Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.03.2015., 22:57   #2341
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Odlična tekma.

Dobar je bio WHU.
Hamm je online  
Staro 05.03.2015., 08:19   #2342
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Newcastle-United 0-1
Hvala golmanu...
ExtremePower je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.03.2015., 09:03   #2343
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Newcastle-United 0-1
Hvala golmanu...

bilo je napeto, visio je tiket do samog kraja

Staro 05.03.2015., 10:35   #2344
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
bilo je napeto, visio je tiket do samog kraja
I na kraju ti je naravno pao?
Staro 05.03.2015., 12:21   #2345
ivan77
Guest

Falilo mi je Everton daje gol, inače, zadnji par

Staro 06.03.2015., 10:07   #2346
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ovi iz Madrida nedaju stadion za odigravanje finala kupa kralja između Barce i Bilbaoa kompleksi su fakat zajebana stvar, no vjerujem da će PCE RMA fan klub već izjaviti neko opravdanje i odobrenje za takav jadan potez

A i uostalom, ne znam zakaj neko želi igrati na čabi čabi abu dabi stadionu... osim valjda nabijanja komplekasa kompleksašima. Sevilla, mestalla i vicente calderon bi bili OK.
Brko je offline  
Staro 06.03.2015., 10:11   #2347
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Blizina i kapacitet. Barem tako iz Bilbaoa i Barce govore. A ustvari je nabijanje komplexa :P
Mileni je offline  
Staro 06.03.2015., 11:02   #2348
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Newcastle-United 0-1
Hvala golmanu...
De Gea je čudo, treba mu odmah ponuditi 300k per week platu da ne zaluta u RM.
doky je offline  
Staro 06.03.2015., 11:15   #2349
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ferguson je fakat imao nos za te klince da će bit top topova jednog dana, za razliku od Wengera...
Brko je offline  
Staro 06.03.2015., 12:01   #2350
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovi iz Madrida nedaju stadion za odigravanje finala kupa kralja između Barce i Bilbaoa kompleksi su fakat zajebana stvar, no vjerujem da će PCE RMA fan klub već izjaviti neko opravdanje i odobrenje za takav jadan potez

A i uostalom, ne znam zakaj neko želi igrati na čabi čabi abu dabi stadionu... osim valjda nabijanja komplekasa kompleksašima. Sevilla, mestalla i vicente calderon bi bili OK.
Da, bas si nasao klub koji ima komplekse od nekog,ne znam po kojim kriterijima?
Ljudi ne zele separatiste gledati i to je to.
Nego bitnija stvar,Modric konkurira za sastav sutra.Napokon!
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2015., 12:44   #2351
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:

Neka plate pa ce igrat, nema čabe.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 06.03.2015., 12:52   #2352
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Ferguson je fakat imao nos za te klince da će bit top topova jednog dana, za razliku od Wengera...
Pogotovo Anderson jel ?

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 06.03.2015., 13:09   #2353
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Da, bas si nasao klub koji ima komplekse od nekog,ne znam po kojim kriterijima?
Ljudi ne zele separatiste gledati i to je to.
Nego bitnija stvar,Modric konkurira za sastav sutra.Napokon!
Ljudi ne žele? Pa poanta priče je da se karte prodaju 40 tisuća jednima i 40 tisuća drugima. Ne moraju domaći kompleksaši ić na utakmicu...
Oćeš reći da nema komplekse... hahahaha. Dobra. Da nema, rekli bi "evo vam, igrajte, 100 eura karta + 5 mil eura ostali troškovi". Ovako ispadaju kompleksaši, sorry.
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Neka plate pa ce igrat, nema čabe.
Pa makar i arapi veliš
Brko je offline  
Staro 06.03.2015., 14:17   #2354
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Isti razlog kao i onaj zašto ne igra repka u Splitu. Loš travnjak brate, bruka. Da se kralj crveni kad lopta poskakuje pri laganim pasovima. A i zašto bi Bernabeu bio glavni stadion, treba se igrati i na drugima malo, nije uredu. Separatisti kao, a igrali bi na mrskom tlačiteljskom stadionu. To je kao da Šahtjor igra na stadionu CSKA Moskve ili još bolji primjer, da Željo i Radnički igraju finale kupa u Banja Luci
burmuz je offline  
Staro 06.03.2015., 14:19   #2355
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
lel Brko i ti znaš bacat bombe, a ovi kao nebi htjeli više od ičega igrat na Bernabeu da još nabiju te komplekse? Daj molim te..

