Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2010., 10:14   #2341
generic9974
Premium
Moj komp

generic9974's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
wtf,
kupio sam Key, instalirao igru, nikako pokrenut, a sad mi odjednom piše da Updatea igru, i to skida max brzinom, a ono tek na 8-910 posto.. kao da skida ponovno cijelu igru?!

i ne mogu pokrenut dok se to ne updatea.. pa do sutra ce mi to radit...

uff..
koliko sam skuzio, kupio si key ... velika je vjerojatnost da si kupio ruski key
... bez brige, key je ok samo treba prebacit igru na englesku lokalizaciju

malo pretrazi ovaj topic .... igra ti vjerojatno nije instalirana u steam folder ... uglavnom .. stopiraj update i iskopiraj cijeli mw2 folder u folder od steama (potrazi putanje u nekom od postova) ..
Staro 17.01.2010., 14:31   #2342
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ma sve sam probao, igra nece da se pokrene!

evo cijelu noc je radio update, tek sad zavrsio, i opet nece... pojavi se loading screen od igre, ekran zacrni, i onda samo cujem zvuk windowsa za error. no nista ne izbaci, moram task amnagerom ubit igru..

da, imam ruski key, ma ja cu je pokrenut i na ruskom, samo nece ni tako!

imam win7 gore, da li treba neki update neceg napravit nije mi jasno...
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.01.2010., 15:47   #2343
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:

evo cijelu noc je radio update, tek sad zavrsio, i opet nece... pojavi se loading screen od igre, ekran zacrni, i onda samo cujem zvuk windowsa za error. no nista ne izbaci, moram task amnagerom ubit igru..

Mozda ga hebe DirectX.?
Salko01 je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2010., 15:52   #2344
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ma i to sam napravio, a i win se uredno updateaju ..

evo sad sam sve obrisao, idem ponovno, stavio zadnje drivere zagrafu, ma ne znam više...
Staro 17.01.2010., 19:48   #2345
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
to je zato jer si host

salim se
Ne Ne, u pravu si. Bio sam jucer host cijelo vecer. Dobio 2 nuka zaredom
Stvarno steta sto nema dedi servera, bas steta
Moree je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2010., 20:39   #2346
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Ne Ne, u pravu si. Bio sam jucer host cijelo vecer. Dobio 2 nuka zaredom
Stvarno steta sto nema dedi servera, bas steta
Blago tebi, ti možeš biti host, a ja nemogu da se kruniš. Svaki čas me baca van radi onog gay host migration-a. Zadnja dva tjedna steam mi redovito puca i sl. Za popizdit.
Staro 18.01.2010., 01:16   #2347
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
veve je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 10:45   #2348
generic9974
Premium
Moj komp

generic9974's Avatar

Citiraj:

i ja imam win 7 ... problem ti je u datotekama koje ne moze naci jer ti instalira datoteke za rusku lokaliziranu verziju ... jesi iskopirao foldere koje treba u steam folder? ... jesi promjenio u localization.txt fajlu russian u english? ... nemoj raditi update za SP ... samo za MP (na SP desni klik i klik na nesto don't update)

nadji moj post i postove na slijedecoj strani
http://forum.pcekspert.com/showthrea...143208&page=68

(gresku koja se javi mozes vidjeti ako kliknes Alt+Tab kad cujes zvuk greske)
Staro 18.01.2010., 11:09   #2349
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Baš to.Di su ih samo našli.
Staro 18.01.2010., 12:11   #2350
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor generic9974 Pregled postova
i ja imam win 7 ... problem ti je u datotekama koje ne moze naci jer ti instalira datoteke za rusku lokaliziranu verziju ... jesi iskopirao foldere koje treba u steam folder? ... jesi promjenio u localization.txt fajlu russian u english? ... nemoj raditi update za SP ... samo za MP (na SP desni klik i klik na nesto don't update)

nadji moj post i postove na slijedecoj strani
http://forum.pcekspert.com/showthrea...143208&page=68

(gresku koja se javi mozes vidjeti ako kliknes Alt+Tab kad cujes zvuk greske)
evo prva osoba koaj kuzi o čemu se radi,
nitko mi dosad nije rekao da u localization treba promijeniti jezik..

no uglavnom,sinoć nakon ne znam kojeg pokušaja ponovno sve pobrišem, i stavim da skine rusku verziju drito sa steama...
skine.. NEĆE RADIT. ono, ja wtf, barem ruska cista mora radit...
nakon toga pobacam unutra fileova koje mi je jedan dečko poslao (players, zone, localization..), te još i one fileove koje dobiješ unzipanjem, iz, razer foldera...

i pazi sad, igra proradi

a isto to sam probao valjda 10 puta, samo ne znam kojim redosljedom..

kako LOOŠŠEE

edit:

posto sam dobio neke fileove u pokusajima d aigra proradi, valjda sam dobio i Level info, i sad sam odmah level 70,
no dobio sam info da ce mi banati key ako me skuze,
e sad, kako ponistiti to, da budem level 1, ne kuzim, ja nisam ni zelio bit odmah level 70..

ne mogu nac bas rjesenje..

