|
![]() |
#2312 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Mislim da će umrijet jedan od Cityjevih Šeika, a i gazde ManUa.. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2315 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Na žalost još puno vremena do kraja tekme |
![]() |
![]() |
#2316 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#2318 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2320 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
bye, bye manchester(s) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2322 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
haha koje ludilo oba kluba iz manchestera ispadaju ![]() vise mi je zao city-a nego manchestera, i njihovo igranje s drugom postavom u LP, koje im se konacno obilo u glavu zalostno je sta city nikad jaci ispada iz LP, a inter nikad slabiji prolazi bez problema najaci komentator na Areni:"Bolje je Manchesteru(Unitedu) da odmah ispadnu da se ne brukaju.Šanse imaju eventualno protiv Intera'' ![]() |
![]() |
![]() |
#2324 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Bolje ne ući u LP nego biti predmet ismijavanja i ponižavanja. Ionako se zna gdje će završit sva zarada od ulaska u LP i transfera. O trenutnoj garnituri koja vodi klub bolje da ništa ne napišem. |
|
![]() |
![]() |
#2328 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
United...hrpa kretena. ![]() Kako ali kako pobogu možete biti tako nesposobni? Dinamo..šteta crvenog kartona i onog prvog gola. Doduše dva gola lyona su bila iz zaleđa (imho) i još dva gola su bila totalni krumpiri. |
![]() |
![]() |
#2329 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam dali tko prati HRT...Zajec se brijem našišao "nečega" jedva priča, stenje sav ![]() Kelava će imat noćne more to je ziher ![]() Potpis na Hamm-a, definitivno šteta za crveni, ja mislim da je Leko u biti solidan igrač i da drži ekipu još koliko toliko u komadu, nema ama baš nikakvog straha i udara do kosti kad treba. A sad će vjerojatno 2-3 igrača ća, Cufre je već u Mehiku ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 07.12.2011. u 23:20. |
![]() |
![]() |
#2331 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sad gledam sta je Roozny fulao sa metar od gola. ![]() Dobio je kosu al je sad qrac od igraca.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2332 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledam prvo poluvrijeme, ne vjerujem, isključen igrač, igra padne malo, zabiju gol i dobiju krump. Odu na servis, Jurčić posloži karte i kao da je na teren izašla treća postava Vinogradara. Znastvena fantastika. Kakvu posluku porati, kome? Može netko objasnit? Nadam se samo da će iduće sezone Mamić prodat ove mlade igrače, "kupit" još otpisanih "iskusnjara" u obrani od 35+ pa da s njima Gomis, Erikssen i slični igraju ševe po Maksimiru. I još jednom - Vaha je za Jurčića spejs šatl. EDIT: Zaboravio sam i genijalnog Vidu, frajer je kriv za sve i jedan gol, a Sammir, za Sammira ne znam jel imao koji točni pas. Može u repku slobodno, samo Malte il Cipra. Sramota. A dečko od 17 godina koji je već vjerojatno i prodan pa odtrči bolje utakmicu nego ti rakljavci i još zabije gol. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 08.12.2011. u 00:51. |
![]() |
![]() |
#2334 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pozdrav Fergiju i ekipi od Basela iz osmine finala sa pjesmom "Svi su tu a tebe nema" ![]()
![]() |
#2335 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Decki su dobili pravo iskustvo, 22 gola u mrezi i srusili par rekorda. Jurcic je jedan od najgorih trenera sto je Dinamo imao u zadnjih 10tak god. Glavno da je dobio pusu i ufurao klub u LP sto nebi nikad da to vise sile nisu dopustile a to sto je osramatio Dinamovo ime nema nikakve veze. Cak mi je draze ovako nego da su odigrali koju dobru partiju sa dobrim rolama pojedinaca i napravili rasprodaju. Brijem da ce Platini nakon ove sramote vratit sve na staro jer ovakva sramocenja nisu za Ligu prvaka.. Svaka cast decki. Nadam se da drugu godinu mozete i bolje!! http://www.index.hr/sport/clanak/din...ka/587295.aspx Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 08.12.2011. u 01:12. |
|
![]() |
![]() |
#2336 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
haha, pa koliko je ovaj united los, toliko ni dinamo nije ![]()
#2337 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2338 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2339 |
Guest
|
Dinamo protiv Lyona (koji mora nabiti gol razliku kako zna i umije pa makar popušio tekmu) sa igračem manje. Da, moš mislit! Lyon igrao otvoreno i zato je i Dinamo zabio onaj prvi gol (koji je bio odličan). A za sve koji nisu iz ZG-a i sada se guštaju. Dovoljno je pogledati stanje u HNL-u pa bi bilo i 30 razlike u LP sa njihovim klubovima :P hihihi |
![]() |
#2340 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|