I to je stara vijest, nije to prvi put da ovi žele a ovi ne daju.
Mirkopoter je offline  
Staro 06.03.2015., 15:23   #2356
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nije li bezveze da se finale KUPA KRALJA ne igra U GLAVNOM GRADU na KRALJEVOM STADIONU? Mirko i emil, vama je to skroz OK? Burmuz kao i obično fulao ceo fudbal...
Brko je offline  
Staro 06.03.2015., 15:42   #2357
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Pa jasno je da to nije kraljev stadion, nego neki tamo lijevi

Da su oni pravi kraljevi onda bi bez razmišljanja dali da se tam igra ovak su samo kmečavci.

A kaj se tiče naša tri asa, očekivano, trebali smo se u pivu kladit

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 06.03.2015., 17:10   #2358
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Nije li bezveze da se finale KUPA KRALJA ne igra U GLAVNOM GRADU na KRALJEVOM STADIONU? Mirko i emil, vama je to skroz OK? Burmuz kao i obično fulao ceo fudbal...
Kao prvo,mislim da ulaznice ide 30% svakome,ostalo domacin i krema svakojaka.A sad da bi ovi domaci sve preprodali,bi!
Ne razumijem njihov poriv da igraju na Bernabeo,jer ako im je glavni grad tako mrzak ,neka igraju u svojim prcijama.
Kada je Real trazio da igra finale u Barceloni?Mislim glupadija i ne znam zasto uopce na to gubiti vrijeme,brko?Ima i pametnijih tema,ove hejtere kuzim,ali ti?
A sad opet ,ako barca hoce igrat u Madridu da ovima vadi mast,to onda vise govori o njima i njihovim kompleksima!
Hala!
Staro 06.03.2015., 17:54   #2359
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ali ja, što? Meni je normalno da se kup jedne države igra u glavnom gradu, pogotovo ako je još i nazvan Kup Kralja. I Katalonija i Baskija su POKRAJNE u Španjolskoj kojima je Madrid glavni grad. U kojem stoluje kralj, isti onaj čiji je kup.

Nadalje, komentar da su Bilbao i Barcelona prćije može izvaliti netko tko nikad nije bio u Barceloni i Bilbau tj rijetko je napuštao svoj grad/selo
(a da nije ekskurzija u pitanju).

Nisam napisao post da bi se ti i tvoja 2 pajdaša po realu našli uvređeni i isprovocirani nego čisto da izrazim mišljenje da se očito radi o kompleksima. Jer da ih nemaju, rekli bi "evo vam stadion i igrajte, BNK. Samo pare unapred i to je to."

Ovako, sipate tu neka opravdanja i razloge, vučete neizvedive paralele sa nekim Šahtjorom i CSKA moskvom koji nisu ista država... mislim stvarno.

Što se ulaznica tiče, dogovoreno je 50-50. Dakle, Real samo može od toga pobrat pare. A sad još recite da Real ne prodaje svoj ugled pa da imamo potpunu sliku.

Hala... 2, HS Produkt Karlovac. I EOD od mene na tu temu.
Brko je offline  
Staro 06.03.2015., 18:24   #2360
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Ali ja, što? Meni je normalno da se kup jedne države igra u glavnom gradu, pogotovo ako je još i nazvan Kup Kralja. I Katalonija i Baskija su POKRAJNE u Španjolskoj kojima je Madrid glavni grad. U kojem stoluje kralj, isti onaj čiji je kup.

Nadalje, komentar da su Bilbao i Barcelona prćije može izvaliti netko tko nikad nije bio u Barceloni i Bilbau tj rijetko je napuštao svoj grad/selo

Nisam napisao post da bi se ti i tvoja 2 pajdaša po realu našli uvređeni i isprovocirani nego čisto da izrazim mišljenje da se očito radi o kompleksima. Jer da ih nemaju, rekli bi "evo vam stadion i igrajte, BNK. Samo pare unapred i to je to."

Ovako, sipate tu neka opravdanja i razloge, vučete neizvedive paralele sa nekim Šahtjorom i CSKA moskvom koji nisu ista država... mislim stvarno.

Što se ulaznica tiče, dogovoreno je 50-50. Dakle, Real samo može od toga pobrat pare. A sad još recite da Real ne prodaje svoj ugled pa da imamo potpunu sliku.