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 18.01.2010. u 14:08.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.01.2010., 15:22   #2351
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
@Gabre
Da trebao bi to vratit, jer polako banaju steam acc-e koji su si odmah napravili 70 level, samo što neznam kako to napravit.
Ljudi su ti govorili da iskopiraš mw2 folder u folder od steama. Pod time su mislili da već imam instaliranu crackanu verziju (Skidrow ili Razor) i da tu instaliranu verziju kopiraš u steam folder od mw2....

Već 5 dana se teško spajam na servere, uđem u ground war i stalno piše waiting, dok neke igrače stalno izbacuje uđu pa ih izbaci i tako stalno, dali netko još ima takvih problema?

Btw. kako uspijete dobit nuke, pa meč pre brzo završi?
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 15:37   #2352
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
TD je cisto kampiranje i igranje sa tezim noobovima. Na ostalim modovima, je lakse, jer duze traje, pogotovo demolition..

aircanada je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 16:53   #2353
Moree
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Btw. kako uspijete dobit nuke, pa meč pre brzo završi?
Ja ovih 30+ nukova sam u 90 posto slucajeva dobio na samom pocetku igre, znaci 25:0. Najbolji recept po meni je cisti rush i flankanje, jako puno paziti na radar...tamo gdje nema tvojih, tamo je enemy team. Uvijek najvise pretrcim i nikad nisam u grupi sa svojima, nego daleko od njih. Killstrekaovi za nuke su: harier strike, chopper gunner, nuke.

Citiraj:
Autor aircanada Pregled postova
TD je cisto kampiranje i igranje sa tezim noobovima. Na ostalim modovima, je lakse, jer duze traje, pogotovo demolition..
Neznam bas, meni se cini da ljudi previse abjusaju rijec "camping" pogotovo na tdmu. Za mene je camping na tdmu kad se neko sakrije u neku sobu ili kutak i samo gleda ko ce naletit.
Jucer su me prozvali kamperom jer sam ih pwno na Terminalu ko male majmune. Ja gore na stepenicama a oni se spawnaju dole i samo dolaze. Naravno odma kamper. Neznam sta bi trebao, otic mozda od tamo? Pravit krugove po mapi i pucati po staklima?
Opcenito ljudi previse whinaju. Kao price da ima 60 posto cheatera u igri. Ja dosada vidio mozda 5 cheatera otkad igram. Ali naravno kad dobijem nuke odma sam cheater i to me prozivaju ljudi koji su tek na 20tom levelu.
Staro 18.01.2010., 17:37   #2354
PjanDjan
Registered User
Moj komp

PjanDjan's Avatar

nakon mj. dana igranja dosadilo...ako uskoro ne bude dedi servera, mod toolsa..ovo nece dobro zavrsiti.
PjanDjan je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 17:54   #2355
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor PjanDjan Pregled postova
nakon mj. dana igranja dosadilo...ako uskoro ne bude dedi servera, mod toolsa..ovo nece dobro zavrsiti.
Iskreno, i meni je. Sad se opet malo vraćam na četvorku.
Staro 18.01.2010., 18:15   #2356
aircanada
Premium

Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Ja ovih 30+ nukova sam u 90 posto slucajeva dobio na samom pocetku igre, znaci 25:0. Najbolji recept po meni je cisti rush i flankanje, jako puno paziti na radar...tamo gdje nema tvojih, tamo je enemy team. Uvijek najvise pretrcim i nikad nisam u grupi sa svojima, nego daleko od njih. Killstrekaovi za nuke su: harier strike, chopper gunner, nuke.

