|
![]() |
#2311 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2313 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Ako te zeza,izvuci te aplikacije iz fundowskog roma,mene tako neke stvari isto zajebavaju,neće raditi,recimo od a.warowog roma aplikacija neće raditi na fundowskom,isto tako imam problem sa root explorerom,2.19 mi neće raditi,a 2.17 hoće,ne znam zašto,ali probaj raspakirati fundowskog full i iz njega stavi aplikacije u cleana njegovog,promjeni permision i trebalo bi sve raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | |
Registered User
|
Citiraj:
sori što gnjavim, nisam se nikad susretala s ovakvim stvarima prije, eto to mi je prvi custom rom i pri put rootan uređaj EDIT: ok, uspjela sam, kopirala sam iz fundowskog full ta dva .apk fajla, stavila u system/app, promjenila permissions (onako kako je rekao fundowsky) i sad radi ![]() NOVI EDIT DA NE PIŠEM NOVI POST: Sad kad sam ja to sve lijepo namjestila, vidim ove neke aplikacije i ne znam šta bi s njima ![]() battery calibration - to ću isprobat cpu master pro - jel mi to treba? ja ne bi ništa dirala ako je sve već lijepo namješteno samo po sebi link2SD - šta se s tim radi? SD speed increase - jel mi to treba? imam transcend class 10 šta je A2SDGUI? Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 16:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 | |
Registered User
|
Citiraj:
cpu master - over ili underclockiraš mob, mijenjaš frekvencije link2sd premještaš aplikacije na mob sd - class 10, nemamo o čemu dalje a2sd gui, slično kao link2sd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 | |
Registered User
|
Citiraj:
ne želim overclockat, a ne da mi se ništa prčkat kad sam neznalica ![]() znači ovaj sd speed increase mogu maknit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 | |
Registered User
|
Citiraj:
možeš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 |
Registered User
|
sve super radi, samo jedna stvar mi nije radila, ali nije do roma naime, koristim GO laucher (stvar navike) i sa novom verzijom gmaila ne rade notifikacije, medjutim to sam rjesila tako da sam sa svojim backupom vratila na 2.3.5, a u romu je bila 2.3.5.2 (dakle gmail) eto, ako neko koristi go launcher da zna i vidjela sam da je netko na bug forumu napisao da mu ne radi last.fm sad ne da mi se registrirat i tamo, meni radi najnormalnije, možda je do playera, ako ne podržava? uopće ne znam šta je taj music? ja imam poweramp i sve radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ima kakve koristi od prebacivanja dalvik-cache na /cache particiju? Čitam po xda da navodno ima jer /cache particija koristi drugi datotečni sistem koji bi trebao biti brži od onog /data particije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Registered User
|
Opet ja ![]() Znači sad imamo hr tipkovnicu i android tipkovnicu, a na stock romu je android tipkovnica podržavala hrvatske znakove, ono ako malo duže držiš 'c' možeš izabrat č ili ć itd. E sad mene zanima, zašto tog nema na custom romovima? Znam da sam čitala prije za neki zakdyn rom isto da nema, ali sam mislila da je to tako zbog toga što lik nije hrvat ![]() EDIT: benti život, ako namjestiš jezik hrvatski onda je tako haha ali ne kužim, i prije mi je sve bilo na eng pa je to šljakalo svejedno O.o EDIT2: aha, jezici unosa, ufff dugo ih je loadalo, pa sam mislila da ne postoje koja je razlika između Hrvatski i Hrvatski (Hrvatska)? hahaha kao Hrvatski u inozemstvu? lol Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 20:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2321 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jel zna itko kako su raspoređene particije (po veličinama) na Huawei-u ? Davno smo na LG-u GT540 mogli mijenjati te particije, tako da se sistemska smanjila (napravi se čisti ROM), a ostatak MB se prebaci na particiju za aplikacije.
