|
![]() |
#212 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
hmm, jedno pitanje, od kada se računa početjak DSL ugovora? Onog kad je sklopljne na papiru ili kad se prvi puta spoji s DSL routerom na net? Recimo ja sam potpisao ugovor u 12 mjesecu a dobio modem u 4 mjesecu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Jeste uspjeli napraviti novi account na t-comovim stranicama. Ja sam danas pokušavao i što god radio, upisao imei JMBG ili podatke o adsl-u stalno javi: Vaša prijava je nepotpuna. Molimo ispravite greške i pokušajte ponovo: Greška u sustavu, molimo pokušajte kasnije. Greška u sustavu, molimo pokušajte kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
aha da imas pravo krivo sam vidio cjenik 230$ izravno od proizvođaca http://www.amazon.com/exec/obidos/AS...7-rg1861-00-20 znaci 1500kn novi, a na crno 1000kn a jeb* vjerojatno i za monitora ce trebati nadoplatiti nekih 200kn sigurno nevise od toga, a ostalo hard, sluske koje imaju cjenu oko 500kn vjerojatno nece biti nadoplata Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 21.06.2009. u 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hmm gdje si ovo nasao, ja ne nadjem niti na tcom niti na user/tcom ![]() mislio sam uzet ovaj shuffle ali nigdje ga nemogu pronaci pitanje: sad sam vratio paket na adsl start,znaci onaj za 99kn i nemam ugovor u trajanju ako bi produzio ugovor na xx mjeseci na start paketu dali bi onda u trajanju ugovora mogao proijeniti paket na flat(po nekoj logici se isplati da placam 180kn ako zelim ili wut?) znam da se nemoze preci sa skupljeg paketa na jeftiniji u trajanju ugovora, ali dali se moze sa jeftinijeg na skuplji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
To samo njima uvlakacima dolazi ta anketa da izaberu sto ce nam t-Scum uvaljivati ![]() Jos to nije vazece. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
|
nemam pojma sto baja radi bolje da ne pitam ![]() kad bi otprilke ta ponuda trebala postat vazeca? @prasak- kad sam elektrosnki promjenio start paket na 10gb te produzio ugovor, nisam mogao mijenjati paket dobro mozda je to bila neka posebna muljaza(ono s 2 mjeseca flata) najbolje da ih nazovem i pitam, tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
|
da skuzio sam sad ono je bila neka specijalna akcija gdje prelazis sa jeftnijeg paketa na skuplji +produljujes ugovor na xx mjeseci i dobivas 2 mjeseca flat ugl. taj ugovor je long gone a novi shuffle mi se svidja ![]() @baja When ![]() ![]() P.S. sad sam skuzio da im fali jedna "kockica" http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp tako da ce prema glasanju odredit novi proizvod tako da bi dolazak ipoda mogao potrajat Zadnje izmijenjeno od: passko. 21.06.2009. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
j*bem ti produljenje ugovora, dodje mi tehnicar it t-šuma jer sam imao problem sa maxtv-om i kaze on mom starom da smo produzili ugovor i uzeli fotic za 1kn i da smo izgubili garanciju na modem jer da mi modem steka i zamijenili mi ga sa siemensom uz nadoplatu...
![]() |
#229 |
Premium
|
ako ti vec imash ugovor i ako ti maxtv ne radi zbog toga sto router nije ok, zamjena routera se ne naplacuje jer je isti NUZAN za maxtv uslugu |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Za 1 kn uz produženje ugovora na 18 mjeseci, može se realizirati do 20. listopada ili isteka zaliha: Prijenosni disk Transcend Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||||||||||||||||
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Kod online produljenja ugovora moram ispuniti dolje navedeno. Što da tu odnačim i imam li pravo maknuti prve 3 kvačice? Članak 7. Općih uvjeta T-Coma za usluge priključenja, pristupa i javne govorne usluge u nepokretnoj telekomunikacijskoj mreži za krajnje korisnike regulira pitanja obrade podataka o Pretplatniku. Molimo Vas da nam u skladu s propisima izrazite da li ste suglasni s time da T-Com obrađuje podatke vezano za Vaš pretplatnički odnos u svrhe kako je navedeno u Izjavi Pretplatnika. Ovim putem dajem izričitu suglasnost T-Com-u da koristi moje osobne podatke, uključujući podatke o telekomunikacijskom prometu u svrhu:
|
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Dal ima tko kakvih informacija? Dal bude šta novo u ponudi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Eto, meni crko Zyxel pa se sad zlopatim sa starom Kasdom dok se ne dočepam novog modema. Znam da katkada mogu besplatno dobiti novi modem, ali ugovor s T-Comom mi je odavno istekao. Dakle, vjerujem da su mi jedine opcije da ili produžim ugovor i oženim se s njima još 2 godine za novi Siemens, ili u slobodnoj prodaji ga kupit (brijem da je barem 700-800 kn, malo previše atm). Ima još koja opcija?
![]() |
#236 |
Premium
|
kupish router na trznici/oglasniku |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#238 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Imaš potpuno nove zapakirane rutere samo trebaš malo potražit po oglasniku i po forumima! ljudi ih znaju prodavat po 300 kuna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |