|
![]() |
#2341 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#2342 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Evo dvije usporedbe Kirka i Picarda: http://www.asandler.com/jokes/lists/kirksex.shtml http://www.kraehseite.de/100reasons.html Lagani OT: Shatner kao Denny Crane u Boston legalu? OMG, kakva legenda! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jučer sam pogledao film "Mega Shark vs Giant Octopus..AJME smjeha li do nebesa ![]() WTF! kako mogu skombinirat lošu glumu josh gluplju priču to je strava uglavnom NE GLEDATI... poslije toga je slijedio "what doesnt kill you" ocjena 6.5/10 To pogledajte svakako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2349 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Film nije bio loš, ali što ti kažeš, previše akcije za ST film. Što se toga tiče, izgleda kao hibrid Star Warsa i Star Treka. Srećom, dobro je ispao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Upravo pogledao Wolwerinea. Ništa posebno..malo kul scena, malo nepotrebnih scena pa još malo kul scena. Scenarij je prilično tanak. 6.5/10
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
The life before her eyes (2007) - Slabo, razvučeno (iako traje oko sat i dvadeset, ovo se moglo sažeti u pola sata) i dosadno. Skužio sam o čemu se radi već nakon cca pola filma, tako da "shocking twist" i nije bio shocking. Uma thurman gadna k`o i obično, dok je mulica koja glumi nju u mladosti totalni komad. Vrlo nerealno... 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 ![]()
![]() |
#2355 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
NIT ORO NIT KOPO !
Datum registracije: Aug 2008
|
Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 ![]() The Happening 5,3/10 ![]() Crank 2 7,1/10 ![]()
![]() |
#2357 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Crank 2,uff film je super ![]()
![]() |
#2358 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Tek sada pogleda film Awake. FIlm nije pobrao neke bajne ocjene po IMDBu (oni su krkani) ali meni je vrlo dobar, prvo mi se priča jako svidila, glumci nisu neki old school, nego prosječna ekipa koja je odradila dobar posao. Tko nije pogledao, neka pogleda ( i oni koji vole Albu imaju još jedan + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Epizode poput Mirror Mirror, I Mudd, Miri i sl. su ono na cemu je Trek izrastao. A ne na trashu Arene i slicnih Da su Gorn i "specijalni efekti" bili bolji tko zna bi li ikad bile snimljene, bi li ostalo sve na whoosh badabooom lol haxxorz i slicnim bezvezarijama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
11:14 - par medjusobno povezanih prica Za ljubitelje South Parka Hilary Swank izgleda i zvuci kao Stanova sestra. ![]() Jako zabavan film. 7.5 Powder Blue - par medjusobno povezanih prica Nesto slicno kao film prije, ali sa puno mirnijom atmosferom te zanosnom Jessicom Biel. Opustajuci. 7 The Horsemen - serijske ubojice povezane sa cetiri jahaca apokalipse... Recimo kao ultralight Se7en. Dobar triler. 6.5 Department 36 (36 Quai des Orfèvres) - nadmetanje dvojice policijskih inspektora Pocinje polagano, a kako se blizi kraj sve bolji i bolji. 6.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2362 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Onakvo uspoređivanje star warsa i star treka na toplessrobotu je imbecilno. Na taj način ću usporedit bilo koji film koji ima imalo akcije u sebi sa star warsom. Mada u samoj usporedbi ne vidim ništa loše pošto sam i fan star warsa.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.05.2009. u 09:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Type R
|
Citiraj:
Ako je Vader, u krivu si, jer je to jedan od najpoznatijih likova ikad. Ako su papčići, opet si u krivu jer da nije papčića u filmovima nikad ne bi vidili ovu legendu: http://www.imdb.com/name/nm0000513/ .
![]() |
![]() |
#2365 |
Banned
|
@Fleks Nikad se nismo slagali, stoga nemoj potezat ![]() Evo danas pogledao zadnje dvi epizode Prison Breaka i mogu reći samo da samo oduševljen krajom, doduše dosta su likova "uskrsnuli" pa mi to manje leži. Inače samo je jedna iritantna činjenice
@Fleks Nikad se nismo slagali, stoga nemoj potezat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
BTW, nadam se da znaš da još ostaju 2 epizode koje će ''popuniti praznine'' ![]() Završio je i 24: day 7. Kao i u Prison breaku, i ovdje se mnogo toga ponavljalo iz sezone u sezonu, ali 24 mi je ove sezone svejedno bio puno napetiji i zanimljiviji. Kraj je mogao ispasti bolje, ali ok je i ovako. Ionako se već odavno znalo da će biti i 8. sezona (Kiefer je nakon 6. sezone potpisao ugovor na još dvije). Sudeći po najavama. Još me se najviše dojmio završetak 5. sezone Housa, zadnje dvije epizode su bile za desetku ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.05.2009. u 15:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|