|
![]() |
#211 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
A iskreno nemam nista protiv Vettela, ali mi je drago da je spusio kad se vec nije znao nositi sa pritiskom... Barikelo i Kimi su jucer bili katastrofa... Zaspali na startu i kasnije nista. Barikelo nije imao sto izgubiti, pa je forsirao... Inace mislim da mu je vrijeme za mirovinu. Opet je necija bitch ![]() ![]() ![]() Pike napokon pokazao nesto, ono pretjecanje Hemiltna je bila prava stvar. Steta je sto je sezona unistena nakon samo 7 utrka... Ali jbg. bilo je i prije slucajeva.
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Nema više, nema više, naše birtije...ups F1. LINK i tak i treba, pošto ovaj bleasavi mosley kak je krenuo još bi i više upropastio sport svojim "smanjenjem proračuna". Samo neka ove FOTA momcadi organiziraju svoje prvenstvo i neka troše pare $$$ i neka razvijaju nove tehnologije do ibera-to i je bit F1. I da pokupe ove nove momcadi koje ionako mogu samo kod njih prec posto je mosley i f1 propao (tko ce gledati force indiju i williams????) ![]() I josh nesto, VRATITE Tacumu SATOa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
U svakom slučaju pohvalno, dajte narodu šta traži a ne gušenje napretka cijele autoindustrije, tko ima perja neka troši i bavi se razvojem a tko nema neka vozi Rally prvenstvo! Samo me zanima hoće li se pigmejac Eccelstone izlaktarit da upravlja TV pravima za ovo novo prvenstvo ili će ostati uz svoga starog druga Mosleya i tapšati ga po leđima ![]()
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Berni pati za lovom iako je ima za 3 života i slijedećih 5 generacija nasljednika, tako da će prije Maxu okrenuti leđa nego ostati uz njega.
![]() |
#216 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Dobri su bili Vettel i Webber na treninzma. Nego što se tiče treninga ne daju pravu sliku uvijek, pa očekujem rezultate Q. Što se tiče novog natjecanja, ja sam za, ipak (MA)FIA puno stvari diktira u krivom smjeru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja jedva cekam da se dogodi raspad F1! Jbt. gledam vec 12 sezonu i svake godine se ide sve nize i nize... sa svojim glupavim pravilima i ogranicenjima. Onaj tko nema para neka lagano odjebe jer F1 je oduvijek bila elitni sport. Ovo samo moze spasiti jedan covjek, koji je dosta zasluzan za ovo sranje - Bernie Ecclestone . . . Onome nacistu je izgleda svejedno. Jedva cekam daljnji rasplet!
![]() |
#220 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ništa nisu promašili, napokon dolazi do izražaja Hamiltonova vozačka (ne)sposobnost koju je prošle godine kompenzirala nadmoć McLarena nad ostalim bolidima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#224 |
|
![]() |
#225 |
Banned
|
Amo ljudi Q u Njemčkoj se vozi ![]() Taman se ovaj umišljeni Alonso izvrtio ![]() Ultra zanimljivo, najbolje kvalifikacije dosada ![]() ![]() ![]() Code:
Pos Driver Team Q1 Q2 Q3 1. Webber Red Bull-Renault (B) 1:31.257 1:38.038 1:32.230 2. Barrichello Brawn-Mercedes (B) 1:31.482 1:34.455 1:32.357 3. Button Brawn-Mercedes (B) 1:31.568 1:39.032 1:32.473 4. Vettel Red Bull-Renault (B) 1:31.430 1:39.504 1:32.480 5. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:31.473 1:39.149 1:32.616 6. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) 1:31.881 1:40.826 1:33.859 7. Sutil Force India-Mercedes (B) 1:32.015 1:36.740 1:34.316 8. Massa Ferrari (B) 1:31.600 1:41.708 1:34.574 9. Raikkonen Ferrari (B) 1:31.869 1:41.730 1:34.710 10. Piquet Renault (B) 1:32.128 1:35.737 1:34.803 11. