|
![]() |
#2342 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
bas bi samo tako dali 600 kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2346 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo svjeze iskustvo, poslao sam tetu tamo: [08-02, 4:27 PM] Teta: Bila sam u Linksu kupila miš, tamo su svi super koji rade bar oni s kojima sam ja razgovarala. [08-02, 4:28 PM] Teta: Pozdravila te puno jedna Maja ili Marija nisam sigurna sto radi u njihovu servisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo i moje svjeze iskustvo.. Narucim 2 grafe i napajanje u proslu srijedu, kad sam ih zvao kazu mi tek u petak ili ponedjeljak da ce doci.. i tako ja cekam da mi se jave u ponedjeljak i nista.. zovem ja njih da bi mi rekli da tek 5.8. im stizu grafe.. Sad jos moram cekat a hitno mi je.. kontam 2 tjedna cu morat cekat da mi isporuce robu.. nabiem ih bez sluha.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
S obzirom da je 5.8. neradni, vjerojatno neće biti ni taj dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 |
Banned
|
Svaka pohvala linksu.. iznenadili su me danas tak da je roba stiga prije 5.8. Morao sam opet napravit narudjbu za 2 grafe i napajanje tak da sad imam sveukupno 6 gtx 1070 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2354 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Očito mi je krepala XFX 270X, testirano na dva pc-a, još je par mjeseci pod garancijom u Linksu. Trebam je ovaj tjedan nositi na reklamaciju, čim uhvatim vremena. Gledam sad nemaju takvu istu u ponudi, kaj mogu očekivati u zamjenu? Plaćena je nekih 1700 kn ako se sjećam dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ponudit će ti model koji misle da je sličan pa ti možeš prihvatiti ili odbiti,ako odbiješ dobiješ odobrenje na iznos koji ti je na računu i onda možeš uzeti što god hoćeš za te novce u poslovnici |
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
U ponedjeljak sam dobio grafu koju sam naručio preko weba. Uglavnom plačena 1800kn, no na žalost nisam zadovoljan. Htio bi je zamjeniti za skuplju, jel zna netko proceduru, jel to moguće uopće i koliko imam vremena od dana primitka proizvoda za realizaciju? Grafa je radila 10 minuta.
![]() |
#2360 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=934 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
koliko se sjećam bilo je bitno da je grafička NE OŠTEĆENA te da je ambalaža od grafičke također u kompletu i NE OŠTEĆENA jer to oni opet stave u prodaju i naravno moraš imati RAČUN Ne vjerujem da se politika Linksa išta mijenjala u zadnjih godinu dana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2362 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Premium
|
Riješio sam stvar. Jedino što mi nije bilo fer, grafičku staru sam platio preko weba 2375kn, i ovu koju sam zamijenio je na webu cijenom od 3705kn, da bi mi rekli da kod zamjene ide cijena iz dučana koja je 3900kn Uglavnom popušio sam 200kn i bengu. Dakle trebao sam biti smrad, tražit povrat love, izači iz dučana, uzet mob, naručit preko weba tu novu grafu i stavit preuzimanje u poslovnici. I onda bi je platio 3705 i uštedio 200kn za cirka 2 minute. Ne hebe me tolko 200kn koliko to cigančenje. Ne kužim preko weba 3700kn i plus besplatna poštarina, a ovako ja idem do njih, ne plačaju poštarinu i još mi nabiju 200kn više. WTF?
![]() |
#2365 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ovo je stvarno bezobrazno od njih. Ako nisu htjeli dati po web cijeni trebao si uzeti novac natrag i kupiti negdje drugdje. Njihov bahatluk je nevjerojatan ovdje.
![]() |
#2367 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
I lik ti kaze ok, idite u drugi shop. Neznam za druge shopove, al u linksu zaposlenici nemaju nikakvog lufta po pitanju smanjenja cijena i slično. Da ne govorim o ljudima koji rade na zaprimanju reklamacija ak si s njima pregovarao o cijeni. Jednostavno ti nemaju pravo dati ništa ako to nije navedeno u uputama/proceduri. Tako da, nisu oni krivi, samo sljede upute. I brijem da bi ti sigurno prije napravili samo povrat, nego dali novu grafu s popustom. Više bi imao šanse da si se javio na podrska@links.hr pa da si tamo žicao popust ili neki kupon. Svi si mi uzimamo za pravo svašta zahtjevat od prodavača, a pogotovo od ljudi koji zaprimaju reklamacije, a oni, pogotovo u linksu samo sljede definirane upute, i većina nema nikakve ovlasti da izađe van toga.
![]() |
#2369 |
Premium
|
Nisam mogao zicat popust kad sam bio fer javio im mailom da bi zamijenio za drugu grafu, da ih nebi sad zakinuo i trazio povrat nego bi jos dodao prakticki 50% vise love. I bio sam fer isao osobno i zg nisam trazio da novu salju postim i trose gorivo. Naravno da sam djelatnika pitao zasto je 200kn skuplje ako se prvobitna cijena gleda kao s weba a druga odjednom ne. Iskreno meni je ovo cisto uzimanje novaca, jer kazem idem im na ruku sto ja dolazim k njima, dakle ne trose na postarinu, i nisam smrad da trazim povrat. Ponavljam nije stvar u 200kn, ali nije fer. Jos se lik cudio i pitao jesam ja uopce otvorio grafu koliko je to opet bilo dobro zapakirano i cuvanu jer je grafa radila nekoliko minuta ali nvm.
********************* Zadnje izmijenjeno od: ivosimec. 23.10.2016. u 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Neznam zasto kvocas ako si imao mogucnost povrata love. Trgovnci tamo nemaju nikakva prava i dali su ti sve moguce opcije no ti si odabrao 200 kn skuplju sam i sad krivis druge. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|