|
![]() |
#2341 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-pametovanje o zaključanim temama nije za ovaj thread, ako imate dovoljno vremena piskarati o tome i filozofirati zašto ne pišete onom tko je i zaključao?
#2342 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
I ne samo to, ovaj thread postaje pomalo leglo nepotrebnih priča s drugih foruma - nemojte to raditi jer u protivnom sve brišem. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
kad dodje do kraja treba okrenuti na stranu B ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2344 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo nadam se da ovo ne izlazi iz okvira ovoga threada, nije bas droge, ali neznanje je ![]() Jutros me sestra pita di mi je stari USB memory stick. Inace sestra mi se kuzi u racunala vise od prosjeka za cure (21 god). Ja kazem da je valjda negdi kraj kompjutera, nisam ga odavno vidija. Pitam je sta ce joj. Ona kaze da joj prijateljica, ovisnica o facebooku, zeli onaj mobilni simpa internet za svoj laptop. Ja kazem, da joj se ne isplati, ali dobro, kako se tu uklapa moj USB memory stick? Ona na to, da bi tile da prodju jeftinije i ne bi davale lovu za onaj dodatni usb stick za bezicni internet, nego bi iskoristile moj stari. Kao cule su da im triba neki stick.... _______________________________________________________________ Nakon sta sam se probudio iz klinicke smrti, ona mi na to veli: ali ona ce uzet internet od 100 mb, a tvoj je 128 pa ce bit dosta......................... |
![]() |
![]() |
#2345 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Dam im ja od 4 gige pa nek cure mogu malo pr0n streaming gledat ![]() Maestralno ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#2350 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 |
Banned
|
Popravi ovaj tag na kraju. Još jedan 3GHz*4 aka 12000MHz ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Banned
|
Gdje je tema da ga kurimo malo? |
![]() |
![]() |
#2354 |
Premium
|
popravil sam kvout pa sad vidiš di je |
![]() |
![]() |
#2355 |
Banned
|
OMFG, jesi skužio kako je isformatirao/iskopirao tablicu u html-u u tom postu ![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2357 |
Banned
|
Obračun kod dominator korala ![]() Ali ovaj put trajni ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pocetak me podsjeca na ovaj post... ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 29.07.2008. u 11:57. Razlog: poludio sma sa ovim quotanjem..bemti... |
|
![]() |
![]() |
#2359 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2362 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#2363 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
crni baja, pa nisu torrenti ilegala. ![]() |
![]() |
![]() |
#2365 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ma spominjao Winse, i takve stvari pa sam ja možda krivo povezao ili sam čitao misli sada ćemo vidit u dalje radu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2367 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#2368 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Mislio je na onoga "problematičnog" a svakako nije bio moj prvi na tom threadu ![]() Nego dosta spama, jer ću ja jedini spušit karton ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2370 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kad smo kod Baje ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled2.jpg Sva sreca na selu nema rx8, jer bi mozda i vidio koju uzivo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|