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:31.771 1:42.310 12. Alonso Renault (B) 1:31.302 1:42.318 13. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:31.884 1:42.500 14. Trulli Toyota (B) 1:31.760 1:42.771 15. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:31.598 1:42.859 16. Kubica BMW-Sauber (B) 1:32.190 17. Buemi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:32.251 18. Fisichella Force India-Mercedes (B) 1:32.402 19. Glock Toyota (B) 1:32.423 20. Bourdais Toro Rosso-Ferrari (B) 1:33.559 Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 11.07.2009. u 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Banned
|
OK trka, jedna iznad prosjeka. Nije bilo toliko pretjecanja ali je bilo nadmudrivanja, pehova, kazni, stizanja. Samo da je Hamiltonova vijest bila imalo točnija (kiša) bilo bi puno uzbudljivije ![]() Code:
Pos Driver Team Time 1. Webber Red Bull-Renault (B) 1h36:43.310 2. Vettel Red Bull-Renault (B) + 9.252 3. Massa Ferrari (B) + 15.906 4. Rosberg Williams-Toyota (B) + 21.099 5. Button Brawn-Mercedes (B) + 23.609 6. Barrichello Brawn-Mercedes (B) + 24.468 7. Alonso Renault (B) + 24.888 8. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) + 58.692 9. Glock Toyota (B) + 1:01.457 10. Heidfeld BMW Sauber (B) + 1:01.925 11. Fisichella Force India-Mercedes (B) + 1:02.327 12. Nakajima Williams-Toyota (B) + 1:02.876 13. Piquet Renault (B) + 1:08.328 14. Kubica BMW Sauber (B) + 1:09.555 15. Sutil Force India-Mercedes (B) + 1:11.941 16. Buemi Toro Rosso-Ferrari (B) + 1:30.225 17. Trulli Toyota (B) + 1:30.970 18. Hamilton McLaren-Mercedes (B) + 1 lap |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jedna od jako dobrih i sadrzajnih utrka, nije mi se u niti jednom trenutku prispavalo. puno vozaca pokazalo sto zna i umije. svaka cast webberu, massi i alonsu, nekako su mi najvise pokazali kako se vozi. a i heiki, svi su se vozili iza covjeka, treba i to znati. bila bi jos zanimljivija utrka da je hamilton ostao. i da, ogromna steta sutila i force indie, stvarno steta. prezakon gledati force indiu u prvih pet ![]() brown relativno zasrao sa taktikom, ali su im i bolidi osjetno "losiji" nego na pocetku sezone. tj, ostatak momcadi je napredovao, red bull ih ubija svakako. i da, kise nije bilo. bilo bi previse da je i ona upala u pricu, ali nije bila potrebna da bi bilo dogadanja na stazi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | ||
Banned
|
Citiraj:
Što se tiče BrawnGPa oni imaju jako dobar bolid, izgleda da je kavaka u temperaturi i kada je hladnije ne drže tempo kao prije (nisu drugi spavali, nego se latili posla). Uglavnom Webber je bio prepresretan nakon utrke (uz glupo/ne relano dobiven drive trough) jer je pokazao da ima potencijala i da mu se sve složilo. Moj favorit Rai opet imao peh (ali možda ne skupi kaznu). Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Osobni opis - pitaj me
|
cuti team radio kad button nesto prica, e to je vrhunac. ima takvu dubinu glasa, toliko glasno i toliko nerazgovjetno da je to smijesno. kako njega ova dvojica iz studija skuze, to ne razumijem. zasluzio je i kaznu i pobjedu. cimno je u rubensa, sva sreca sto si nije probusio bocno bolid, a ovome da nije bila kakva steta na kotacu. druga je stvar sto bi bilo ljepse gledati bez pravila i kazni za takve sudarcice (isti klinac sutil/kimi), ali jebes ga; ako su tu pravila, neka ih se drze.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Ma galvno je da ga u boksu kuže ![]() Citiraj:
