|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mozes se sa Visom Electron na Paypal... Prebaci nesto para na devizni - to ti je Visa Electron, nije žiro... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#216 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Devizni only. ako je ziro dobijes drugaciju: Business Visu Electron. http://www.zaba.hr/info/sb/atm/hsb_visa.htm |
|
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Žiro Visa Electron je Sivkasto plava kartica i moze se kupovati s njom i dodvati na paypal. Starije kartice ( cca od godine dana nemogu jer nemaju CCV na njoj, pa zbog toga treba do banke da Vam daju novu.). Da tu se pretvaraju u devizu prilikom kupnje po njihovom tečaju pa se gubi nesto novaca. Devizna Visa Electron je Sivkasto crvena kartica i takoder se moze kupovati s njom i dodati ju na paypal. Isto ako je starija od godinu dana nema CCV pa trk u banku da ti daju novu. Da ovo se odnosi sam na PBZ Visu Electronic jer i ZABA ima svoju i kolko sam cuo se NEMOZE dodati na paypal ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam otvorio žiro račun u PBZ prošli tjedan i dobije se VISA Electron s kojom se MOŽE uplaćivati preko reg.net-a za bux.to (kupovanja referala, premuima...). Provjereno. ![]() Ovaj tjedan kupujem još 35komada. ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ova: http://www.pbz.hr/Slike/2007/12/04/3854181.JPG Koliko kontam to je ista ta tvoja, po nazivu i sve, VISA Electron Business. Tvoja je starijeg dizajna valjda.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
onda bi ja prakticki mogao ici u PBZ i zatrazit zamjenu za ovakvu kakvu ti imas i problem rijesen? ajd mi pls opisi postupak sto treba sve napravit da uspjesno prijavim karticu na alertpay i da mogu prebacivat lovu sa nje na alertpay, a ja cu ovih dana (danas, sutra, preksutra nadam se) ici u PBZ i pitat ih za zamjenu |
![]() |
![]() |
#222 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Pročitavši puno postova i web stranica o Bux.to servisu, uključio sam se u Bux.to te napravio stranicu sa skoro svim informacijama o Bux-u, isplatama i načinu primanja uplata u HR. Info možete pogledati na mojoj webstranici. Na stranicama možete pratiti i tijek zarade po danima te vidjeti savjete kako što brže prikupiti referrale.. Pozdrav! Zadnje izmijenjeno od: Destructo. 05.05.2008. u 13:06. Razlog: maknuti direktni linkovi na homepage |
|
![]() |
![]() |
#225 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
virus1 stvarno puno hvala na odgovorima znam da sam malo zagnjavio no glavno pitanje mi je ostalo neodgovoreno Prihvaća li alertpay maloljetnike te jeste li im vi slali isprave,tj osobnu,rodni ili šta li već? Ili jednostavno regam majku i sve preko nje. eto 2 dana sam u igri,imam 3 refa,te imam 1.0900$(buxa...hehe) sve u svemu zadovoljan sam,nisam pohlepno dijete tako da ono,60 kn na mj,ma meni super,pomaže totalno za vozački =) |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iskreno neznam kakva je procedura pri isplaćivanju čeka jer se ne mogu logirati na AlertPay (web down). Uglavnom ti kad pare isplatis sa buxa na alertpay mozes pare imati na njemu i isplatiti kada želiš. Što se tiče čeka njega unovčiš u banci. Javim ti kasnije kad AlertPay slozi web. Nije prvi put da neradi ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo stigao je Premium status i još 100 uz onih 35 referrala. Sad je ukupno 168 referrala, a account je otvoren prije 4 dana. Sad bi proces zarade trebao ici jos brze. Na mom homepagu mozete pratiti tijek zarade, a to cete naci pod "Bux.to Info" - "Bux.to primjer zarade". Slika 1: ![]() Slika 2: ![]() Sretno svima! |
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Ti baš imaš povjerenja u Bux... Ja sam već dva mjeseca u njemu i još mu ne vjerujem i ne mislim lipe u njega uložiti dok mi se lova ne isplati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#230 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Kupio sam prije par dana 100+35 referala te sam jucer uzeo premium i dobio ga. Al mi jedna stvar nije jasna. Odem si pogledat stanje racuna, tj. visa electron kartice s kojom sam kupovao referale i premium i na racunu se stvorio novac, tj. one transakcije od kupnje 100 i 35 referala kao da su izbrisane. Wtf?? jel ima neko sličnih iskustva?? Mislim nije da se žalim ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
budi sretan xD |
![]() |
![]() |
#232 | |
Premium
|
Citiraj:
Jeste primjetili kako se u zadnje vrijeme reklame izvrću? Klikneš na nju, vratiš se i refreshas, a ona se nalazi na nekom drugom mjestu. Sve mis e čini da je to neka obrana od autoclickera, loša uglavnom jer Autoclicker 1.4.0 sve poklika kako spada... Baš me zanima koliko će to s autoklikerom ići... Sa svog glavnog acc-a sam maknuo autokliker, ali na par sporednih sam ostavio jer mi nisu dostupni svaki dan... |
|
![]() |
![]() |
#234 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Virtualne mašine ste probali, pokreneš 2- 3 virtualne, spojiš ih na net i autoklikaju ![]() Meni klikaju 3 moje mašine, i frendova 4 struja , tak da bu lova brzo sjela ^^, naravno, kasnije planiram kupit referrale pa se prebacit na pošteni način ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
nedavno sam se regao i poečo klikati....postaje mi glupo jer nisam ni lipe uložio, a teško sam dolazim do referala...tak da nema smisla baviti se s time ako se u početku ne uloži, kužim da se isplati uložit i sve je to ok...al kolko vidim nisu bar brzi sa isplatama.....to me jedino sputava da ne kupim premium i 100refsa.... ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam dobio vec doma bux.to karticu. bome je lijepa ![]() A ovo su moji stats-i (nije mi se dalo radit screenshot): Your Statistics # of Website Visits 1027 Your Referral Statistics # of Referrals (view) 517 # of Referral Website Visits 63979 Additional Credit/Debit # of Credit/Debit (view) 0.24 Balance Information Account Balance (cashout) $ 812.7525 Total Amount Paid $ 0.0000 |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#238 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Zato se jedino isplati uzeti paket s 500 referrala gdje ti ih oni mijenjaju ako ovi ne klikaju... |
|
![]() |
![]() |
#239 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
a jese li ćuli za 4bux, to je noviji sajt, na kojem se klik plača 0.02$, na reklamama se čeka 15sec, brži su kod isplata al još se nemogu kupiti refsi jer ih trenutno skupljaju....pa smatram da ako se već ulaže lova, da bi bilo puno isplativije uložit u to nego u bux.to, jer sad kad skupe nove refse, oni će sigurno bolje klikati od ovih sa bux.to, jer nebudu odma zasićeni..... ....ja sam počeo sa 4bux-om, skupio sam si 8refova, dosta dobro klikaju i za tjedan dana imam 10$.... ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato, oprezno s time! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fadolf. 07.05.2008. u 16:42. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|