|
![]() |
#2342 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#2344 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#2345 |
Guest
|
Falilo mi je Everton daje gol, inače, zadnji par ![]() |
![]() |
#2346 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovi iz Madrida nedaju stadion za odigravanje finala kupa kralja između Barce i Bilbaoa ![]() ![]() A i uostalom, ne znam zakaj neko želi igrati na čabi čabi abu dabi stadionu... ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Blizina i kapacitet. Barem tako iz Bilbaoa i Barce govore. A ustvari je nabijanje komplexa :P |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2350 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ljudi ne zele separatiste gledati i to je to. Nego bitnija stvar,Modric konkurira za sastav sutra.Napokon!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#2352 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2353 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Oćeš reći da nema komplekse... hahahaha. Dobra. Da nema, rekli bi "evo vam, igrajte, 100 eura karta + 5 mil eura ostali troškovi". Ovako ispadaju kompleksaši, sorry. Pa makar i arapi veliš ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2354 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Isti razlog kao i onaj zašto ne igra repka u Splitu. Loš travnjak brate, bruka. Da se kralj crveni kad lopta poskakuje pri laganim pasovima. A i zašto bi Bernabeu bio glavni stadion, treba se igrati i na drugima malo, nije uredu. Separatisti kao, a igrali bi na mrskom tlačiteljskom stadionu. To je kao da Šahtjor igra na stadionu CSKA Moskve ili još bolji primjer, da Željo i Radnički igraju finale kupa u Banja Luci ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
lel Brko i ti znaš bacat bombe, a ovi kao nebi htjeli više od ičega igrat na Bernabeu da još nabiju te komplekse? Daj molim te.. I to je stara vijest, nije to prvi put da ovi žele a ovi ne daju. |
![]() |
![]() |
#2357 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa jasno je da to nije kraljev stadion, nego neki tamo lijevi ![]() Da su oni pravi kraljevi onda bi bez razmišljanja dali da se tam igra ovak su samo kmečavci. A kaj se tiče naša tri asa, očekivano, trebali smo se u pivu kladit ![]()
#2358 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne razumijem njihov poriv da igraju na Bernabeo,jer ako im je glavni grad tako mrzak ,neka igraju u svojim prcijama. Kada je Real trazio da igra finale u Barceloni?Mislim glupadija i ne znam zasto uopce na to gubiti vrijeme,brko?Ima i pametnijih tema,ove hejtere kuzim,ali ti? A sad opet ,ako barca hoce igrat u Madridu da ovima vadi mast,to onda vise govori o njima i njihovim kompleksima! Hala!
![]() |
#2359 |
Antimićanin
|
Ali ja, što? Meni je normalno da se kup jedne države igra u glavnom gradu, pogotovo ako je još i nazvan Kup Kralja. I Katalonija i Baskija su POKRAJNE u Španjolskoj kojima je Madrid glavni grad. U kojem stoluje kralj, isti onaj čiji je kup. Nadalje, komentar da su Bilbao i Barcelona prćije može izvaliti netko tko nikad nije bio u Barceloni i Bilbau tj rijetko je napuštao svoj grad/selo (a da nije ekskurzija u pitanju). Nisam napisao post da bi se ti i tvoja 2 pajdaša po realu našli uvređeni i isprovocirani nego čisto da izrazim mišljenje da se očito radi o kompleksima. Jer da ih nemaju, rekli bi "evo vam stadion i igrajte, BNK. Samo pare unapred i to je to." Ovako, sipate tu neka opravdanja i razloge, vučete neizvedive paralele sa nekim Šahtjorom i CSKA moskvom koji nisu ista država... mislim stvarno. Što se ulaznica tiče, dogovoreno je 50-50. Dakle, Real samo može od toga pobrat pare. A sad još recite da Real ne prodaje svoj ugled pa da imamo potpunu sliku. Hala... 2, HS Produkt Karlovac. I EOD od mene na tu temu. |
![]() |
![]() |
#2360 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo prcije nije islo na ljepotu Barcelone kao grada,a ja zbilja ne znam zasto svi tako brinu o ugledu Reala? Prvo zbog promjene imena stadiona,sad zbog kupa,mislim stalno rasporodaju ugled! A bar njega imaju na tone,pa se lako razbacuju. O Realovom ugledu govore trofeji,a i recimo odluka Modrica da ide u Real,a ne u psg! Ma sve 5 ,brko,cekamo sutra Bilbao,i naseg Luku!
