|
![]() |
#211 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Svake godine oko ovoga doba iste su rasprave o novom NFS koji uvijek izlazi između 15-21.11.2xxx Uvijek svi ga željno očekujemo jer smo volili NFS porsche, U1 i U2 i na kraju ispadne uvijek arkadno sra...e! Al bez obzira probat treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Kak promijenit nick?
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() U potpunosti se slazem. sve je iste boje. carbon je bio taman ali milion bljestavila sto je pokvarilo igru. Rekli su da ce igru napravit ko savrsenstvo. ak je to ovo kaj sam vidio onda lol. nek igra izgleda jadno, nek se auto ponasa ko da je na baterije i nek bude murije ali mogli bi vec jednom stavit pogled iz cockpita. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
ove "jesensko" žute boje kao da su copy-paste-ali iz mw ili datumom nam blizeg grida... sto se tice cockpit pogleda, i tdu i grid su tu ipak za koplje ispred dosadasnjih nfs-a, mozda nam to spremaju kao iznanadjenje, ali cisto sumnjam...
![]() |
#216 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
[LIST] [*]Honda S2000 nisam nikada prežalio što je nestala poslije NFS:U [*]Pagani Zonda F najljepši auto ikada [*]Volkswagen Golf GTI postajem sentimentalan ![]() trebat će izgleda novi komp, dugo sam odgađo od tih zadnjih par NFS-a najviše volim U2 iako nema honde i njega rado još i danas zaigram. Ove novije sam prešao do 50% i nije mi se dalo više. Što se tiče auta, mjesto 3 gotovo jednaka (911) poršea dalo se naći još par zanimljivih auta. Isto tako ima dosta Chevrolet-a al recimo da oni nemaju preveliku konkurenciju.
![]() |
#217 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Koenigsegg CCX,Lamborghini Gallardo Superleggera,Lamborghini Murcielago LP640...dobro kaj takvi auti imau u opce radit u igri skupa sa Audijem S3 ,Mustangom i sl. , a o bugattiju da ne govorim...a kaj je jos veca glupost kad se nabriju audi a3 ce moc ic isto onoliko kolko i bugati...
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
zato kaj neki naprosto svrsavaju da kad vec nemogu na javi, onda ce barem virtualno sjesti za volan svojeg mastovitog ljubimca. a najbolji dio je kaj su spremni i platiti za to. zato su ti ti auti. takvima vecinom fizika ili neka preluda grafika ionako nisu vazni...
![]() |
#220 | |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Xulos :)
|
Potpisujem ![]() ![]() ma ponavljam samo nek mi ostave skyline R34 ( ovaj novi mi je ok al cudan) i/ili nissan silviu.. (btw mogli bi stavit i ovu novu hatchback imprezu) ovo za boje je pretjerani blur i nijanse smejde kako je netko rekao ali oke,samo se nadajmo da nece bit kao pro street..
![]() |
#223 |
The mighty pirate
|
Nadam se da će jednom više prestat s tuningom i napravit jedan nastavak s klasicima, recimo Need For Speed: Vintage i unutra ubaciti nešto kao Jaguar E-Type, Mercedes 300SL Gullwing, BMW 507, Chevrolet Bel Air, Citroen DS, VW 1200/1300/1303, VW Karmann Ghia, Ferrari 250 GTO i sličnim autima. Mislim da bi tako nešto bilo pun pogodak.
![]() |
#224 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#225 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da srede malo grafiku, i pojačaju mape i radnju od Under.2 napravili bi jednu od jačih igara, s koje se nebi skinuo jedno 3 godine ziher. Underground i dalje imam, i malo tu i tamo zavrtim Corollu oko rotora, ali kad ses jetim da su poslje toga izasla 3 serijala od kojih su zadnja dva 0 bodova, onda neocekujem previse od novog nastavka.
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bolje da ne bude u stilu undergrounda 1/2 jer se vidi kak je i carbon zavrsio...to sa tim sarenim svijetlima las vegasa je totalno bezveze...kolko se vidi iz onih gameplay videa i nije tak lose jer bude u stilu most wanteda koji je imao po meni najbolji krajolik, ceste, autoceste, grad opcenito nakon NFS Porschea...na temelju onog screenshota mape sa cestovnom mrezom se vidi da bude tak... Ostecenja ima, tak da je i to ok...sam da stave onak 24h ciklus, odnosno izmjenu dana i noci bilo bi super...tak da se u recimo 1-2 stvarna sata igranja izmjene dan i noc (i da je u gradu normalna ulicna rasvjeta, bjelo-zuckasta i da je onak vidljivost smanjena dosta...pogotovo izvan grada po onim autocestama gdje nema osvjetljenja osim svjetla na autu, a da se svijetla na autu daju razbiti, e to bi bilo super...ak se ko sjeca kak je bil NFS Porsche, ona staza u monte carlu, na takvo osvjetljenje i noc mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
The mighty pirate
|
Ma kakva plastika, napisao sam već da bi trebali maknut tuning. Ubaciti hrpu starudija, malo doraditi realnost, detalje i unutrašnjost i to je to. Napraviti nešto kao NFS Porsche samo s oldtimerima
![]() |
#228 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
e ta bi bila prava stvar! ili opet tribute nekom manufactureru ili samo njemackim proizvodjacima...tako nesto bi bilo fora ![]()
![]() |
#229 | ||
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() a tuning bi mogli ostaviti (ALI da bude kao u petici)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
|
minimum: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako je to istina, onda će igra bit jako dobro optimizirana...
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ma, kaj se čudiš dobroj optimiziranosti, kad je isti ko most wanted sa malo boljim odsjajem ceste, kaj je skroz bezveze jer ispada da je cesta cijelo vrijeme mokra.totalno njesra od igre će bit, čista kopija mw, to sam znao čim sam vidio onaj filmić kad izlazi iz policijske stanice i onda se kamera približava autu i onda ti upravljaš.To je vjerojatno ona zadnja misija iz most wanteda kad im moraš pobjeć...zadnji dobar nfs mi je bio u2 i hot pursuit 2 koji je po meni imao najrealniju grafiku, kažem realniju jer su boje bile skroz pogođene, i uopće mi nije falio mrak...ovo sve kasnije je ili žuti dan ili blještava noć koja prikriva lošu grafiku.dok se ne udostoje napraviti nešto od nule to neće valjat, jer je ovo čista reciklaža.ali to ne znači da neću probat, ko svaki nfs dosad, možda mi se baš nekaj svidi ali sumnjam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
dijete u vremenu
|
pa u zadnje vrijeme za nfs vrijedi-svi smo volili u2,nekako prešli preko svega poslije i sada (ne samo sada nego posljednjih par godina) u nama gori tračak nade da bi se baš u sljedećem nastavku mogli približiti u2.i već godinama tako......btw nadam se da ovo neće vrijediti nakon izlaska undercovera (svi smo već skeptični nakon ovih promašaja zadnjih godina) |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Nesto se puno dereš na ljude ovih dana. ccc Pusti zaluđenike NFSa da se prisjećaju kako je bio fin PS, MW. Ko je normalan uzece NFS3, HP, HP2 i uzivati u njemu.
![]() |
![]() |
#238 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#239 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
NFS U2 naj igra imo sam na komp ali rušio sustav pa izbriso, jel zna neko neki link da ga skinem s neta ja tražio ali nisam mogo nać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo, imas ovdje: http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila ![]() |
![]() |
![]() |
|
|