|
![]() |
#2311 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ovo da je siromasan funkcijama je u najmanju ruku smijesno iz izjavit. Da pogledas kaj sve taj SAT ima od funkcija mozda ne bi to izjavio. Ovo je sat, i to odlican sat, sat kojem sa punom baterijom u mrklom mraku sve funkcije rade 9 mjeseci. Sat koji bez interneta, kompa 3 (4) puta dnevno provjerava tocno vrijeme i po potrebi ga ispravi. Usporedjivat gadget i sat nema smisla, ali nikakvog. Smart watch je zadnje sat, a ovaj g shock je prvo sat.
![]() |
#2312 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Osobno ne volim kada na satu imam i digitaliju i analogiju kao što je kod ovog g-shocka. Ja sam purista - ili kompletna digitalija ili kompletna analogija. Smartwatch mi nije ni na kraj pameti. Ne treba mi. Aquaracer ili SOH mi ljepše leže na ruci i ljepše ih je vidjeti. Volim kada na zglobu ruke osjećam težinu sata, a to mi nijedan smartwatch ne može dati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2313 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Banned
Datum registracije: Mar 2017
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Je vrijedi ova ura 350€? Tražim neki dress sat pa nađoh ovo. ![]() Naručio sam na kraju DS First Titanium Chrono. Postat ću par slika kad stigne.
x230 Zadnje izmijenjeno od: asibulj. 07.11.2018. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Jel ima nesto slicno ovome za kupiti u Hrvatskoj i da je za zensku osobu? http://www.racunalo.com/elephone-w2-...i-pametni-sat/ Znaci izgled klasicnog sata ali da je smartwatch Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Oke izgleda ali su ove dosadne boje crna i siva ![]() Naravno ako ima još neko nekakav prijedlog voljan sam saslušati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2325 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Gejfon sa dusom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
vrlo lijepo ![]() čestitam na prinovi. ja sam u dilemi Pam, Breitling ili Yachtmaster. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Zasto se bezel i markeri ne poklapaju bas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Premium
|
Pam mi se ne sviđa jer su svi isti. Braju već imam (SOH 46), a Rolja mi je preskupa za ono što daje zauzvrat tj. previše je hype-a oko nje.
![]() |
#2330 | |
Premium
|
Citiraj:
U pravu si za YM, za cijenu jednog mogao bi uzeti Navitimera kojeg gledam + Pam i nešto sitno bi mi ostalo, al s druge strane Rolex sutra bez problema prodaš za isto ako ne i skuplje ako si odlučio promjeniti sat. Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Premium
|
Ja sam si namjerno uzeo SOH 46 (prekrasni metalni remen) jer volim velike i teške satove. Ova Omega se dobro nosi iako sam mislio da će mi 41mm biti malo. Za razliku od Aquaracera istih dimenzija, Omega je teža što mi više odgovara.
![]() |
#2333 | |
Premium
|
Citiraj:
To si uzeo mesh ili? Breitling mi ima najudobnije i najkvalitetnije metalne narukvice, bolje od Omege i Rolexa. Nisam probao nikad IWC na metalu, ali mi je netko komentirao da Breitling im bolje leži na ruci i od IWC-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Čestitam, ja posjedujem ref 2541.80.00 Jedini sat u kolekciji koji ne mislim prodavati. Btw imam još u kolekciji Tag Aquaracer, Tissot Squelette, Alpinu AlpinerX za trening i to i baš mi fali neki pilot, no vidjeti ćemo što i kako, možda IWC neki. U svakom slučaju za Rolex se slažem, precijenjen je. Za to lovu si uzmem Blancpain Fifty fantoms ili neki Grand Seiko. ![]() PAM također, hajpanje s malom produkcijom i zaluđen fan base. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Premium
|
Umjesto Rolje, imam njegovu verziju 'za siromahe' ![]() Na Brajkanu imam baš ovakav remen. Na linku je novija verzija SOH 46. Jedina vidljiva razlika su drugačije kazaljke. Mehanizam je nešto poboljšan, ali ništa drastično u odnosu na mog. https://www.breitling.com/hr-en/watc...AB2020121B1A1/
![]() |
#2336 | |
Premium
|
Citiraj:
Jbt, meni tek IWC precijenjen, barem ovi ulazni modeli. IWC Portofino ili Portugieser su mi jako dobri, ali ovi pilotski modeli izgledaju loše s obzirom na cijenu. Ovog sam htio kupiti dok nisam isprobao kolegin: https://www.ablogtowatch.com/wp-cont...toWatch-16.jpg Jednostavno nema tog meh osjećaja kada ga staviš na ruku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
https://www.chrono24.com.hr/blancpai...ms&sortorder=1 Čak ima i iz Poljske i Njemačke di ne moraš plaćati PDV i carinu, nisu samo Ameri. Nađe se svašta, ako se uzima polovni da se dogovoriti cijena samo treba imati love i volje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa ima ih za te novce. Ja gledam nešto ovako: https://www.chrono24.com/rolex/yacht...-id9570205.htm Nema ih toliko puno kao Subova. Zadnje izmijenjeno od: Colop. 12.11.2018. u 15:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |