|
![]() |
#2341 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ko stvoren je za kempanje. Likovi samo leže i čekaju da neka budala prozuji tako da ga okrznu metkom i on iskrvari. ma dajjj.... ![]() rađe igram PAM i onda su svi jednaki, IMO tu se više vidi skill nego na realismu...
![]() |
![]() |
#2342 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
hey $$kiLL3Rr, gdje vam se nalazi server i koliko je slotova?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 ) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25.Widowmaker ![]()
![]() |
#2344 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() evo odgovor od Madarona c/p: Dear Sir, We offer you COD2 port on our Hungarian server with the following constructions: A port with 20 slots: 22 euro/month. 30 slots: 40 euro/month. (incl. tax) We sign a contract (we fill it with your data, we send it to you in e-mail, you have to print it, and fax it back to us, or scan and send back). Very important: the sortest renting period is 3 months, it means you have to pay for 3 months for the first time. We have an international bank account. You should ask at your bank about international money transfer cost. So for example a 12 slots server would be 42 euro + the price you pay for the bank for the money transfer. This price includes configuring your server, a ventri or ts room on our communication server, 100MB web space and 100MB ftp space for maps and mods. I hope our prices match your need. Best regards, Gáll Tamás OBiNet Team end............. dakle ekipa,ajmo jedno glasovanje po Hrvaski,al sa Kvorumom ovaj put: koji server uzimamo za probu: 1.ObiNet.hu , madarski ,22eura mjesecno,3mj unaprijed placanje -66eura+bankovni trosak transakcije...ili: 2.Clanserver,lok.Amsterdam,30 dolara mjesecno,moze mjesec po mjesec ,placanje kreditnom karticomi/ili bankovnim transferom.. ajd sad,odluka do nedjelje navecer,u ponedjeljak ujutro bi krenuli u realizaciju.... il se i dalje grebarite okolo i kukajte kak vas zivcira dim,chiteri i sl.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2347 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2350 |
PizzoZder
|
Slazem se, moze na tulipane onda. A tko ce biti strogi admin, vidim da se Rak ponudio, ja se slazem. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2352 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2355 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2356 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Svesvejedno mi je koji server samo da je naš. Šta se cjene tiče po glavi će to ispasti 10 kuna mjesečno jer vidim da nas ima skoro 30. Tak da to može svako odvojiti. Jedan dan bu prestal pušit ili nebude uplatil listić u kladionici za 1 mjesec igranja. ![]()
![]() |
#2357 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
22€ = 160kn 30€ = 220kn ![]() svejedno koji server, ako su dobri.. bilo bi zgodno da ima team speak.. pa da mogu pričati na sluje i mikrofon ![]() par savjeta: -OBAVEZNO ISKLJUČIT MAGLU I DIM - ubija performanse... maloprije sam igrao na jednom serveru bez toga - ZAKON -staviti rotacije svih mapa, te svih modova igre - ctf,dm,tdm,hq... -mogli bi ubaciti ono trčanje na konju... ![]() -oružje neka ostane sve -staviti onaj mod gdje ručnu bombu ne možeš baciti kilometar, već realno 20m -realism... nije loše, meni se čak sviđa. eto, to je ono što mi sad pade na pamet.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
ali otom potom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
22€ - 160kn 30$ - 180kn
![]() |
![]() |
#2360 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
22€ - 160kn 30$ - 180kn Sto se bombe tice nikako to stavljat jel onda nemres kvalitetno kempere na strojnicama skidat ![]()
![]() |
![]() |
#2362 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
naš server pod mađarskom zastavom 195.228.155.154:28965 14 slotova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Evo odma jedna velika zamjerka Nema cocked nades i dobis sam jednu bombu: nono : : nono :
![]() |
![]() |
#2364 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 ) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25.Widowmaker 26.Catkiller i zdruzena D.WiFi braca 27.DocZg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
čekaj malo još se ufuravamo tek smo ga jučer dobili, a server nema lagova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Oni blizanci iz Dupca se nebu samo tako provukli. Igraju i u paru, pa će tako i platiti. ne igraju kao zed i R.B. na jednom kompu ili kao Masni i Serafim. Dakle nikada zajedno. Onda bi i ja mogao napraviti igraonicu ovdje i pucati na taj server jer sve ide prek jednog IP-a. Dobra vam je fora.
![]() |
![]() |
#2368 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2370 | |
a.k.a. LOPOV