|
![]() |
#2312 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Traje onoliko koliko ovlaštenom traje da riješi reklaaciju + 4 dana.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2313 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Pa imaš web kod za provjeru statusa. Ako ti piše da je poslana u ovlašteni servis,on je za asus grafe mr servis. A da provjeriš status u mr servisu odeš na http://www.mrservis.hr/?tabid=931 I samo staviš serijski broj koji imaš na linksovoj provjeri i možeš vidjeti stanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Premium
|
Jedino da onda pita Links preko maila da mu daju broj naloga ili nešto. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2323 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Moja links iskustva. 1. Laptop - sve rješeno brzo, nudili mi zamjensko računalo dokle. Sve rješeno u roku od par dana. 2. USB koji je umro nakon 2 mjeseca korištenja. Dali mi isti novi, nudili opciju nadoplate za bolji. Ali sam uzeo isti. 3. Kupio sam neki wireless produžni adapter, testirao u par dana, vidio da ne radi. Odnio nazad - dali mi lovu nazad. 4. Xbox gamepad za PC. Kada sam kupovao - jedini su ga imali i to za 300kn. Druga ponuda je bila neki unknown shop za 270. Sve u svemu, radi još i danas. Nikakve reklamacije s njim nisam imao. 5. RAM G. Skill Ares 4x4GB koji sam kupio preko aukcije. Fenomenalan RAM, nekoga je usrećio jer sam ga prodao nakon nekih privatnih problema. Sve u svemu sve 5 o linksu što se tiće servisa i reklamacija. Ali ja baš imam peh s njihovom robom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2016
|
Hm moram javiti da mi je servis ispitao grafu i zaključio da je ispravna , sad veliki upitnik nadam se da je kod mene driver problem Ploča : Asus M5A99x evo r2.0 , proc: FX6300 , PSU : OCZ SXS2 500 W, ram 3x2giga ddr3 1,333 , ssd:crucial bx100 , grafa koja se vraća sapphire r7 265 dual-x , os win10. Uglavnom problem je nastupio kad sam išao uninstall driver sa amd clean up utillity i poslije restarta moment kad se otvorio desktop artefakti su bili preko cijelog ekrana itd da sad ne pišem sve šta sam i šta nisam radio u glavnom poslao sam na reklamaciju da ne bi napravio još više štete. E sad nadam se i ako je kvar neki da nije preveliki. Javim kad dođe grafa i kad reinstaliram windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2326 |
Premium
|
Hm,čudno. A ništa probaj kod sebe i ako opet baca artefakte opet na servis. Možda ti je onda čak i bolje kontaktirati Asus direktno pa kod njih na RMA ako je moguće Tako ću ja ako mi kažu da je grafa ispravna a ona uredno baca artefakte tijekom igranja,naravno ne na početku ali nakon sat vremena počne samo tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Registered User
|
Da bude stvar ljepša jamstvo mi vrijedi do 19.08.2016 , tako da se iskreno nadam da je problem software , opet ponavljam slika ok dok boota i kad uđem u uefi bios sve voltage ok nikakvih problema a kad dođe do desktopa sve poludi artefakti svud znači ne vidim ništa osim toga , i još zaboravih u safe modu isto slika bez problema , temperature su ok grafa nikad preko 65 a proc nikad preko 55 , imam još 3 venta u kućištu , redovito čistim od prašine sa kompresorom. Već sam više od 15 dana bez kompa lud sam ko puška heheh , žena će me ubiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Premium
|
Hm,onda je stvarno moguće da su driveri. Pa reinstalliraj winse i stavi najnovije crimson drivere. Ako i onda artefaktira onda vjerovatno nisu driveri u pitanju. Ne brini se,garancija ti se produžuje za vrijeme dok je grafa bila na servisu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Registered User
|
I ja se isto nadam da je glupi software u poslijednje vrijeme sve više čitam o driverima koji prave hrpu problema i AMD I NVIDIA tako da me ništa ne čudi, uglavnom nadam se da će se i tebi sve posložiti sa reklamacijom, javi kad saznaš nešto više. U glavnom kupujem dosta dugo u Linksu i do sad nikad reklamacija, i još ispada da nisam niti ovo trebao reklamirati hehe . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Registered User
|
Evo mene moram reći da sam prvo sretan što mi je komp ok a kao drugo driveri su mi napravili problem žao mi je što nisam sačuvao slike da vam pokažem , sve u svemu moja grafa radi ko i prvi dan.Lažna uzbuna na sreću i žalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Premium
|
U vezi one reklamacije. Kako im je u Linksu ponuda teški očaj trenutno,znači nemaju niti jednu RX 480. A nudili su mi i 1060 Strix koja mi ne stane u kućište dobio sam odobrenje u iznosu od 2850kn. Tako da ću pričekati da bude nereferentih 480 pa uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da li je to odobrenje po iznosu identično onome koliko si platio grafu? Ako nije, imaš osnova za žalbu nadležnima.
![]() |
#2340 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|