|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
pozz ekipa ! eo i ja sam uletio u Aspire one klub, te mogu reći da sam prezadovoljan malcem crni + 6cell baterija... ak koga zanima prodaje ih manor.hr eo linkova: http://manor.hr/index.php?page=shop....mart&Itemid=64 http://manor.hr/index.php?page=shop....mart&Itemid=64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
imas i programcice na aspire one forumu pod modifications ... za temperaturu .. ja si stavim da mi se na 50 pali ventilator, na 60 gasi ... stvar sljaka savrseno btw jucer sam polio 2dl vode po stolu ..mali se namočio do kraja... ![]() ... (bio je upaljen) .. ugasio ga, iscijedio stavio na radiator preko noci ... koji fakin luck što ima visoke nožice .. alkohol i AAO nejdu zajedno ![]() EDIT: mislim da su u m-computers jeftiniji 6cell AAO ... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() i imam jos jedno pitanjce za vlasnike, da li radi skroz bez baterije? znaci baterija izvadjena a ustekan u struju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pozz ljudi.... znam da je tema acer aspire one, no zanima me misljenje hp 2133 mini note ili AAO? prednosti i nedostaci i jednog i drugog... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
HP - robusniji, veća tipkovnica, ali VIA (smeće), skuplji Acer - možda nije toliko robustan, ali pojede HP-a za doručak glede perfomansi, a još je i jeftiniji. Šta ja znam, HP je OK za surfanje, malo office-a, a oni skuplji sa wxga ekranom imaju ludilo sliku. No, oni su u pravilu preko 4k kuna, pa mi se čine skroz neisplativi. Takodjer, HP se više i grije, a baterija traje kraće, jer je VIA platforma po svemu inferiorna Intelu (i po perfomansama i po potrošnji i po zagrijavanju), pa mi se mali Acer čini kao puno bolja investicija.
![]() |
#216 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
evo i ja ću kao GP postavit pitanje, molim savijet šta je isplativije AAO ili novi Asus EEE PC 904 ![]() Naziv: ASUS EEE PC 904HH Šifra: PC904HD-BLK068X Cijena: 2.899,00 kn • Procesor: Intel Celeron M353 900MHz • Zaslon: 8,9", WSVGA 1024 x 600 • Grafički sustav: Intel Graphics Media Accelerator 900 • Radna memorija: 1x 1GB DDR2 667MHz (proširivo do 2GB) • Tvrdi disk: 160GB SATA • Optički uređaj: ne • Dimenzije: 225mm x 160mm x 20mm • Masa uređaja: 1.36 kg • Jamstvo: 12 mjeseca • Baterija: do 3,5h • Operativni sistem: Windows XP Home • Modem: da • Mreža: da (LAN) • Bežična mreža: da (802.11b/g) • Audio ulazi/izlazi: da • VGA izlaz: da • USB podrška: 3x USB 2.0 • Čitač kartica: da • Web kamera: da 0,3MP hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da je na tom EEE-u problem procesor..
![]() |
#218 |
Registered User
|
znači AAO je sve u svemu bolji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da, i uz to je kvalitetno i čvrsto napravljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
|
I ja sam vagao između AAO,HP i EEE. Na kraju uzeo AAO po preporuci sa foruma i zadovoljan sam.Wireless odlično hvata signal.Jedina mana mu je kratko trajanje 3 cell baterije,cca oko 2 sata.Ja imam plavi i ostaju mi vidljivi otisci prstiju.Nemam problema sa ventilatorom. Ja svoj platio 2799kn u HG spotu,ali ima ih sada i u ADM-u jeftinije i to sa 160 GB http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6464 Preporuka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
U lele, vec dosta ekipe, koristi, maloga....posto je hit, a da vam ne govorim koliko je vec hit i u Drzavi da je i VIP dao u ponudu naseg malca, pa eto svako tko bi na rate moze pogledati ponudu i na: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9177061&idnews=659533
![]() |
#223 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
u uputama piše napraviti backup diska prilikom prvog paljenja,jel tko to napravio,nije mi to pošlo za rukom,a volio bi imati na nekom usb.u |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Registered User
|
savjet
Vidim da već ima dosta korisnika AAO, pa me interesira vaše mišljenje da li dotični može kvalitetom zvuka na slušalicama zamjeniti Mp3 player. Naime dvoumim se između Apple iPod Touch i AAO. Treba mi nešto malo za surfanje,muziku a i po koi filmić a da stane u džep (malo veći). Kakva su vaša iskustva s multimediom? I još da li se AAO može nabaviti bez Wina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
1. Kad nabiješ slušalice na njega, može biti prilično glasan ![]() 2. Za džep ćeš morati doći u dućan i priupitati tamo jel smiješ isprobati ![]() 3. Divx filmove pušta bez greške, i recimo 720p, sve iznad toga je tlaka. Ali u principu divx je aman taman za tu rezoluciju ekrana, sve iznad je overkill nepotrebni. 4. Može se nabaviti sa linuxom, ali onda nemaš sa velikim hdd-om koliko znam nego nekim ssd-om.