![]() BTW čekam da se stara kljusina makne (i neka spenka po stare dane ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Osobni opis - pitaj me
|
ajme........... tko nije gledao danasnje kvalifikacije, propustio je puno puno toga. danasnje kvalifikacije su mi bile zanimljivije od dosta utrka opcenito, jer dogadanja je bilo na pretek. prvo, brown gp lagano u osjetnoj krizi, bmw skroz na kraju. a ono sto je najzanimljivije, u drugim kvalifikacijama je rubensu nesto otpalo sa straznjeg spojlera, odletilo par komada. da bi pred sam kraj q2 u kadru bio masa sa cijelim prednjim krajem bolida zabijen u zastitne gume. i sc, i hitna, i drugi sc, i druga hitna, i onaj viljuskar, i gomila ljudi oko masse......... ukratko, prevezen je na kraju sa helicem u bolnicu, prvi svijesti je, i to je to vise-manje sto se zna. kasnije snimka je pokazala da je sa nekih 200km/h naletio na nesto sto je izgledalo kao opruga, i to nesto ga je pogodilo direkt u kacigu. valjda je izgubio svijest, i kad je preletio pasicu je samo kocio, a u zavoj nije niti pokusao kociti. uglavnom, malo potrazite po netu, ne izgleda nimalo ugodno i lijepo.......... a trece kvalifikacije, tj posljednjih 30 sekundi je bio show i pol ![]() ![]() ![]() ![]() i onda upali svi u onu prostorijicu gdje se treba vagati prvi, nitko ne ide na vagu ![]() ![]() i pojavi se odjednom - weber treci. i nakon pol minute da je vetel drugi. i izadu alonso i vetel van, a weber na drugom kraju daje intervju novinarima, jer je jelte - predsjednik vozaca. pa njemu javljaju da mora ici do ovih jer je medu prvih 3, pa trci kroz zgradu na drugu stranu........... uglavnom, nabacite linkove na kvalifikacije, ja maloprije pogledao i nema na jubitu. ovo danas je za povijest, takva blamaza i smijurija da bi covjek rekao da je namjesteno, jer takvo sto mislim da nikada nije bilo u F1 ![]() i da, sorry na duzini posta, ali sam morao.
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
![]() |
#234 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ja bi se dao kladit da on nije bio pri svijesti dok je išao u zid. kad ga je pogodilo, on je "zaspo" i pustio sve... nema šanse da je on kočio. zvučat će čudno, ali brijem da se neka zaštita uključila i sama zablokirala kotače.pa jeste vidjeli kako su mu ruke lamatale na volanu opušteno. i gledajte kako mu je glava lamatala naprijed nazad kad je jurio prema zidu. that is my view of it... |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=xhXX98aEV98 Bas se vidi kako ga je okinilo u glavu.
![]() |
#237 |
|
![]()
![]() |
#238 |
Osobni opis - pitaj me
|
jako slicno sam i sam pomislio. jer, da je dosao do svijesti, pa valjda bi primio volan i minimalno skrenuo. isto mi se cini, ili da je odradila nekakva zastita u slucaju da se pusti volan sa obje ruke (npr da je to okidac), ili da su skuzili u boksu da massa ne reagira ni r i oni upalili nekakav sustav koji je zablokirao kotace. uglavnom, kocenje je ga je spasilo od uleta sa 200 na sat u gume. bljak.........
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() potrazite na netu snimku sa rai sporta, stisnuo je gas i kocnicu. Takoder ima i slika kacige tj masse i kacige. ukratko da je bilo par cm nize proslo bi puno puno gore.
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
evo par slika i ne izgleda dobro ![]() http://img210.imageshack.us/i/massamtvfin.jpg/ http://img210.imageshack.us/i/massan.jpg/ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|