|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Radi team voice, ja i zgmmax maloprije testirali. ![]() Bit će krvavo veceras. Testirali i auto aim knife, ja stao do njega, cca 70 stupnjeva bočno, on maše nožem ali ništa, ako želiš nekog ubit mora bit baš ispred tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
moraš stisnut tipku u trenutku dok je ispred tebe, makar on skakao u stranu negdje, nož će "auto aimat" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2314 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
bumo vidli kada ce nas biti malo vise dal ce radit ![]() mozda ja dodjem sa nekim zakasnjenjem al necu propustit partiju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Addicted to music.
|
Kada večeras onda? Inače,znam da si vikao "mortar,mortar na A" jedno...pa barem 5 puta,ali pod 1.bio sam medic,pod 2.nisam još sa snajpom otključao mortar xD 3.cartmannu je bilo zabavnije da puca po liku kojeg ne može pogodit,valjda mu se svidjelo padat po svjetioniku? xD ![]() EDiT: U vezi auto aim knife opcije,to je achievement,ili?
![]() |
![]() |
#2319 |
Addicted to music.
|
Štajaznam,lijepo pitam,ne znam što je to,ni kako se to napravi...strašan si,majke mi.
![]() |
![]() |
#2320 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Već je cartmann pitao isto pitanje, odgovor je: ne, to imaš u startu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2321 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2323 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
posto vidim da pisete o ingame voice-u, pa da kazem par rijeci. Teorija koju je Neo-ST spomenuo mi zvuci najuvjerljivije. Jer zbilja, kad nas je par na serveru, ili kad se mapa tek ucita, sve fino funkcionira. Nakon nekog vremena, voice vise ne radi. A imam Logitech Digital Precision Gaming sluske sa mic koje su zbilja jebene. Bez njih uopce ne promislim igrati L4D, CSS... Uglavnom, moja lista stvari koje EA treba pod hitno popraviti: 1. Ingame voice 2. Balance 3. Popraviti random Crash2Desktop 4. History 5. Favourites 6. Friends listu 7. Implementirati chat u gl. meniju nakon logiranja radi lakse komunikacije i dogovaranja sa frendovima 8. Dedicated server (al ovo je iluzija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 | |
|
Dođi na Spiritov [.:.]T.A.T.E. - Hardcore CRO Ima već igrača ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2325 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
a uav masinka ? jer kod mene ne sljaka :S predpostavljam da je desni gumb za masinku
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Addicted to music.
|
Eto,nije bilo teško Hammeru,zar ne? ![]() Hvala lijepo Neo i Hammer. Btw,kada napišem "hammer",filter za psovke se uključi odma u in-game chatu. ![]()
![]() |
![]() |
#2328 |
Premium
|
Pogodio ga par puta, ali premalo da bi ga i likvidirao. Trebali smo se zamjenit, ti pucat pa kad te prvi put pogodi ja uzmem tvoj medic kit s defibrilatorom i oživim te, a ti uzmeš snajper (gol) koji sam ja ostavio kad sam uzeo tvoj medic kit. Tako bi ti pucao i dobio bodove za otključat mortar, a ja bi dobio bodove za otključat defibrilator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 | ||
|
Citiraj:
Da desni mouse button je mašinka, makar je beskorisna. Na HCu još i Bože pomozi možeš uloviti kill ili 2, ali na SC-u skoro pa nema šanse Citiraj:
![]() Dirty word očito ![]()
![]() |
![]() |
#2332 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo naručio sam BF od Nebba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Par pitanja: 1. Koji je max lvl? 2. Koliko ima ukupno gadgeta? 3. Dali se leveli i otkljucavanja pune brzo kao i kod coda? 4. Dali igrati sa jednom klasom ili naizmjenicno mjenjati? 5. Koji je majveci broj ljudi na nekoj mapi? Ty. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ova igra je zbilja poluproizvod. Nikad u zivotu nisam igrao igru koja je nestabilnija od ove,neprestani freezovi,crashevi,connection problemi,stalno nesto zajebava. @aerendyl 1.50 2.par 3.ne,jedno 3 puta sporije 4.ovisi kako preferiras 5.32,ali i to je previse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
1.Mislim da je 50 2.Dosta,pogledaj na početku teme,ima o oružjima i gadgetima 3.Leveli se otključavaju dosta brzo do 25-og,onda se malo usporava jer treba po 100k za iduči level ai to nije važno jer do 25-26 levela sve otključaš pa levele nabijaš sam da ih nabijaš ![]() 4.Ovisi o situaciji u igri.. 5.32 EDIT:Sad vidim da smo pisali u isto vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Addicted to music.
|
Kakav show večeras.Kontam da je većina izgubila živce sa Miclom i ekipom cheatera.Nema šanse da onako dobro igraju. Ali,jebote - opet mi se igra krešala na desktop tri puta. =/ No,u zadnjoj partiji sam ih poklo k'o piliće.Constantine je platio dogtagom,te onaj Blood Knight i onaj gay Violet. =) Veki se opet naživcirao. ![]() ![]() ![]() ![]() Umro sam od smijeha...i najjače je stanemo k'o u zboru i radimo plan napada. ![]() ![]() ![]() ![]() I ja sam se naživcirao,ali je opet bila dobra zajebancija. ![]() Nadam se kul partiji danas.I da,kao što je netko spomenuo na chatu,trebali bi stavit pass na server da nam ne upadaju ovakvi budžovani kao večeras... ![]()
![]() |
![]() |
#2338 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
server browser me živcira, čemu filtracija "not full" kad 90% njih su ipak full. postoje rezervirani slotovi ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2340 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.youtube.com/watch?v=g-otqeQoYKw Iako se nevidi bas najbolje, ono pise da je helic unisten ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|