![]() |
#2322 |
Registered User
|
Kako je najbolje namjestit CPU? Da baterija što duže traje... Znači standby 122 Mhz, jel ima još koja preporučena postavka? Kako se to uopće namješta? Ko je reko da će tema bit mrtva sad? Ja imam mali milijun pitanja hahaha EDIT: upravo sam išla prebacit file s kompa na mob pomoću bluetootha i nije htjelo, onda se zablokirao i evo sad se restartira iz drugog pokušaja je uspjelo ne znam šta je s tim bluetoothom, to mi se i rpije znalo dešavat, a i ovaj na kompu nekad šteka edit2: ok za cpu znaci imamo profiles, tamo za screen off stavis od 122-122, a za in call 320-320 samo me zanima, jel scaling model ostaje on demand? i jel to sve? edit3: užas, uspori ga katastrofalno, ja ću se držat ovog 245 - 600, tako je bilo i na stock romu ako se dobro sjećam Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 25.03.2012. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
ovo je nas a data i system particija, za Sonica... Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on tmpfs 88884 64 88820 0% /dev /dev/block/mtdblock6 164480 79744 84736 48% /data /dev/block/mtdblock4 190464 130632 59832 69% /system tako da eventualno bi mogli zamjenom particija dobiti 190MB za appove a 160MB za system stavr je kod GT540 bila u tome sto je njegova default system particija bila jeseno ogromna, 250MB Znači evo guide: http://forum.xda-developers.com/show...1&postcount=14 treba raspakirati kernel i u init.rc skripti promjeniti mount točke.. u teoriji to vrijedi za taj ROM i ne bi trebalo utjecati na ostalo... trebamo heroja koji ima jedan sonic viška da isproba. Zadnje izmijenjeno od: srkee. 26.03.2012. u 00:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovaj OC kernel koji moze do 780, podrzava li skripte, odnosno postoji li system/etc/init.d direktorij nakon flashanja? NVM: Skužio sam da nije baš tak jednostavno ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 26.03.2012. u 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 | |
Registered User
|
ova aplikacija battery calibration kaze Citiraj:
ili mogu na nekom super niskom postotku uključit punjač? sad je na 18 posto... btw netko je napisao da ne vidi dokle je doslo s punjenjem s ovom novom ikonom... pa ja vidim tamo di sam vidila i prije, kad upalim ekran, prije nego što ga otključam mi ispod sata piše status baterije... sad recimo piše connect your charger ![]() ali istina mogla bi bit mrvicu bolja ta ikona, recimo dok se puni, animacija prikazuje samo mali crveni dio da se miče, bilo bi kul kad bi se krug cijeli animirao i recimo sad kad mi tako na zaključanom ekranu kaže da priključim punjač, ikona pored toga je sasvim zelena i puna, bolje bi bilo da je narančasta/crvena i pokazuje postotak ali svejedno mi se više sviđa da mi gore u status baru odma piše postotak (iako ide u pomacima od 5%) nego samo ona baterija bez broja Inače, rom mi se jako sviđa, savršena je kombinacija 2.3.3 i 2.3.5 ![]() Pogotovo ovaj clean, upravo ono što mi je trebalo, bez onih cloudova, message + i streaminga, a signal mi je bolji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Registered User
|
super, stavit ću to kad se napuni, hvala nego evo onaj moj vendor se opet javlja, već mi se drugi put dogodilo da mi je stigla poruka "pazite, poslali ste sms na broj 9971234637 koji ne podržava primanje sms poruka" (prvi put na stock 2.3.5, a sad na fundowskom) naravno nikakve poruke nisam slala na takav broj, zapravo, uopće nisam dirala mobitel kad mi je stigla ta poruka vidjela sam na dva strana foruma da ljudi imaju isto iskustvo http://www.htcmania.com/showpost.php...70&postcount=1 http://www.android-hilfe.de/2898104-post63.html Goran je flashao sto puta sa svim i svačim koliko sam pratila i neki turkcellov rom je uspio izvuć gada, navodno, ali zapravo koliko sam svatila ni on nije siguran šta se dogodilo ![]() pa ne mogu vjerovat da postoji takvo nešto što se ne da izvuć vanka brisanjem svega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Registered User
|
aaaa, pa ja ne vjerujem, twitter, facebook, hi space, flashlight, to je sve iz tog indijskog foldera!!! richpad, smart traffic manager, task manager... inače ta flashlight aplikacija mi je zapravo baš dobra ![]() no, i šta da sad radim? idem probat skinut neki screenshot app pa da to sve poslikam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2330 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Time se rješava problem da je ROM morao biti napravljen posebno za Data2system. Ovako je važno da samo ROM bude manji od određene veličine (koja se postavi) i to je to.
