|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
a gdje? nemam pojma o tome nista,moj lik ga nije ubio,a i moja komuistiska partija nije imala prste u tome?gdje je to bilo? na Titovu polju? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
tak DLC,kaj je to uopce,dobis koja oruzja ak to instaliras ili kaj? ja za zapocel tek, igral tek sad ili dva max..cekam slobodan dan.... za sad su me namlatili oni banditi na mostu ko mladog majmuna oko 5 put(platil sam mu mostarinu,hebala ga mostarina) i oni u gradu iza brdasca di je onaj lik u kavezu..ti su posmicali cijelu partiju u 2,3 sekunde... tu sam poslal sve u krasan ***** i zgasil komp. more neko desti slikice kak je slozil taktiku partije? ja imam dva tenka,moriganku i onu na L,koja more hilati... ali ne kontam kak se to slozi.. oni takticki slotovi me zbunjuju.. igram u 2,3 u noci po pola sata i malo sam zbunjen u sitne sate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Tek sam poceo igrati DA:O, ali sjecam se kao jucer Kangaxxa iz Baldur's Gatea 2. Jedan od najtezih protivnika... Pa je ovo valjda neki hommage ekipa napravila. respect.
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da pretvori se u nekog kao lich-a, ovako izgleda ja mislim, ne sjecam se tocno. http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki Ubijem ArchDemona, kojeg je btw bilo lakse rjesit od nekih drugih bossova... Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 21.11.2009. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo da velim vratio se kao templar sa par levela više onim bloodmageima, poklali smo ih ko kokoši... ![]() Edit: Maloprije uzeo pepeo i zatuko high dragona... ![]()
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 22.11.2009. u 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
mozes kupiti kod trgovaca neke od tih specijalizacija...ili ih otvoriti nekom uspješnom misijom... hi hi tek sam sadd skuzio da je to pitanje davno odgovoreno hi hi Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 22.11.2009. u 13:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#223 |
Premium
|
serete po temi umjesto da bacate screenove da pokazete vaseg lika vi se prepucavate ko djeca i razbijate temu. evo bas sad ubio archdemona.... bas sam si priskrbio psiho-familiju,napucao sam dijete morrigan,i sad ju idem trazit sa lelianom.... ![]() ![]() ovako je to bilo na kraju... I evo mog Heroica na kraju.... ![]() ![]() Level 22 ![]() Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 22.11.2009. u 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
hammer_of_thor, Botlorn i TheProfiler malo ohladite svi skupa. Spolier button se treba koristiti kada se iznosi detalj o igri za kojeg znate da bi mogao uništiti doživljaj igranja osobi koja će eventualno pročitati vaš post. Isto tako mogli bi i prijavljivati postove kada dođe do vrijeđanja. Za sada bez banova/kartona itd...ali molim lijepo da prekinete sa spamom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Beskorisna bitanga...
|
@Vulcan Impressive... Nisam našao taj belt, probao sam posjetit Flemeth ali za sad nema šanse, treba još dosta levelupiranja napravit iako već imam specijal armor za slične probleme, custom made zna se di i od čega - heavy plate klasa naravno... ![]()
![]() |
#227 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa jesi dao onu knjigu Morigan kao poklon? Poslje nekog vremena nakon što joj je daš priča s tobom (tj kad je zašprehaš u kampu) i da ti quest, ni meni nije tamo bilo Flemeth dok nisam otključao quest od Morigan...
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
jel ima negdje neki dobar gear za roguea? ja sam 14 lvl i nosim šrot na sebi,jedino su mi daggeri dobri sve ostalo ni za kurac,dok recimo ostali likovi svi imaju soldine armore...pa jel me može neko uputit da opremim i svog lika sa pristojim armorom? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#230 | |
Premium
|
Citiraj:
E jebi ga,ja sam ju imao uvijek kada sam isao ja mislim...znam da mi je ta misao prosla kroz glavu da isprobam,al cini mi se da sam zaboravio... btw,naravno da mi je quest sa morrigan bio otvoren,kako bi inace znao da moram ubit Flemeth? Vec sam poceo nanovo igrat sa mage-om,al sad moram vratit load sa warriorom jako daleko,prije cijelog zavrsnog questa u Denerimu,samo da ubijem flemeth,ne mogu to ostavit tako nepredeno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
kaj nije to malo glupo, da ideš radit kvest od morigan al nemreš s njom ič ... svašta... kvest iam odavno u žurnalu al mi ga se nije dalo rješavat i baš sam mislio dal ču morat ič nazad po nju u kamp :-S vulkan, kolki ti je postotak završene igre na kraju sa prvim karakterom i kolko sati gempleja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Beskorisna bitanga...
