|
![]() |
#2227 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Je i strasno je simpaticna takva malena i klempava ![]() ![]()
![]() |
#2228 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Mejdeni imaju krš tonca, to je opće poznato, rijetko kad imaju super zvuk. Kaj se tiče ovih majica od 45£, pa ne znam, to je samo druga valuta, opće je poznato da i manje poznati bendovi danas na koncertima prodaju majice po minimalno 40€. Jbg nažalost dio od prodanih majica ide koncertnom prostoru, mislim da uzimaju po 20-30%. A kad smo kod zvuka, definitivno jedan od najboljih ili najbolji koncert kaj se tiče zvuka su sad bili Nine Inch Nails u Beču. A i same pohvale stižu i s ostalih lokacija, čak i na festivalima su rekli da su imali najbolji zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Do £10 za majicu iz Primarka od £2, lošim dizajnom i jeftinim tiskom mi je skroz ok, tako obično i koštaju. Imam ih par, tisak je već gotovo pa oljušten s njih. Kad i ako mi se sviđa dizajn, bacim pogled na brand majice i ako je Gildan ili Fruit of the Loom, znam da će trajati jer su kvalitetne. Imam neke bend majice stare skoro 20 godina, koje se drže i dalje i sve su od ova dva branda. Ova koju sam uzeo na Maidenima je Gildan, dizajn je odličan, tisak vrhunski...ali realno ne vrijedi više od £25-30. £30 sam platio i ZZ Top relativno nedavno na Wembleyu
![]() |
![]() |
#2231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Naravno da cijene mercha nisu normalne, al koncerti i merch su jedini izvor zarade bendova. I velim, bendovima koncertni prostori uzimaju proviziju od mercha i to ne malu. Kad se sjetim Slayera 2016. na Velesajmu i mi gledamo, hoodie 80€. Izjava od jednog lika je bila, čekaj kaj neko uopće nosi tolko para na koncert ![]() Ali ima još situacija di se da jeftino proći, evo mi smo na Hellfestu za 39€ dobili kratku majicu, magnet i poster zastavu 70x90cm, dok npr na Nova Rock za te pare nisi ni majicu mogao dobit, bila je 45€. Reko ne dam iz principa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|