Neznam bas, meni se cini da ljudi previse abjusaju rijec "camping" pogotovo na tdmu. Za mene je camping na tdmu kad se neko sakrije u neku sobu ili kutak i samo gleda ko ce naletit.
Jucer su me prozvali kamperom jer sam ih pwno na Terminalu ko male majmune. Ja gore na stepenicama a oni se spawnaju dole i samo dolaze. Naravno odma kamper. Neznam sta bi trebao, otic mozda od tamo? Pravit krugove po mapi i pucati po staklima?
Opcenito ljudi previse whinaju. Kao price da ima 60 posto cheatera u igri. Ja dosada vidio mozda 5 cheatera otkad igram. Ali naravno kad dobijem nuke odma sam cheater i to me prozivaju ljudi koji su tek na 20tom levelu.
Rijetko gledam killcam, a kako igram sa ekipom, onda se nadje netko tko primjeti cheatere... Kako je ekipa bila admin na klasnkim serverima CSS-a, znaju kako hackovi funkcioniraju. Ima jako puno onih sta ne koriste aimbot, ali koriste wallhack, odnosno, da mu bude neprijatelj, na primjer, u crvenom kvadratu, a njegov tim u zelenom. I onda zna tko kada i di je. Nece imat score 100:2, ali ce unistit dosta igru. A imas i onih sta stave aimbot na prsa, pa nije uvik headshot, itd... Iznenadija bi se kad bi malo bolje obraca pozornost...
Citiraj:
Autor PjanDjan Pregled postova
Evo, i meni.. usao u 4. prestige, i bas nemam neke volje za igranjem. Ali eto... Kad je ekipa prava, bude dobre zabave..

Staro 18.01.2010., 18:22   #2357
PjanDjan
Registered User
Moj komp

PjanDjan's Avatar

na ts-u uvijek nas ima, redovito bar team od 3-4.
a sve cesce se samo slusa na ts-u majku mu citersku, vidi ovog aimbotera, ovaj ima wh, vidi pedera zna samo s tuberom itd...
PjanDjan je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 18:35   #2358
aircanada
Premium

Imam klasu samo za tubanje, odnosno, kad pritivnicka ekipa pocne sa tubom, slijedi upozorenje da ne koristi tubu, na drugu tubu nas 6 uzmu klasu tubanja, i onda ovi popizde, uglavnom se disconnectaju
Jedino sta me iz takta izbaci su cheateri i care pacage noobovi (cak se i protiv njih lako obracunamo).

Staro 18.01.2010., 22:28   #2359
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Jedino sta me iz takta izbaci su cheateri i care pacage noobovi (cak se i protiv njih lako obracunamo).
Neki ljudi stvarno ne kuže smisao igre. Ajde razumijem da je gl noobie, ali pobogu šta fali package-u. Chopper ćeš prije zaradit sa 11ks nego u paketu.
Ja sam u paketu skoro uvijek dobivao faggie uav ili counter uav. I to više puta zaredom.
Tako da nevidim smisla u tome.
Isto tako kad neko izjavi da je noob ako skupi 25ks za nuke. Mislim stvarno za
Staro 18.01.2010., 22:40   #2360
aircanada
Premium

Tukac jedan govorim o care pacage runnerima...

Staro 18.01.2010., 22:45   #2361
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Tukac jedan govorim o care pacage runnerima...
Hehe, ali da se razumijemo iskustvo mi govori da ljudi ne prozivaju noobove radi toga već radi onog što sam ja naveo.
Ali, kad smo već kod toga zar ona dimna signalizacija ne padne kad te neko ne kokne? Ja sam jednom trčao da odem na neko sigurnije mjesto i like me mazne i ono padne na sred mape. Naravno i pobere ga.
Staro 18.01.2010., 22:50   #2362
aircanada
Premium

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Hehe, ali da se razumijemo iskustvo mi govori da ljudi ne prozivaju noobove radi toga već radi onog što sam ja naveo.
Ali, kad smo već kod toga zar ona dimna signalizacija ne padne kad te neko ne kokne? Ja sam jednom trčao da odem na neko sigurnije mjesto i like me mazne i ono padne na sred mape. Naravno i pobere ga.
Nikad nisam jos dozivija da je neko nekog zvao noobom zbog killing strikea care pacage...
I ne, ne ispadne ti, moguce da si tren ranije pozvao, ili si instiktivno isao pucat, pa si bacija CP...

