|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jos kada bi ja znao sto je bloatware ![]()
#2312 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kineske aplikacije koje neces koristit nikad i samo smetaju u radu uredjaju. Nesto kao hrpa stvari koje samsung, htc i ostali stavljaju a sve se fino kasnije obrisu uz malo prckanja. No na tom kinezu mozda malo teze jer nema podrsku vjerojatno bas. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ovaj http://android-sale.com/neo-n003-phone.html mob bi mogao biti best buy ako ima kameru u rangu Galaxy S2
#2315 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To što ima 13MPix kameru, ne znači da ćeš dobiti kvalitetne snimke s njome. Znam da sam čitao neku recenziju takvog jednog modela gdje su rekli da takva kamera da je slabije fotke nego 8MPix kod drugih mobitela. A o kvaliteti tih no name uređaja imaš par postova na prethodnoj stranici.
#2318 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2319 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
#2320 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Evo da ja napisem svoj osvrt na ovaj mob. Imam ga nekih 2 tjedna, mobitel ima dvije godine garancije. Izgled i dizajin su odlicni, ni prelagan ni pretezak, bas su tezinu pogodili super. Nema nikavog kvrckanja, klapanja plastike, guljenja boje itd. Od provog dana na njemu screenprotector ( iako ima Gorilla glass ) i gel maska ( volim cuvati sve stvari, pogotovo mob ). Dosao mi je sa 2.3 Gingerbread-om. Odmah ( tj nakon dan dva ) update-tao sam ga na official 4.0.4 ICS. Na ICS-u radi kao svicarski sat, nema lagga niti ikakvih crash-ova aplikacija. Za to se brine 1Ghz CPU i 512mb RAM-a. Ima 4 GB (2.5 GB user available).Nakon dva tjedna druzenja i nakrcanih app na njemu mob radi fluidno i brzo. Koristim Operu mobile za surfanje i kad otvorim 5-6 tabova mobitel ne lagga ( preko 10ak nisam otvarao jer nemam potrebe ), vecinom su dva otvorena ( Fejs i PCekspert naravno ![]() Najvise me odusevila kamera ( sto uopce nisam ocekivao ![]() Primjer Macro slike: 1, 2, 3 Slike po danu: 1 i 2 Nakon svih iznenadenja sljedi ono meni najdraze a to je - baterija! 1500mAh. 3G je skoro uvijek upaljen radi fb messenger-a ![]() Tu je jos oko 2h razgovora ( i manje ), 40ak SMS-ova, pola sata do sat igrice ( kad mi je dosadno ) te je screen brightness uvijek na max. Dakle izdrzi jedan dan bez problema sa svim ovim gore nabrojanim i navecer bude na respektabilnih 50-55%. To je dovoljno da mob izdrzi i sljedeci dan bez punjena ( uz ipak nesto manje koristenje i mrcvarenja ). Zvucnik je ok, po meni mrvicu preslab no nikad ne slusam muziku na mobu tako da mi to nije vazno ![]() Jedini minus po meni je to sto nema fizicke tipke za kameru sa strane ![]() Zakljucak: Igrao sam se sa S3, S3 mini, S4, Iphone 5 i slicnim i to su zvijeri od mobitela ali i kostaju. To su daleko mocniji i brzi uredaji ali za one s dubljim dzepom. Huawei G300 se nemoze niti usporedit s njima ali nudi sjajne karakteristike za ovako mali budget. Da je HTC ili Samsung ime gore bio bi skuplji dosta ![]() I sto onda odabrat do 1k? ![]() Igrao sam se sa ZTE Blade III ( Vip me komplet - 999kn ) od kolege sa faxa i mob je stvarno ok ali nema bljeskalicu, IPS ekran ni gorilla glass. Po netu citam da kamera nije bajna i da lagga nakon nekog vremena. Takoder sam provao Xperiu Miro ( 1000kn bonbon ) ali "samo" 800Mhz cpu, nema bljeskalicu i "samo" 3.5 Inch-a ekran. LG Optimus L7 ( bonbon 1250kn ) - odbilo me to sto ICS na njemu ima buggova, neke aplikacije se nedaju instalirat - gledao recenziju. ( navodno je to rijeseno sa official update-om na Jelly Bean ). I uzeo sam G300 i nisam falio. Trazio san pristojnu zamjenu sa skromnim budgetom za moju Xperiu X8 ali ovaj mob je nadmasio sva moja ocekivanja, doslovno je Space Shuttle naspram X8 ![]() ![]() Na njuskalu G300 ide za 800kn polovan ![]() Ako tko ima pitanje, slobodno neka pita ![]() ![]() QuidZz
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 11.05.2013. u 17:46. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2322 |
Premium
|
SGS je bolji izbor od Desirea u svakom slučaju. Ima strašan community i može se naći svega za njega.
#2323 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Ekipa, jel se isplati uzeti sa njuskala Nokiu N8 za kakvih 100€? Trenutno sam na Galaxy Mini 2, koji je banana totalna, pa da se malo maknem od Androida, a i kamera na N8 bi mi dobro dosla, posto mi je krepao fotic... |
![]() |
![]() |
#2325 |
freerider
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav Zagledao sam si u tele 2 Samsung galaxy s3 mini, nude mi ga uz produženje pretplate za nekih 1300kn. Inače je oko 2200 na bonove. Imate neku drugu preporuku? Nemora biti ni pretplata a ni tele 2 ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
#2326 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Banana je ako je na stock romu, sa nekim customom taj mobač jako pristojno radi. |
![]() |
![]() |
#2327 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Frend mi ga ima, i kolko sam se ja igrao s njime, mogu reć da je mob skroz dobar.
#2328 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Hoce li biti podrske za mini sto se tice novih romova ? Meni isto izlgeda nelose, posto nema nista manje sa amoled ekranom. |
![]() |
![]() |
#2330 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Ima li koji manji android mob da valja i da ima dobru rezoluciju. Gledao sam samsung y s6310, izgleda ok po specifikacijama jedino je rezolucija skroz losa. |
![]() |
![]() |
#2331 |
Premium
|
Reza mu je preloša. Iskreno, svi ti mali ekrani nisu baš dobri jer su slova sitna, a surfanje i čitanje na njima je posebna priča/patnja. Ispod 4" se ne isplati ništa uzimati.
#2336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Pozdrav, brat uskoro planira kupiti novi mob, odlucio se za neki smartphone, planirao je iphone ali sam mu rekao da radije ne ide na to, ne zato što ne volim iphone već zato što ZNAM vjerujte mi znam da mu se nece svidjeti, a i posao mu zahtjeva malo duži vijek baterije, cilja na nešto sa istom ili većom veličinom display-a od iphona.. pa ako imate kakve preporuke? |
![]() |
![]() |
#2338 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Moze pomoc? Frend ide u tele2 pa bi si uzeo neki mob, a ja sam doslovce tudum za te stvari ![]() Izbor sam suzio na ove LG Optimus L7 ZTE Blade III Sony Xperia J Sony Xperia E Koji je najbolje uzeti? A koji drugi najbolji u slucaju ako ovaj naj nemaju? ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
#2340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ja bih izbjegao XJ jer se Sonyjev UI vuče na tom procesoru ko krepan, bar ICS, za JB ne znam no vjerojatno je identično. L7 je fin mobitel sa odličnim ekranom za tu cijenu, a Blade 3 se nameče kao best buy već neko vrijeme. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|