|
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Stoji u "moj komp"! Fortron 350W! Nemoj reć da neću imat covoljno "juicea" da upogonim 8800gt... ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne sekiraj se, Fortron će to izgurati. Moja konfa sigurno više cucla nego njegova, a sve ganja takav isti Fortonček.
#216 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo nesto povoljno, a izgleda ok http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.410 |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
upravo instalirao svoju novu gigabyte 8800gt 512mb! daaaaaaaaaaaamn kako je moćna!!! xD i moj stari fortron gura to bez problema! vrlo sam ponosan njime! hehe! hvala na preporukama amigosi! samo da se osvrnem sa prvim dojmovima- grafa je pun klinac glasna! moja stara 6600gt je imala pasivno hlađenje i obozavao sam je zbog toga! hehe |
![]() |
![]() |
#219 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Pitanje
Imam pitanje. Dvoumim se između dvije grafičke: 1.nvidia geforce 8800GTS 512Mb i 2.nvidia geforce 8800GT 1Gb. Koju bi mi vi preporučili i zašto?? Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
8800GT 512Mb. Za manje love nudi skoro iste performanse kao i GTS verzija. 1Gb verzija apsolutno nepotrebna i bit će neiskorištena 99% svog životnog vijeka. btw, naslov threada ti je totalna koma
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne samo da je naslov koma, nego i kompletna tema... Zašto mu uopće odgovaraš kad se to 150 puta prošlo? Tek kad im se na takve teme prestane odgovarati, onda će naučiti koristiti Tražilicu i glavu. |
![]() |
![]() |
#222 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
@Razer potpisujem... kao sto je rekao coconut, giga ti je nepotrebna jer bude neiskoristena a u performansama nije tolika razlika... tak da 8800gt 512 |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Za one koji se ne žele zezati sa montažom Accelera: http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=1130164 Zadnje izmijenjeno od: stef. 16.03.2008. u 09:42. |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]() Šta fali ovoj??? : http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5225 Cijena je ispod 1400 kn (-10 kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Registered User
|
![]() Evo ovako.nisam znao di ću stavit ovu temu jer je vezano i za Ati-jeve i za nvidijeve grafičke kartice.Evo ih: Ati Radeon 9600,128MB.....i....nVidia GeForce FX 5200.Znam da ni jedna kartica nije dobra ali koja bi po vašem mišljenju bila bolja i po čemu.Trenutno nemogu do boljih grafičkih kartica.trenutno imam nVidievu,sad neznam da zamijenjujem s Atijevom.Znam da sam malo dosadan s ovim karticama ali jbg....mora se.. unaprijed ![]()
#228 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Definitivno 9600, nikako FX 5200, ni pod razno. Iš iš, to je zlo. ![]() Poznata po svojim mnogim "uspijesima" u ono vrijeme grafičkih kartuša. Daleko lošija riješenja, driveri, struktura samo kartice (mislim na FX 5200). U ono vrijeme je serija ATi 9xxx daleko prednjačila performansama od FX serije. BTW. koja točno verzija 9600? PRO, SE, XT? |
![]() |
![]() |
#232 |
Registered User
|
Razumijem se ja u te serije,brojke ili šta već ali neznam previše o onim:GT,GTS,FX,SE,PRO. Znam samo da je SE najslabije.i to je to.I ova Atijeva je samo 9600,kao što je i Crash009 mislio rec. ![]()
#237 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a sto mislis koliko para ako su mu te dvije u uzem izboru? ![]() nema bas nekih povoljnih agp grafa na trzistu a da nesto vrijede + da su cjenovno u tom rangu. btw, i moj glas za 9600, imam je u jednom stroju i jos se znam iznenaditi sto se s njom sve moze pokreniti ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Imam ja 9600XT i još se drži, za male novce dobra grafa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#240 |
Registered User
|
Ja zasad imam FX 5200,a frend mi misli prodat njegovu staru jer je nabavio novu.Misli mi prodat za neke male novce samo da je se riješi.ja sam u početku mislio uzet neku grafičku do 1000kn,ali šta ce mi sad.kad Atijeva izađe skroz iz forme onda tek slijedi neka zvijerka.Osim ako se još neko ponudi da mi oce prodat neku svoju staru. ![]() i tako vam se ja stalno kockam.Ionako nemislim igrat neke najnovije naslove.hvala na iformacijama i trudu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|