|
![]() |
#2343 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
LE5 - Luna Element 5 ako ima zainteresiranih za ovaj moj mod mogu ga staviti na rapidshare ali NE SMIJETE ga dijeliti okolo jer nemam dopuštenje autora (niti se imam namjeru opet baviti s tim)... ovo je samo za internu upotrebu.
![]() |
#2345 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Također ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Release it! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
The Geek Wants Out
|
Za detaljnije upute pročitajte Readme.txt koji se nalazi u arhivi ali ukratko: Kopirajte foldere LE5Aero i LE5RV u c:\windows\resources\themes i pokrenite željeni *.msstyles. U Display Properties izborniku pod Color Sheme odaberite Aero ili Royale Vista i stisnite OK. Opcionalno za najbolji izgled u Display Properties > Advanced izborniku promijenite fontove iz Tahome u SegoeUI a pozadinu prozora postavite na 245 245 245 da bi se uklopila u shellstyle. Uz ove modove preporučam Firefox Default for Vista temu (na screenshotu) i originalne Aero cursors. NEMOJTE redistribuirati ove datoteke, one služe ISKLJUČIVO za osobnu upotrebu ! edit ---- nova verzija LE5Aero (malo promijenjen start i boja prozora) - DOWNLOAD . . .
Zadnje izmijenjeno od: crn. 06.04.2007. u 21:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2352 |
Premium
|
![]() |
#2353 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#2354 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Gdje su ti "LE5Aero i LE5RV" koje moram kopirati u c:\windows\resources\themes ? Skinuo sam onaj Le505.exe i instalirao, stavio sam novi uxtgeme.dll ali nikaj nemam! Di griješim? U arhivu si stavio samo pointere! EDIT: Sorry, našao sam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
The Geek Wants Out
|
pa samo klikni na DOWNLOAD ![]()
![]() |
#2358 |
Premium
|
@Bartuc Pa stavil je na rapidshare imaš u postu njegovom di piše DOWNLOAD i skineš i tam je. @blablu Meni nije nekaj usporeno baš. Samo se malo više rama zauzme, al ja onak imam 2 GB pa m je ok i dok se boota, malo duže traje učitavanje u windowse. A imam dosta tih programa.
![]() |
#2359 |
The Geek Wants Out
|
ne uspore ga ništa, odnosno bolje reći uspore ga koliko i osnovna windows tema koja dolazi sa windowsima... ...za razliku od nekih programa koje koriste svoj engine za modificiranje windowsa Uxtheme patch koji je potreban za instaliranje msstylesa samo uklanja zaštitu ugrađenu u windowse koja zahtijeva da teme imaju certifikat a sve msstyles teme su u osnovi samo modificirana osnovna windows tema Luna i koriste windows engine. Veličina slika koje se koriste u msstyles temama jer limitirana formatom tako da je i potrošnja memorije zanemariva u odnosu na standardnu windows temu a u nekim slučajevima može biti i manja.
![]() |
#2360 |
The All Seeing Eye
|
Je skužio sam di je download ali mi ne radi ![]() Pratim točno upute, ali kada pokrenem *.msstyles nemam pod color scheme na odabir nikaj osim default windows "boja"! Ne kužim kaj krivo radim! A u rijeć sam sve radio kak je opisano! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
The Geek Wants Out
|
pretpostavlja se da imaš instaliran uxtheme patch da bi uopće mogao mijenjati teme... skok na Vodič za modificiranje desktopa by morph pa prvo prouči gradivo ![]()
![]() |
#2362 | |
The All Seeing Eye
|
Citiraj:
![]() U tome je bio problem, instalirao sam uxtreme patch ali vjerovatno je bio "loš download" toga patcha! Sad sam skinuo novi i instalirao ga i sve radi odlično! Puno hvala na pomoći... jako mi se sviđa skin za XP! EDIT: Kako je ovo dobro, napokon dobar mod koji ne uhebe windowse ![]() ![]() Crn i Morph - dečki, legende ste! Puno hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 05.04.2007. u 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
The Geek Wants Out
|
Za kreiranje tema postoji Stardock Skin Studio ali ja ga ne koristim... za ovako sitne prepravke dovoljan je i Reshacker sa kojim se direktno editira msstyle i Photoshop za obradu slika. ... ![]()
![]() |
#2368 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
80286
Datum registracije: Jul 2004