|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Odnio ja iPhone u servis,da mi vide sta se desava... I pazi sad ovo... "Navodno da ga je netko upalio prije nego sto je trebao,i satelit ga je pronasao i spalio..." Eto citirao sam rijeci covjeka iz servisa... ![]() Zna li netko nesto o tome,dali je to moguce?! |
![]() |
![]() |
#212 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
donesi ti njima brener i spali njih prije nego oni grunu jos jednom takvu glupost ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
I to znači da dobivaš novi iPhone ili kaj?? |
![]() |
![]() |
#215 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel itko uspio upogoniti flash player na neki način? Pun je net uputa, ali nemam vremena isprobavat jednu po jednu soluciju pa tražim nešto što provjereno radi. Glavno da na ninjavideo.net mogu pogledat pokoju novu seriju.
#216 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo jailbreako sam iPhone i sad gledam malo temu, nemam doma jos wireless pa sam naso ono cyder. Skinuo sam to sve napravio i stavio da mi ih on sam instalira nakon reboota, ne da ja moram preko cydie. I sad ja restartam iphone, ali mi nigdje nema to instalirano, bar ja to ne vidim?? Zna netko kako to sredit? I jos me zanima sta je to Winterboard, kako da skinuti preko Cydera i kako ga koristiti, cemu sluzi?? |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
Ma skuzio sam, ali ja kako god skinuo nesto s cyderom i stavio na iphone, to nemogu nac na njemu. Skinuo sam i odabro ono offline u cydii da instalira, i nigdje to u cydii na iphonu nemogu nac?? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Lika u mom srcu
|
ti si potpuno pobrkao pojmove... cyder? nikad čuo. cydia - aplikacija koju dobiješ nakon što jailbreakaš mobitel, preko nje tražiš i instaliraš 3rd party dodatke za iphone, sve i svašta. |
![]() |
![]() |
#222 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Napravi sve kako piše na ovom linku - ne zaboravi restartat iphone - i koje to točno aplikacije instaliraš? - možda se ni ne trebaju vidjeti (npr: openSSH, SBSettings i sl.) |
|
![]() |
![]() |
#224 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Dobar je ak nemaš wifi - ak imaš onda ti praktički ne treba, osim za backup repozitorija (ako radiš restore da ne moraš ponovno upisivati svaki posebno). EDIT: Jedna od najčudnijih stvari koja mi se dogodila sa cyderom - iphone spojen na komp, pokrenut cyder, komp na netu i pokrenem cydiju i normalno se loada ko da sam spojen preko wifi - i ne, nije se mob spojio preko 3G ili EDGE-a, to je sigurno bilo isključeno ![]() DOWNLOAD Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 15.05.2009. u 14:14. |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
|
Evo sad napokon imam pravo pitanje :P Skinuo sam danas onaj labirint igru s rupama, cilj je izbjeci rupe naginjanjem iphonea. Sad moj problem je sto kad stavim iphone na ravno, kuglica bjezi u jednu stranu... Jos sam mi je to sumnjivo u jednoj igri Sniper... Sad jel neko od vas zna dal je problem u phoneu? Kako to provjerit prije nego sta idem reklamirat. Moram napomenut iphone je 2 dana star i ni jednom nije pao ni nista... |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
|
Fala puuno, tek sam sad vidio to u options, vec sam mislio da moram na servis :P... E sad jos jedno pitanje, jel ikako postoji nacin da skidam igre preko installousa, na kompu pa prebacim na iPhone?? Zato jer nemam doma wifi zasad pa... Ako se nesmije tu moze mi netko pls poslat na PM Hvala! |
![]() |
![]() |
#232 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam problem, prvo spojim iPhone s kompom, zatim pokrenem Cyder, podesim postavke, odem do sinkronizacije i kliknem na Copy sources from Cydia, nesto se malo loada i nakon toga nista, nista mi se ne pojavljuje u Local Cache....kaj krivo radim??? |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
|
Evo samo d pitam jel postoji onda neki program koji bi provjerio jel iphone u ravntezi i to, zato jer vidim da mi sad i nfs vuce u jednu stranu kad ga stavim an ravno ili drzim? Nosit cu ga u T-mobile na servis pa samo da imam nes da im dokazem, ako im pokazem u igri ili necemu reci ce dda je do igre... |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
|
Da, to se i bojim da nece shvatit oni... Npr u nekim igrama mi skrece kad ga stavim na skroz ravno. NIje nesto jako nagnut, ali osjeti se. Citao sam po netu o tome i kaze dosta ljudi da imaju isti problem ko i ja. Neki su vratili iphone idobili novi, ali isto tako kazu da se mozda to i ne isplati jel mozes dobit drugi KOji jos vise felsa. Kazu da ce apple vjerovatno izdat nesto kao ovo sto postoji u igrama calibration, pa ce se tako podesit cijeli mob. Ajde neko netko proba skinut oanj free labirint igru i stavit na stol iphone, pa nek mi kaze jel i njemu felsa, da znam da nisam jedini? |
![]() |
![]() |
#236 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
imam pitanje ima li koja free app za sms? dosad sam ih dost isprobao, najvise mi se dojmil irealsms al nakon kaj mi je trial istekel beskoristan je, trenutno koristim mysms al mi na k vec ide onih 30sec kaj moram cekat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Pijem samo KAJ
|
meni je defultni cist ok. Dan/dva privikavanja i pisem isto brzo ko i na landscape. Uz to, na takvim jednostavnijim aplikacijama u portrait modu je preglednije. Must have app koji ide uz iBluetooth je iFile. Preko njega mozete navigirati po cijelom telefonu i i otvarati fileove (audio, video, photo...). Znaci, kad vam netko posalje pjesmu ili sta vec preko BT-a, samo dođete do njene adrese i kliknete na nju. Mozete si i tako nastelati da cim pokrenete iFile da vam odma dođe u folder koji ste prethodno namjestili za primanje stvari preko BT-a. Program takoder podrzava c/p. Zadnje izmijenjeno od: Problem. 22.05.2009. u 17:05. |
![]() |
![]() |
#240 |
Pijem samo KAJ
|
yxflash Code:
Features # High Performance, Video Playback Upto VGA level # Supported OS: Windwow Mobile, Symbian S60, Apple iPhone and Goolge Android # Only Supports Arm11 Based Devices Supprted Multimedia Formats # Flash Video, Mpeg4, H.264(Baseline Profile), Windows Media Video # Mp3, AAC and Window Media Audio # Avi, Mp4 and Flv file format EDIT: sad imam punu verziju i sljaka kak treba. Eto, tako smo dobili potpuno funkcionalan DivX player ![]() Zadnje izmijenjeno od: Problem. 29.05.2009. u 12:17. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|