|
![]() |
#2281 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mislim da imaju toliko para da su dosli i rekli, mi cemo vam sjebati teren i dat pare da posadite novi ![]() a gdje je jos bruce, eric i joey ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
meni su epizode ove sezone nekako dosadne. i dalje je to miljama ispred bilo koje druge emisije koja se bavi automobilima, ili cak vecine zabavnih emisija, ali kao da im fali inspiracije. kia je izvanredno napredovala, i dizajnom i izradom. pa i opel. vise ne rade bezlicno, trutavo smece vec lice na nesto, a izgleda da i dobro voze. ipak, samo je jedan najbolji univerzalni auto na svijetu - range rover. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
BBC otpušta 2000+ novinara jer se nema para. Top Gear je reduciran na 5 epizoda godišnje! Nije slučajno. Clarkson je napravio pametan potez kad je prošle godine prodao prava na Top Gear BBC-u. Čovjek se očito sprema za penziju
![]() |
![]() |
#2284 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kako je popljuvao vectru b,pa ima puno ružnijih auta,meni je sasvim solidna linija to,dok mi je recimo vectra c strašno ružna,čisti promašaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Osobni opis - pitaj me
|
ja i dalje zadovoljan sa cijelom sezonom. jos dvije epizode specijala......... mislim da cu prokomentirati ih za dva tjedna, kada budem imao jednu za drugom, jer tko ce docekati drugi dio ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
“inconti-seat covers” ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
kakva mrcina od kamionđine,,,,,, i onda May stoji ispred ![]() ![]() Umjesto na novi autic, moj fokus je bio na ovu mrcinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Odlična sezona, i ja se mislim suzdržati od specijala dok oba ne izađu pa da ih pogledam u komadu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2293 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2294 |
Osobni opis - pitaj me
|
jbg, kad je TWD koji je prebrutalan, TG ti dode ko' mlaka pivica......... ![]() suzdrzat cu se daljnjeg komentiranja, jer je meni TG ove sezone stvarno ok. nista extra da rezem zile, ali stvarno dobar i nemam prigovora.
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Re: Top Gear@BBC
Citiraj:
Prebrutalan? Tg ko mlaka piva nakon toga? Usporedjivanje krusaka i jabuka Special super bio, drugi se cini da ce jos bolji bit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Prva i druga epizoda su bile odlične, ostalo debelo ispod prosjeka. Specijal je doduše, odličan!
![]() |
![]() |
#2298 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Fresh Juice
|
Re: Top Gear@BBC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Osobni opis - pitaj me
|
![]() btw, nisam gledao ovu sada, prvi dio specijala. jedva odolijevam, ali suzdrzat cu se do sljedece, pa pogledam s gustom oba dijela jedan za drugim.
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Pa sva tri su se doslovno raspala. Da nisu imali šleper djelova i pokretnu radionicu sa sobom nebi nigdje došli sa njima...
![]() |
![]() |
#2305 |
The mighty pirate
|
Kad uzmeš 2 auta koja su stvorena za autocestu, svaki s oko 250 000 km i staviš ih u onakve uvjete...očekuješ barem 10x više problema nego što ih je bilo. BMW-u nisam davao puno šanse po blatu, ali moraš priznati da je za auto od 200 ks na zadnjim kotačima i s tom težinom, dosta impresivan ![]() Znam da je puno toga još behind the scenes, ali komentiram viđeno.
![]() |
#2306 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Samo što je ovo show, ne nekakav reality, tak da mislim da je razlika viđenog i stvarnog povelika. Jel ima ko kakve informacije o slijedećoj sezoni, specijalima, filmovima iz top gear radionice?
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 12.03.2013. u 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Meni nije jasno kako nekom part 2 može valjati, ovo je daleko najgori top gear koji sam pogledao, da se razumijemo, isključivo o partu 2 specijala pričam. Toliko je loša epizoda bila da me uspjela nanervirat, davno nisam gledao općenito nešto ovako loše na tvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
The mighty pirate
|
Kako te zabavni show putopis uspije nanervirati? ![]() Možda je meni bilo super jer ne očekujem da se njih trojica 100% vremena glupiraju i izvode spačke koje će me nasmijati. Mislim da je po prvi puta challenge bio nešto malo ozbiljnije, a ne klasično utrkujte se od A do B, pokušajte ubiti kolegu i sl ![]() Malo je više bilo koncentrirano na samu Afriku iz druge perspektive nego što se vidi na Discoveryu i sl. Timelapsovi su bili mrak, lokacije isto. Zato ovo i je specijal. Auti i glupiranje ne mora biti u prvom planu.
![]() |
#2310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Pa baš suprotno, što su to oni ode prikazali a da nije glupiranje i slično? Al molim konkretan odgovor na ovo pitanje. Mislim da ih je pitat što su snimili u part 2 da ni sami ne bi znali reć što, jednostavno očajna epizoda na vrhunskoj lokaciji sa hrpom dostupnog materijala. Part 1 je bio 30 puta bolji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|