Da,ali ako netko ne podnosi Madrid,mislim da je cinicno da inzistira da tamo igra.
Ovo prcije nije islo na ljepotu Barcelone kao grada,a ja zbilja ne znam zasto svi tako brinu o ugledu Reala?
Prvo zbog promjene imena stadiona,sad zbog kupa,mislim stalno rasporodaju ugled!
A bar njega imaju na tone,pa se lako razbacuju.
O Realovom ugledu govore trofeji,a i recimo odluka Modrica da ide u Real,a ne u psg!
Ma sve 5 ,brko,cekamo sutra Bilbao,i naseg Luku!
Staro 06.03.2015., 19:12   #2361
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:

Ufff što sam se uvrijedio ^^
Dobro, krivi primjer. Ali sam zato dao dobar drugi sa Banja Lukom, pošto RS nije priznata međunarodno.
Mene iskreno zaboli gdje će igrati, ako Real neda-neda. Što sad. Zašto bi dao? Ne bi ni ja dao, eto i šta sad
burmuz je offline  
Staro 06.03.2015., 19:40   #2362
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Brko očito si predugo na forumu..... Nemogu virova da ovako lako nađeš žicu pogodit! svaka čast.... BTW. Ništa od luke protiv bilbaa..
MeanBoss je offline  
Staro 06.03.2015., 19:58   #2363
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor MeanBoss Pregled postova
Brko očito si predugo na forumu..... Nemogu virova da ovako lako nađeš žicu pogodit! svaka čast.... BTW. Ništa od luke protiv bilbaa..
Nemoj zaje......!
Uu,sad ako ne pobjede razapet ce talijana.
Mada sam u vecernjaku danasnjem procitao da je Ancelotti dugo vagao kao jucer popodne,i odlucio ga uvrstiti u sastav.Ajd kome sad vjerovati!
ps:
Da,vidim sad na sluzbenoj stranici,nema ga,steta.Bit ce sutra jako tesko,mozda i jedna od kljucnih tekmi,mada mi sve smrdi da bi mogla barca uzet i primeru uz kup.Real mi djeluje kao da nemaju samopouzdanja,nadam se da sam u krivu.

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 06.03.2015. u 20:03.
emilblomsky je offline  
Staro 06.03.2015., 21:55   #2364
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Ovdje je cilj da se provocira Real, ništa drugo, iz kojeg drugog razloga bi oni išli tražit da igraju finale kod najomraženijih rivala. Smiješno.

Sigurno bi Porto dopustio da Benfica i Sporting igraju na njegovom finale ili kombinacije tih klubova a moze se tako naci i u svakoj drugoj ligu, drugačije je samo to da se u drugim ligama ne ide provocirat rivala s time da se trazi da se finale igra kod njih.

Al stvarno kakve gluposti vi Barcelonaši nađete da se poserete na Real, najgore od svega je sto vam je draže da Real izgubi nego da Barcelona pobjedi. Svaku tekmu Reala se ceka penal da se vikne "penaldo". Bravo.
Mirkopoter je offline  
Staro 06.03.2015., 22:25   #2365
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ovdje je cilj da se provocira Real, ništa drugo, iz kojeg drugog razloga bi oni išli tražit da igraju finale kod najomraženijih rivala. Smiješno.

Sigurno bi Porto dopustio da Benfica i Sporting igraju na njegovom finale ili kombinacije tih klubova a moze se tako naci i u svakoj drugoj ligu, drugačije je samo to da se u drugim ligama ne ide provocirat rivala s time da se trazi da se finale igra kod njih.

Al stvarno kakve gluposti vi Barcelonaši nađete da se poserete na Real, najgore od svega je sto vam je draže da Real izgubi nego da Barcelona pobjedi. Svaku tekmu Reala se ceka penal da se vikne "penaldo". Bravo.
Da, da. Partizan / Zvezda simptomi
burmuz je offline  
Staro 06.03.2015., 22:45   #2366
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Al stvarno kakve gluposti vi Realovci nađete da se poserete na sve kod kojih ne vlada takva zadrtost glede jednog kluba te što sve što vam ne paše odmah shvaćate osobno, najgore od svega što vam se milije svađat sa ekipom na forumu zbog kluba na čijem stadionu nikad u životu niste bili niti ste ga gledali uživo (a da nije na Maksimiru u LP pred koju godinu) nego da ušparate koju kunu i odete na Abu Dabi Santijago Bernabeu, makar u obilazak stadiona. A o argumentiranoj raspravi da ne pričamo jer niti znate argument primiti niti argument dati ala rang 7. razreda "moj klub je najbolji jer ja navijam za njega". Bravo.

Vidiš kako sam neugodan i kako je bezveze kad se generaliziraju stvari? Ne vidiš? Sad opet pročitaj svoj post, pa moj, pa ćeš vidjeti da su ISTI. I jednako neugodni i jednako bahati i jednako balavi. Ako se ne možeš normalno razgovarati, onda se nemoj ni upuštati u rasprave.