![]() |
#2361 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro, krivi primjer. Ali sam zato dao dobar drugi sa Banja Lukom, pošto RS nije priznata međunarodno. ![]() Mene iskreno zaboli gdje će igrati, ako Real neda-neda. Što sad. Zašto bi dao? Ne bi ni ja dao, eto i šta sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2363 | |
Premium
|
Citiraj:
Uu,sad ako ne pobjede razapet ce talijana. Mada sam u vecernjaku danasnjem procitao da je Ancelotti dugo vagao kao jucer popodne,i odlucio ga uvrstiti u sastav.Ajd kome sad vjerovati! ps: Da,vidim sad na sluzbenoj stranici,nema ga,steta.Bit ce sutra jako tesko,mozda i jedna od kljucnih tekmi,mada mi sve smrdi da bi mogla barca uzet i primeru uz kup.Real mi djeluje kao da nemaju samopouzdanja,nadam se da sam u krivu.
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 06.03.2015. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
#2364 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Sigurno bi Porto dopustio da Benfica i Sporting igraju na njegovom finale ili kombinacije tih klubova a moze se tako naci i u svakoj drugoj ligu, drugačije je samo to da se u drugim ligama ne ide provocirat rivala s time da se trazi da se finale igra kod njih. Al stvarno kakve gluposti vi Barcelonaši nađete da se poserete na Real, najgore od svega je sto vam je draže da Real izgubi nego da Barcelona pobjedi. Svaku tekmu Reala se ceka penal da se vikne "penaldo". Bravo. |
|
![]() |
![]() |
#2365 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2366 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Vidiš kako sam neugodan i kako je bezveze kad se generaliziraju stvari? Ne vidiš? Sad opet pročitaj svoj post, pa moj, pa ćeš vidjeti da su ISTI. I jednako neugodni i jednako bahati i jednako balavi. Ako se ne možeš normalno razgovarati, onda se nemoj ni upuštati u rasprave. Mirkec, malo si mi previše namastrubiran. Opusti se malo... i probaj shvatiti poantu priče. Bit će ti lakše. Real je mogao lijepo na konto ovoga staviti ohoho milijuna eura i ispasti pobjednik u cijeloj priči, ali eto, nije. No navodno još postoji opcija da se susret tamo i odigra jer nema službenog demanta ![]() FYI, nisam "Barcelonaš" ![]() No dobro, dosta spamare ![]() Sutra Bilbao - RMA. Jasno, navijam za svoje. Smijem li? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2367 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja fakat ne vidim problema sa Brkovom pitanjem i njegovom logikom. Ako je već "Kup Kralja" zašto ga ne odigrati u glavnom gradu ? U Njemačkoj će se finale kupa 30. godinu zaredom igrat u Berlinu. Kao i u Engleskoj gdje se malo manje od 10 godina svako finale FA Kupa održava u Londonu - Wembley. Slažem se da bi to Barcelona htjela da malo zasoli Realu, ali sumnjam da to rade čisto iz tog razloga.
![]() |
#2369 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro,nemamo se razloga ovdje prepucavati oko gluparija,ja na to sve gledam kao lagano pikanje,nema tu zle krvi,bar ne s moje strane.A mislim isto i za ostale! Zato ovaj podforum i postoji!
![]() |
#2370 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bravo, u tome i lezi cijela bit brkinog posta. A u manjku objektivnosti koju vas trojica nikad niste imali kad se radi o realu neki se okrecu u napad, mislim konkretno na onaj post o penaldu. Zgodno da nitko ne spomene NITI JEDNOG JEDINOG nogometasa u cijeloj prici osim osobe koja u manjku argumenata se okrece na to. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|