![]() |
![]() |
#2333 | |
Registered User
|
Citiraj:
sad ću stavit screenshotove uskoro, sve sam poslikala ![]() evo ih, koliko oćete ![]() dakle ovo je kad uđem u root explorer, onda kad uđem u taj custom, piše već gore šta je šta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 26.03.2012. u 19:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 | |
JDM
|
Citiraj:
EDIT: sad gledam na svom mobu, i isto imam taj folder trench u folderu custom sa tim indijskim aplikacijama, iako nisam stavljao onaj vendor update kad sam stavljao zadnju sluzbenu verziju roma na mob... e sad nemam pojma otkud to tamo, i btw. nikad nisam imao te aplikacije koje su bile tamo u app draweru... svasta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 | |
Registered User
|
Citiraj:
jel mogu taj glupi flashlight prvo kopirat pa zalijepit negdje, korisna je aplikacija za noćno hodanje po stanu ![]() ma kopirat ću ja taj apk negdje e vidiš meni su bile instalirane te aplikacije, tj neke su još uvijek, al daju se maknit iz običnih postavki al mene živcira ko to šalje smsove na indijske brojeve, tj koja aplikacija? e Goraneeeee, jel imaš ti ovo? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 | |
Registered User
|
Citiraj:
imo sam isto tako , al sad poslje turkcel roma pa preko fundowskog stavio, nemam sada to, al mi je bilo ista stvar ko tebi, evo dat cu ti link samo da nađem, jebemu nisam ga bokmarko kad sam naso stranicu.. link sam nabavio s htc mania |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2338 | |
JDM
|
Citiraj:
Evo ga ovdje, ako je to taj rom na koji mislis, ceptsonic rom... EDIT: Evo download link za malo izmjenjeno sučelje, drugačija je ikonica baterije, notification bar ima izgled kao htc sense romovi, te su ikonice u settings-ima zamjenjene onima iz htc sense rom-ova... http://www.mediafire.com/?1pptked8a4c7bq7 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: KeiOffice. 26.03.2012. u 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Registered User
|
jel mogu samo taj turkcel onda stavit pa preko njega fundowski, da ne kompliciram, prvo onaj jedan 2.3.5 pa turkcel pa fundowsky a jadna mi majka, opet ću morat onaj custom recovery stavljat ![]() grrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 | |
JDM
|
Citiraj:
Da li je sada trenutno kamera na 5mpix ili 3mpix? Sto se tice tih indijskih aplikacija, kad obrises taj trench folder mislim da vise sa njima neces imati problema, a ako ti se prestanu slati one poruke onda mislim da nema potrebe da sad radis sve ponovno bespotrebno... Sto se tice stavljanja recovery-a ponovno, kad ti je uspjelo prvi put znaci da si drivere dobro instalirala, a vecina ljudi ima probleme sa time, ili instaliraju krive drivere ili ih ne znaju instalirati rucno... buduci da si taj problem ocito uspjesno rjesila, ponovno stavljanje recovery-a je djecja igra, samo ugasis mob, izvadis bateriju na par sec, vratis nazad, drzis volume - i power tipke 10tak sec, pokrenes instalacija.bat, lupis enter i to je to ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|