Mirkec, malo si mi previše namastrubiran. Opusti se malo... i probaj shvatiti poantu priče. Bit će ti lakše.
Real je mogao lijepo na konto ovoga staviti ohoho milijuna eura i ispasti pobjednik u cijeloj priči, ali eto, nije. No navodno još postoji opcija da se susret tamo i odigra jer nema službenog demanta

FYI, nisam "Barcelonaš"

No dobro, dosta spamare

Sutra Bilbao - RMA. Jasno, navijam za svoje. Smijem li? Bit će čupavo, vjerojatno čista dvojka, no nikad se ne zna... Protiv Villareala je Real igrao bez glave i ako se ponovi tako nešto, Bilbao imaš šanse, ako ništa teorecke. Barem su sada rasterećeni, iz EL su ispali, a finale Kupa Kralja je daaaalekoooo.
Brko je offline  
Staro 06.03.2015., 22:51   #2367
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Ja fakat ne vidim problema sa Brkovom pitanjem i njegovom logikom.

Ako je već "Kup Kralja" zašto ga ne odigrati u glavnom gradu ?
U Njemačkoj će se finale kupa 30. godinu zaredom igrat u Berlinu. Kao i u Engleskoj gdje se malo manje od 10 godina svako finale FA Kupa održava u Londonu - Wembley.

Slažem se da bi to Barcelona htjela da malo zasoli Realu, ali sumnjam da to rade čisto iz tog razloga.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 06.03.2015., 23:06   #2368
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Nije li bezveze da se finale KUPA KRALJA ne igra U GLAVNOM GRADU na KRALJEVOM STADIONU?
Nije. Barem je takvog mišljenja "kraljevski" klub.
listerstorm je offline  
Staro 06.03.2015., 23:16   #2369
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Al stvarno kakve gluposti vi Realovci nađete da se poserete na sve kod kojih ne vlada takva zadrtost glede jednog kluba te što sve što vam ne paše odmah shvaćate osobno, najgore od svega što vam se milije svađat sa ekipom na forumu zbog kluba na čijem stadionu nikad u životu niste bili niti ste ga gledali uživo (a da nije na Maksimiru u LP pred koju godinu) nego da ušparate koju kunu i odete na Abu Dabi Santijago Bernabeu, makar u obilazak stadiona. A o argumentiranoj raspravi da ne pričamo jer niti znate argument primiti niti argument dati ala rang 7. razreda "moj klub je najbolji jer ja navijam za njega". Bravo.

Vidiš kako sam neugodan i kako je bezveze kad se generaliziraju stvari? Ne vidiš? Sad opet pročitaj svoj post, pa moj, pa ćeš vidjeti da su ISTI. I jednako neugodni i jednako bahati i jednako balavi. Ako se ne možeš normalno razgovarati, onda se nemoj ni upuštati u rasprave.

Mirkec, malo si mi previše namastrubiran. Opusti se malo... i probaj shvatiti poantu priče. Bit će ti lakše.
Real je mogao lijepo na konto ovoga staviti ohoho milijuna eura i ispasti pobjednik u cijeloj priči, ali eto, nije. No navodno još postoji opcija da se susret tamo i odigra jer nema službenog demanta

FYI, nisam "Barcelonaš"

No dobro, dosta spamare

Sutra Bilbao - RMA. Jasno, navijam za svoje. Smijem li? Bit će čupavo, vjerojatno čista dvojka, no nikad se ne zna... Protiv Villareala je Real igrao bez glave i ako se ponovi tako nešto, Bilbao imaš šanse, ako ništa teorecke. Barem su sada rasterećeni, iz EL su ispali, a finale Kupa Kralja je daaaalekoooo.
bit ce i vise nego cupavo,jer s ovakvim veznim redom,ne vidim neku promjenu u odnosu na tekmu s Villom!
Dobro,nemamo se razloga ovdje prepucavati oko gluparija,ja na to sve gledam kao lagano pikanje,nema tu zle krvi,bar ne s moje strane.A mislim isto i za ostale!
Zato ovaj podforum i postoji!
Staro 06.03.2015., 23:40   #2370
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
ja na to sve gledam kao lagano pikanje
Bravo, u tome i lezi cijela bit brkinog posta.

A u manjku objektivnosti koju vas trojica nikad niste imali kad se radi o realu neki se okrecu u napad, mislim konkretno na onaj post o penaldu.
Zgodno da nitko ne spomene NITI JEDNOG JEDINOG nogometasa u cijeloj prici osim osobe koja u manjku argumenata se okrece na to.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge