|
![]() |
#2341 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
... bez brige, key je ok samo treba prebacit igru na englesku lokalizaciju malo pretrazi ovaj topic .... igra ti vjerojatno nije instalirana u steam folder ... uglavnom .. stopiraj update i iskopiraj cijeli mw2 folder u folder od steama (potrazi putanje u nekom od postova) .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma sve sam probao, igra nece da se pokrene! evo cijelu noc je radio update, tek sad zavrsio, i opet nece... pojavi se loading screen od igre, ekran zacrni, i onda samo cujem zvuk windowsa za error. no nista ne izbaci, moram task amnagerom ubit igru.. da, imam ruski key, ma ja cu je pokrenut i na ruskom, samo nece ni tako! imam win7 gore, da li treba neki update neceg napravit nije mi jasno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2343 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2347 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
nadji moj post i postove na slijedecoj strani http://forum.pcekspert.com/showthrea...143208&page=68 (gresku koja se javi mozes vidjeti ako kliknes Alt+Tab kad cujes zvuk greske) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2350 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
nitko mi dosad nije rekao da u localization treba promijeniti jezik.. no uglavnom,sinoć nakon ne znam kojeg pokušaja ponovno sve pobrišem, i stavim da skine rusku verziju drito sa steama... skine.. NEĆE RADIT. ono, ja wtf, barem ruska cista mora radit... nakon toga pobacam unutra fileova koje mi je jedan dečko poslao (players, zone, localization..), te još i one fileove koje dobiješ unzipanjem, iz, razer foldera... ![]() i pazi sad, igra proradi ![]() a isto to sam probao valjda 10 puta, samo ne znam kojim redosljedom.. ![]() kako LOOŠŠEE ![]() edit: posto sam dobio neke fileove u pokusajima d aigra proradi, valjda sam dobio i Level info, i sad sam odmah level 70, no dobio sam info da ce mi banati key ako me skuze, e sad, kako ponistiti to, da budem level 1, ne kuzim, ja nisam ni zelio bit odmah level 70.. ne mogu nac bas rjesenje.. Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 18.01.2010. u 14:08. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2351 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
@Gabre Da trebao bi to vratit, jer polako banaju steam acc-e koji su si odmah napravili 70 level, samo što neznam kako to napravit. Ljudi su ti govorili da iskopiraš mw2 folder u folder od steama. Pod time su mislili da već imam instaliranu crackanu verziju (Skidrow ili Razor) i da tu instaliranu verziju kopiraš u steam folder od mw2.... Već 5 dana se teško spajam na servere, uđem u ground war i stalno piše waiting, dok neke igrače stalno izbacuje uđu pa ih izbaci i tako stalno, dali netko još ima takvih problema? Btw. kako uspijete dobit nuke, pa meč pre brzo završi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
TD je cisto kampiranje i igranje sa tezim noobovima. Na ostalim modovima, je lakse, jer duze traje, pogotovo demolition..
![]() |
#2353 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja ovih 30+ nukova sam u 90 posto slucajeva dobio na samom pocetku igre, znaci 25:0. Najbolji recept po meni je cisti rush i flankanje, jako puno paziti na radar...tamo gdje nema tvojih, tamo je enemy team. Uvijek najvise pretrcim i nikad nisam u grupi sa svojima, nego daleko od njih. Killstrekaovi za nuke su: harier strike, chopper gunner, nuke. Citiraj:
Jucer su me prozvali kamperom jer sam ih pwno na Terminalu ko male majmune. Ja gore na stepenicama a oni se spawnaju dole i samo dolaze. Naravno odma kamper. Neznam sta bi trebao, otic mozda od tamo? Pravit krugove po mapi i pucati po staklima? ![]() Opcenito ljudi previse whinaju. Kao price da ima 60 posto cheatera u igri. Ja dosada vidio mozda 5 cheatera otkad igram. Ali naravno kad dobijem nuke odma sam cheater i to me prozivaju ljudi koji su tek na 20tom levelu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Bazinga
|
![]() |
#2356 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo, i meni.. usao u 4. prestige, i bas nemam neke volje za igranjem. Ali eto... Kad je ekipa prava, bude dobre zabave..
![]() |
![]() |
#2358 |
Premium
|
Imam klasu samo za tubanje, odnosno, kad pritivnicka ekipa pocne sa tubom, slijedi upozorenje da ne koristi tubu, na drugu tubu nas 6 uzmu klasu tubanja, i onda ovi popizde, uglavnom se disconnectaju ![]() Jedino sta me iz takta izbaci su cheateri i care pacage noobovi (cak se i protiv njih lako obracunamo).
![]() |
#2359 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Ja sam u paketu skoro uvijek dobivao faggie uav ili counter uav. I to više puta zaredom. Tako da nevidim smisla u tome. Isto tako kad neko izjavi da je noob ako skupi 25ks za nuke. Mislim stvarno za ![]()
![]() |
![]() |
#2360 |
Premium
|
Tukac jedan ![]()
![]() |
#2361 |
Bazinga
|
Hehe, ali da se razumijemo iskustvo mi govori da ljudi ne prozivaju noobove radi toga već radi onog što sam ja naveo. Ali, kad smo već kod toga zar ona dimna signalizacija ne padne kad te neko ne kokne? Ja sam jednom trčao da odem na neko sigurnije mjesto i like me mazne i ono padne na sred mape. Naravno i pobere ga.
![]() |
#2362 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I ne, ne ispadne ti, moguce da si tren ranije pozvao, ili si instiktivno isao pucat, pa si bacija CP...
![]() |
![]() |
#2363 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Ne vjerujem. Ja sam isto mislio, ali mi se isto dogodilo drugi put, pa više ne zovem cp dok nisam na sigurnom. Ali i onda mi se zna dogodit da se odbije od kamencica i pokosi mene i pol moje ekipe. ![]()
![]() |
![]() |
#2364 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
loool! nisam igrao 3 dana, samo prijatelj malo izmedu, ostavio sam na 48 levelu, i sad mi je 70 level a nisam koristio hackove, jel ima mogucnost da su se nekako sami nabili leveli ili mi je prijatelj u 3 dana mogo 22 levela nabit sto mi je malo ne moguce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2367 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Ako je čovjek redovito po 6-7 sati dnevno mazao, reko bi da je uspio na legalan način. Naravno to ovisi o činjenici kolko je dobar.
![]() |
![]() |
#2369 | |||
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Al ne, ti i tvoja ekipa... ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ali stvar koja se dogodila izteu je da je upao u hackiran server di je za jedan kill dobio 2438938497358 exp. Puno se njima to dogodilo, nisi jedini. Zadnje izmijenjeno od: Moree. 18.01.2010. u 23:52. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|