|
![]() |
#2341 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Trebao bi pomoc vezanu za IMEI na i9505. Na uredjaj je prije mjesec dana stavljen zadnji Omega Rom (v28). Jucer je telefon iz cista mira izgubio vezu/signal i ne zeli se spojit na mrezu. Isao sam malo istrazivat sto je i vidim da je izgubio IMEI. Navodno se bez njega ne moze spojit na mrezu. Pokusam sa factory reset i nista. Pokusao sam ponovo stavit ROM sa modemom i botloaderom i opet nista. Kad upisem *#06# dobijem ovo: ![]() Ima li pomoci za uredjaj? Odakle krenut?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2347 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Pogledaj na kartici da ti nije napravio automatski efs backup ... ? Imas li neki folder možda pod nazivom .efs ili tako nešto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Na nekim ROMovima pri instalaciji radi automatski backup efs-a. Omega je kvalitetan ROM tako da bi mogao imati tu opciju. Pogledaj negdje ima li folder na kartici pod nazivom backup efs ili tako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Premium
|
Omegu sam stavljao nekoliko puta. Kako su izlazile novije verzije tako sam ih ukrcavao gore, ali mi nigdje nije zapelo za oko EFS backup. Dok se nije desilo sranje nisam ni cuo za EFS i sto je to :/ Sad znam za ubuduce. Ovo je sadrzaj kartice... Pregledao sam foldere i EFS nije gore ![]() ![]()
![]() |
#2350 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Po ovome izgleda da backup nemaš. Šteta, jer uz taj folder, u vrlo kratkom roku bi popravio mobitel, sad iskreno ne znam koji ti je sljedeći korak, vjerojatno ti Bruno_Rv može detaljnije to objasniti, gore je već pisao ti nešto o tome ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako i imaš backup isti će vjerojatnije biti na memoriji telefona.. Dakle interna kartica. Pogledaj još tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Premium
|
Mob je resetiran nekoliko puta, dvaput instaliran zadnji stock rom tako da ako je i bilo sto na memoriji uredjaja je izbrisano. Uredjaj sam dao jednom lokalnom "majstoru" pa cemo vidjet za par dana ako je sto uspio.
![]() |
#2353 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam S5 iz tmobilea i htio bio flešnuti SEE verziju (zato što nema bloatwarea)..budući da to nisam duže vrijeme radio (od S3), zanima me jel se što promijenilo po tom pitanju? dakle normalno sve ide preko odina, knox se ne aktivira i sl. i jamstvo ostaje,dobivam normalno update-e preko ota jel tak?7 EDIT: našao.. Zadnje izmijenjeno od: Purger155. 17.05.2014. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pozz ! Imam problem, na samsung galaxy s3 se srusio software i nekako na kraju sam ga uspio oživit ali nažalost EFS particija bila oštećena (izgubio je podatke o IMEI broju) pa ne mogu nista dalje, jedin riješenje je ako netko zna da ima Octopus elektronicki uređaj koji može flashati IMEI u telefon. Kamera radi wi fi radi pali normalno ,ali kada ides obaviti poziv pise not registerd on network. Nisam znao gdje da postam ovo pa se nadam da je ovo pravo mjesto LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Premium
|
Samsung Galaxy S3 Mini - vraćanje stock roma
Imam problem sa vraćanjem dotičnog na stock ROM - naime prema ovim uputama: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2429169 Stock ROM: - I8190XXALJL / CROALK2 Croatia T-Mobile http://fileom.com/gyy65byrkvv7/I8190...4.1.1.zip.html Uspio sam ga vratiti na stock , T-mobile bootloader ali kad se boota - pokazuje da je Samsung S II i9100...po svemu ostalome je ok. Kako da to riješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Premium
|
I dalje isto...onak ...wtf??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Premium
|
I dalje isto...ne kužim... Update > rootao ga ponovo, stavio AOSP ROM gore > i dalje isto...koji...??? Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 16.07.2014. u 08:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali može netko pomoći sa vraćanjem podataka na galxy s2 mobitelu kojemu je krepao ekran. Glavni problem je što nemogu napipati "enable mass storage" tipku ili tako nešto. Touch radi ali je ekran crn. Google nepomaže, sve upute što pronađem podrazumjevaju da se vidi uređaj u "my compters". Na njemu je siyah kernel iz 10. mjeseca 2012 negdje i supernexsus rom (Jelly Bean 4.1.2). Procedura na komp je bila sljedeća, spojim mob i onda odaberem taj mass storage ili štoveć i pojavi se njegov unutranji sd-card, vanjski sd-card niti nemam. sada kad ka spajam pojave se 2 drive-a u my computer, onako proziran i piše insert device ako kliknem na njih. U tom trenu sam probao nabadati po ekranu napamet da uključim mass storage ali bezuspješno. Nema ništa jako vitalno na mobitelu, najbitinije što mi treba sada su kontakti. Haval unaprijed na bilokakvoj pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
tiki
|
Možeš i ulogirati se s tim accountom na komp, pa posjetiti https://www.google.com/contacts/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Premium
|
Fora sa cloudom uspjela, hvala na savjetima! |
![]() |
![]() |
|
|