Staro 18.01.2010., 22:57   #2363
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Nikad nisam jos dozivija da je neko nekog zvao noobom zbog killing strikea care pacage...
I ne, ne ispadne ti, moguce da si tren ranije pozvao, ili si instiktivno isao pucat, pa si bacija CP...
Ja jesam jer sam zaradio choppera, a i znam ljude koji su bili prozvani.
Ne vjerujem. Ja sam isto mislio, ali mi se isto dogodilo drugi put, pa više ne zovem cp dok nisam na sigurnom. Ali i onda mi se zna dogodit da se odbije od kamencica i pokosi mene i pol moje ekipe.
Staro 18.01.2010., 23:12   #2364
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
loool! nisam igrao 3 dana, samo prijatelj malo izmedu, ostavio sam na 48 levelu, i sad mi je 70 level a nisam koristio hackove, jel ima mogucnost da su se nekako sami nabili leveli ili mi je prijatelj u 3 dana mogo 22 levela nabit sto mi je malo ne moguce!
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 23:15   #2365
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
onda je frend koristio hack ako nisi ti
Staro 18.01.2010., 23:24   #2366
jan994
Premium

jan994's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Neki ljudi stvarno ne kuže smisao igre. Ajde razumijem da je gl noobie, ali pobogu šta fali package-u. Chopper ćeš prije zaradit sa 11ks nego u paketu.
Ja sam u paketu skoro uvijek dobivao faggie uav ili counter uav. I to više puta zaredom.
Tako da nevidim smisla u tome.
Isto tako kad neko izjavi da je noob ako skupi 25ks za nuke. Mislim stvarno za
ja sam danas dobio AC130 i 2 Chopper-a u ''paketu''

jan994 je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 23:28   #2367
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
loool! nisam igrao 3 dana, samo prijatelj malo izmedu, ostavio sam na 48 levelu, i sad mi je 70 level a nisam koristio hackove, jel ima mogucnost da su se nekako sami nabili leveli ili mi je prijatelj u 3 dana mogo 22 levela nabit sto mi je malo ne moguce!
Jel znaš otprilike broj sati kolko si ti imao kad si ostavio acc, i kolko je sad ukupan broj?
Ako je čovjek redovito po 6-7 sati dnevno mazao, reko bi da je uspio na legalan način. Naravno to ovisi o činjenici kolko je dobar.
Staro 18.01.2010., 23:33   #2368
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja sam jednu večer umjerene igre (prvi puta sam igrao cod6 pa sam se još privikavao) frendu digao za 8 levela tako da je moguće u 3 dana bez problema to odraditi...
maX je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2010., 23:42   #2369
Moree
Guest
Moj komp

Citiraj:
Rijetko gledam killcam, a kako igram sa ekipom, onda se nadje netko tko primjeti cheatere... Kako je ekipa bila admin na klasnkim serverima CSS-a, znaju kako hackovi funkcioniraju. Ima jako puno onih sta ne koriste aimbot, ali koriste wallhack, odnosno, da mu bude neprijatelj, na primjer, u crvenom kvadratu, a njegov tim u zelenom. I onda zna tko kada i di je. Nece imat score 100:2, ali ce unistit dosta igru. A imas i onih sta stave aimbot na prsa, pa nije uvik headshot, itd... Iznenadija bi se kad bi malo bolje obraca pozornost...
Pa lol sta ti meni objasnjavas vrste haxova? Dobro znam vecinu njih jos od cs-a. Ako sam rekao da sam vidio 5+- cheatera onda sam ih toliko vidio...
Al ne, ti i tvoja ekipa...

Citiraj:
Imam klasu samo za tubanje, odnosno, kad pritivnicka ekipa pocne sa tubom, slijedi upozorenje da ne koristi tubu, na drugu tubu nas 6 uzmu klasu tubanja, i onda ovi popizde, uglavnom se disconnectaju
Takvi kao ti i tvoja "ekipa" su jos gori, jer ovi noobvi neznaju igrat pa makar sa tim noob cannonom uvate 4-5 killova.

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
Ja sam jednu večer umjerene igre (prvi puta sam igrao cod6 pa sam se još privikavao) frendu digao za 8 levela tako da je moguće u 3 dana bez problema to odraditi...
Jeste bato, ali nije isto se isto dici sa 20tog levela na 28 kao i sa 50 na 58
Ali stvar koja se dogodila izteu je da je upao u hackiran server di je za jedan kill dobio 2438938497358 exp. Puno se njima to dogodilo, nisi jedini.

Zadnje izmijenjeno od: Moree. 18.01.2010. u 23:52.
Staro 18.01.2010., 23:44   #2370
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
Nije isto dignut rang od 7.-15.lvl-a i od 62.-70.lvl-a. Ali svejedno se slažem s tobom da je to moguće izvest u 3 dana. Ipak su to 72 sata, a svi znamo kakvih gejmera ima
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno