao,kontakta je bilo,ali nedovoljno za onako se polomiti,pao ja,kako kažu - kao instant replay. ![]() Malkice ga je dotakao,vidi se na ESPN-u,ali slažem se i bez tog penala Celtic je momčad za 2. englesku ligu.Vrlo vrlo ograničena,agresivna ulična momčad, tipa Millwall ili Hull iz najgorih dana. |
![]() |
![]() |
#226 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
#227 |
Guest
|
Da, lik je trebao ustati, doci do suca i reci da nije bio penal. ![]() Pa nisu ga bezveze i njegovi zvali Penalinić :P Naravno, ako volis drugorazredni rock od strane uobrazenih iraca :P hehehehe |
![]() |
#228 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
...a tek Stiv Đerard ![]() |
|
![]() |
![]() |
#229 |
Super Moderators
|
Danas je uzvratna tekma, škoti budu nabrijani i kobog bude startova za zatvor ![]()
#230 |
Banned
|
Ma on im je nacionalna ikona jbte,valjda iznad i bekema,pa kad on preskoči golmana,napravi salto i rastepe se,onda plače cijela nacija,već 100 puta viđeno licemjerje i rasizam čak,rekao bi ga,spram drugih nacionalnosti, ovdje je primjerice u našem slučaju Sun 10 puta napisao da je hrvat,da je brazilian-born, te da mu je taj tackle doslovce appalling,shocking,bla bla..cheating, ma mislim,to je nešto na što čovjek mora ostati smiren i imun. Meni je primjerice kolonijalizam njihov unazad 700g vrlo shocking,pa se opet pitaju who are you? who are you? kad ih posjetiš..i ne znaju bi li smjestili Croatiaju kod Vijetnama ili kod Konga. Mislim,glupo i komentirati,ali osobno mislim da mu to nije trebalo,mogao je pasti,priznati grešku,i namjerno promašiti penal,ili ga čak odbiti pucati i reći sucu da je pogriješio..mislim da bi bio heroj,ali očito to nema u sebi...bar zasad. |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam nikad vidio Eduarda da simulira, ne znam što mu bi sinoć, meni se čini da je išao preskakati Boruca i da je pao. Mislio sam da će reći sucu da nije penal ili tak nešto, ali samo je uzeo loptu i dao gol, čudno. :/ |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
jedno je ne dati gol dok golman lezhi povrijedjen i namjerno fulati ili neka takva gesta, ali josh nikada nisam vidio da je netko namjerno ishao fulati penal ili sucu objashnjavati da ga nije bilo.... nogomet se igra radi golova i drago mi je da je Arsenal dobio i da je Eduardo zabio, jer nema toga shto vishe mrzim od onakvih startova Shkota u noge....pa sad makar pao (namjerno/sluchajno).... pao je, sviran penal.....pa nije da se to dogadja samo jednom u 10 godina....to je stalna pojava i mozhesh ga j****.... kolko ih je Kalinic iznudio? velemajstor u glumi Inzaghi, CR.....to je svakodnevna pojava, jalni Englezi sad mogu pisati shto god hoce, jer brijem da ih je lagano prpa nadolazecih Hrvata, a isto su sranja pisali i prije kad smo igrali sa njima.... oni su sebi super i svi drugi su qurac i bijeda....tak je bilo i tak bu bilo... |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam vidio da je igrač išao objašnjavati sucu da nije bio penal. Nogomet se igra radi navijača i radi same igre, pobjeda nije glavni razlog. Simuliranje je stalna pojava slažem se. Kalinić, Christina i Inzaghi me ne zanimaju, jer takve igrače ne volim. Čudi me zašto je to Eduardo napravio. |
![]() |
![]() |
#234 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da i meni je bilo čudno da je simulirao. hm...ali opet ako govore o tome da ima strah onaj, zbog ozljede, onda to ima smisla. Znam kako je to kad u mom slucaju neigraš nogomet 3-4 mjeseca, a kasnije i kad igraš bojiš se da ti netko nenaguzi zglob, i da se pozdraviš sa svime... zato fingers up Dudu ![]()
#235 |
Super Moderators
|
Mandžukić je isto maher za opast ![]()
#237 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#238 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
I onda ima izraz lica kao da munogu amputiraju bez anestezije ![]() Pa onda još malo šepa ![]() Car. Vidio sam negdje snimku frajer je isto tako pao, suđen je penal, a frajer se digne ode do suca i nešto mu kaže, a sudac promijeni odluku i sudi loptu za golmana. Možda je to ona situacija o kojoj Timmy priča. Ipak, nisam to očekivao od Dudua ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
znas kako neki ostaju poslije treninga vjezbat slobodne,penale... i on isto ostaje,samo ne radi slobodnih i penala.... ![]() editL: a sta mislis od kuda novci dolaze?? ako nema navijaca nema niti love ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|