|
Nije glupo jer ima u priči koju ti veli razlog, nesimje bit prisutna kad zakolješ Flemeth i to ti točno veli kad ti daje kvest, nisam se niti sjetio da bi to moglo bit jer meni morigan nije u prvoj postavi...
![]() |
#233 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Beskorisna bitanga...
|
Ona je super kao lik ali za healing je Wynn bolja od nje a moram imat još jednog pummelera uz sebe (Alister) i moram imat nekoga da mi otvara kištre dakle moram imat oni Lilianu jer ja nemrem ništa otključat tak da jbga... ![]() Inače ja imam fetiš na double handed greatsworde koji me više puta koštao glave u raznim RPGima (H&S i pravima) zbog manjka štita... ![]()
![]() |
#235 |
Gamer 2 the Bone
|
KAd sam prvi put prolazio kao warrior, furao sam Alistaira za šoru, Wynne za hilanje i morrigan za dmg. Onda sam izbacio Alistaira jer sqam ja tankao a ubacio Leilannu za otvarat kištre. Sad prolazim kao rogue assassin, pa furam hilericu, Morrigan i Stena kao 2-handed tenka (da ga prokljuvim malo jer prvi put uopće nisam s njim igrao). Zasad je glup ko qrac i crkava non stop, najviše od svih. Odma krepa kreten beskorisni, džaba mu onolika veličina i heavy armor. Moraću mu bodove samo na constitution stavljat čini se.
![]() |
#236 |
Beskorisna bitanga...
|
Da i ja sam ga otpisao iz istog razloga, fakat odma crkne, totalno je beskoristan, možda bi ga se ručnim sređivanjem i moglo dovest u red ako odma počneš ali na auto levelupima totalno se pretvori u niškoristi, a još gore wynne na njega skuri svu manu i onda ja i ostali završimo na potionima... Sad kako idem dalje sve više primjećujem, ova igra ima stvarno ružnih stvari u sebi (i to ne mislim na demone i kompaniju) i evidentno je bila vođena idejom da se napravi što težom kako bi se nadoštukao prosječan plot kojeg ima, sad ću je odigrati do kraja ako ništa zato da vidim kraj ali nakon što je završim ne vjerujem da ću je ikad više pokrenut...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 23.11.2009. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da Sten je stvarno beskoristan, crkne u roku odmah iako sam mu ja stavio i štit i mač i najbolji armor što imam (nekih 13 armora). Letio je van iz partya čim sam naišao na Wynne Alistar mi je zapravo najizdržljiviji u cijelom partyu (ja sam Dalish Elf Warrior, a još su Alistar, Morrigan i Wynne u partyu) i on redovito u velikim bitkama ostane zadnji na nogama Imam sa strane još i onog plačenika Elfa koji me pokušao ubiti ali njega ne koristim Eh, da, tko je ta Liliana i di se ona nađe? I netko je govorio da se može cucka staviti u party? Di se cucak nađe?
![]() |
#239 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#240 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Očito su mi promakli oboje. Ne sječam se nikakvog questa još u Ostagaru. A Leillanu također... neznam, Lothering grad, praktički se sječam tamo samo Chantrya, ničeg drugog. Nevermind, ionak ne volim Rangere Makar peso nebi bio loš, jel valja čemu? Jel jak? ![]() EDIT: A jooooj sad se sječam za pesa, onaj lik što me zamoli da mu pokušam staviti brnjicu jel? Uffff, tad sam tek počinjao igru i nisam imao pojma o izvršavanju questova... šteta
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|