|
![]() |
#2341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Neće to sigurno raditi jer "PRO kontroler" koristi svega 3% ljudi, za nekakav competitive gaming i MP, što PS nikad nije bio u suštini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
s tim da se više ničemu ne nadam dok službeno ne najave ![]() A Pro mi ne dolazi u obzir ni pod razno. Regularni model će do iduće generacije poslužiti sasvim lijepo.. s tim da ću dobro razmisliti o nekakvoj kupovini iduće konzole, jer iskreno, i nisam nešto oduševljen igrama za peticu (mislim na ekskluzive, koje to zapravo uglavnom više i nisu.. ostalo ionako igram na PC-u).
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni ps5 ostaje samo radi online igranja fife/nba2k. Sve singleplayer igre izlaze na pc-u kad tad. Za to mi pro verzija neće trebati. Kako te visoka cijena može ohladiti od proizvoda, da bez previse razmišljanja odustaneš od kupnje. Cak mi je i drago da je tako. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Eventualno nekakav Last of Us ili Horizon bi igrao ponovo, Uncharted novi, nešto takvo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Premium
|
Žalosno. Bitno da ćemo dobiti Pro konzolu koja će postojeće i buduće remastere/remakeove učitavati impresivnih 0.8s brže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Premium
|
kak ti ovo lijevo moze izgledat bolje neg desno, ne kužim? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2356 |
Banned
|
ma đe, piše 500 europskih novaca. Aha pro model, koji češ vrag igrati na njemu ? remaster remastera ? https://www.sancta-domenica.hr/catal...category/4108/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imam feeling da bude Pro vrlo brzo na popustu, a i da ih naši teleoprateri vrlo brzo ubace u ponudu uz kojekakve pakete. 800 eurića, a ne moš ni disk ubacit u njega ako ne planiraš još 150 dodatnih pljunit, a da ne pričam da su ona najavljena poboljšanja za pojedine igre "žali Bože spomena". Koliko sam bio euforičan oko Pro verzije i ozbiljno razmišljao da ju uzmem, što je bliže izlazak, sve manje i manje sam zainteresiran za istu. EDIT: BTW i meni ljepše izgleda lijeva fotka Horizona, teksture su detaljnije, dok je na desnoj sve zblurano od nabrijanog FSR-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
To je i odlična cijena za taj paket jer će se to sigurno prodavati na oglasnicima po 2000+€ kasnije. Ja sam bio ujutro u queue-u na njemačkom PS Directu, ali dok sam došao na red sve već bio rasprodano. Onda sam si uzeo ovaj Slim Anniversary edition za 500 eurića u Sancti.
![]() |
#2362 |
Premium
|
Kako to da nitko ne priča o Wireless slušalicama i PlayStation Portal Remote Player konzoli? Po meni 230EUR za to nije puno. Čak razmišljam da uzmem, pa u krevetu prije spavanja pola sata. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.10.2024. u 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja imam portal već nekoliko mjeseci i meni je napravica čisto ok, kada žena gleda TV upalim ga, izvalim se i laganini...dosta putujem s poslom pa mi i onda dobro dođe, samo van kuće treba dobar net da bude igrivo. Lokalno kući radi ok, iako se osjeti lag, ništa strašno, ali sam osjetljiv na to pa ga primjetim. Doduše treba uzeti u obzir da mi je internet 200mbit/20mbit, u ponedjeljak konačno prelazim Giganet paket u A1 pa ću vidjeti hoće li bolje raditi, iako je i ovako sasvim igrivo. Čak sam jedno vrijeme i kada je TV slobodan peglao na njemu, ali TV je TV jednostavno pa nije za usporedbu ![]() Baterija mu drži 3-4 sata bez problema, ako smanjiš svjetlinu ekrana i ugasiš svjetla na kontroleru možeš još navući sat vremena nekih, treba mu nekih 2 sata da se napuni. Meni najveća prednost Portala je što doslovno možeš igrati PS kada ti dođe neovisno jel TV zauzet jesi , van kuće, ali naravno ovisiš o internetu, radi super i preko moba ako imaš 5g. Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 03.10.2024. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Što se tiče Portala, imam isti problem kao i ti od prije oko godinu dana ako se dobro sjećam, a to je da sam odigrao sve što imam na PS5 pa mi trenutno stoji tako da ni na Portalu ne bih imao što igrati. Inače mi se čini super stvarčica, ali kad bi bila tipa 100€.
![]() |
![]() |
#2365 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A da imam kaj zanimljivo za igrati kaj ne uključuje modernu ameriku, možda bi i portal imao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gledam malo slike i ima nekih nelogičnosti. Na lijevoj se vidi da joj sunce svijetli s desne strane jer joj je faca osvjetljena. Na desnoj joj je osjvetljena lijeva strane faca i ima sjene na jakni kao da je sunce s lijeve strane. Ali, i jakna joj je osvjetljena kao da joj je sunce desno. 2 sunca? Malo teže. I još joj je sjena mašne na ogrlici maaaaalo predugačka. Lijeva slika je daleko prirodnija i detaljnija u odnosu na desnu.
![]() |
#2369 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Pomalo padobranac ![]()
![]() |
![]() |
#2370 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009