![]() |
#226 | |
Premium
|
Citiraj:
1. dodje na 60, upali se ventilator i spusti na 50 ... nemoze prijec 60 ... ako prohram nije ukljucen ima automatsku regulaciju kako je namjesteno u biosu 2. laptop kao laptop, izvadis bateriju i radis na njemu kao na stolnom racunalu .. iako ni ne vadim bateriju evo imam ga cca 2. mjeseca baterija jos uvijek dura 2+ sata (da kucam u drvo) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Premium
|
Citiraj:
A bome malisa radi dobar dio dana. Seeda / downloada na faksu, seeda kad dodjem doma i preko noci :-). Prakticki je ugasen samo kad ga nosim uokolo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Sto to ukljucuje pod radnje? Cini mi se malo jer wind ima 3cell a traje mi 2h isto baterija...
![]() |
![]() |
#232 |
IP Torrents
|
![]() Evo da se uključim malo u razmjenu mišljenja,kupio sam gore navedeno računalo srušio sam vistu koju sam dobio s računalom i instalirao xp-2 i sad su bili problemi drajveri,dosta tog sam uspio riješiti ali nije mi jasno za što služe ovi pojmovi a nemam drajvere za njih:1.audi device on high definition audio bus,2.network controller,3.unknown device pa ako netko zna da mi to pojasni . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
|
ftp://ftp.work.acer-euro.com/noteboo...vista/Drivers/ ovdje su svi navedeni driveri za navedeni notebook ... istina to su Vista driveri (mozda nesto bude radilo sa XPom) 1. HD zvuk (driveri za zvuk) 2. Nekakav mrežni kontroler (Lan, wlan ili nešto treće) 3. pogledaj specifikacije laptopa i što nije instalirano, pa pogledaj po driverima (nešto tipa card reader, bluetooth...) i da ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Za sve one koji ce kupiti Acer notebook nek znaju da tehnicka pomoc ne postoji.Ne radi im ni svjetska e-mail adresa, ni europska, tako da ako ikad budete trebali pitati nešto što vam nije jasno(npr. zašto na službenim stranicama ne postoji driver za točno određeni model, dok za nijansu drukčiji notebook ima)ostat ćete kratkih rukava. Tolko o tome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Premium
|
Citiraj:
Dali netko zna?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Registered User
|
Kupio sam AAO-150, LU.S090B.025, 3G (HSDPA)
Pozdrav svima, nakon detaljnog proučavanja ove teme (i ostalih) kupio sam i ja model LU.S090B.025 s 3G (HSDPA). Radi kao u priči. Sve što ljudi pišu o ventilatoru, malom touchpad-u, maloj vertikanoj rezoluciji - scrollanju, slaboj bateriji, slabim zvučnicima, sve je istina ali mu sve opraštam radi male veličine, mobilnosti koju sam htio. Jasno je da bi bilo bolje da baterija traje dulje, ali tada postaje veći i teži, stvar kompromisa. Tek će neke nove komponente biti štedljivije pa će baterija ostati mala ali trajati dulje. Isprobao sam 3G i odlično radi s VipNet-om i s HT-Mobile-om. Samo umetnem SIM, postavim Radio ON te Connect i tu sam. Nisam pronašao da netko ima iskustva s tim modelom, dosta je skuplji. Imam dva pitanja: 1) još mi nedostaje SW za evidenciju prometa - cijena - limit potrošnje na 3G, da li netko ima prijedlog? S AAO je došao Globetrotter Connect SW. 2) da li se u ZG danas može kupiti druga baterija za AAO? Procedura izvana je nepotrebno skupa jer će "posao" na carini i špediciji koštati više od baterije. UPDATE: 1) instalirao sam noviju verziju Globetrotter Connect-a 3.0.x, sada vidim promet po spajanju, ali još nemam kumulativ/za period i poruku o limitu potrošnje. Zadnje izmijenjeno od: svn. 17.12.2008. u 08:47. Razlog: update |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#239 | |
Premium
|
Citiraj:
U pitanju je Acer Aspire One 5530G prema tome stavio sam upit kako da rijesim te multimedijalne tipke bas na ovaj topic jer ovdje se javlja najvise korisnika Acer-ovih laptopa pa tako cekam i neki odgovor al pametan a ne ko tvoj odma kritizirajuci bez ikakvog razloga! I ne spamam i nisam spamer i zato nemoj govoriti nesto sto neznas! Dosta o tome nego kad ti kazes da instaliram hotkey drivere kakvi su to po tebi driveri za navedeni laptop?? Jel sam napiso da tu ne trebaju nikakvi driveri za te tipke nego je stvar u tome da u WMP i Windows media centru rade ali NE RADE u wimapu, dok je na XP-u radilo u winampu! Procitaj prije koji post sta sam napiso pa ces shvatit a ne procitas zadnju recenicu i onda kazes da spamam, mislim ako se ovdje nece nekome pomoc i pokazat sto nekome nije jasno zasto onda sluze forumi i zasto onda uopce dolaze takvi ljudi poput tebe samo da kritiziraju! Sad stvarno sorry na Off topic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
aspire 5530g http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3682 aspire one http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3637
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|